Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο διανοούμενος αριστεριστής Χρίστος Σιόπαχας για όλους και για όλα!


Διαβάστε την εκπληκτική συνέντευξη του διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένου αριστεριστή σκηνοθέτη Χρίστου Σιοπαχά στο Christofias Watch σε τρία μέρη. Ο Σιοπαχάς μιλά έξω από τα δόντια για τους ανίκανους ηγέτες του Ελληνισμού, το σάπιο πολιτικό σύστημα, τους πουλημένους πολιτικούς και το κυπριακό. Πιο κάτω παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης καθώς και τους συνδέσμους που οδηγούν σε αυτή:

Μέρος 1ο http://christofias-watch.blogspot.com/2010/08/christofias-watch.html

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ:

Η “επανένωση”, η οποία αντικατέστησε(!) την “ελευθερία”, είναι μια πολιτική έννοια “μπούργκα”, ένα εθνικό και πολιτικό συνειδητό ψέμα των ελληνοφώνων ηγεσιών της Κύπρου και της Ελλάδας, με αποκλειστικό σκοπό την εθνική και πολιτική τύφλωση των κυπρίων. Υπ’ αυτήν την έννοια, τα κείμενά μου προσπαθούν να είναι (αντ)επιθετικά κείμενα άμυνας απέναντι στο λυσσώδες ψέμα, τη λυσσώδη δημαγωγία, τη λυσσώδη τρομοκρατία και τη λυσσώδη βία της εξουσίας.

Μέρος 2ο http://christofias-watch.blogspot.com/2010/08/christofias-watch-2.html

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:

“Είναι από κείνες τις κυρίες που ντύνονται με πίστωση και γδύνονται τοις μετρητοίς”! Η φράση ανήκει στον Νίκο Τσιφόρο κι είναι από την “Πινακοθήκη των Ηλιθίων”. Νομίζω πως ισχύει, σχεδόν σε απόλυτο βαθμό και για τους ελλαδίτες και για τους κύπριους πολιτικούς. Ανάξιοι και παντελώς ανίκανοι, όταν (δεν) ασχολούνται με τα εθνικά συμφέροντα και την ευημερία της κοινωνίας, πανάξιοι μαέστροι και ικανότατοι, όταν ασχολούνται με διαπλοκή και το βόλεμα ημετέρων. Ιδού και τα επιτεύγματά τους: η Ελλάδα, υπό την κατοχήν του ΔΝΤ· η Κύπρος, ένα βήμα πριν την υπογραφή των τετελεσμένων της εισβολής. Τα δύο “ελληνικά” κράτη, αν υπήρξαν ποτέ κράτη, έχουν απολέσει τα πάντα, από την αξιοπρέπεια των υπηκόων τους μέχρι την εθνική τους κυριαρχία και έχουν μετεξελιχθεί σε προτεκτοράτα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ:

Όσον αφορά στους υποστηρικτές της υπογραφής των τετελεσμένων, στους νεοταξίτες διεθνιστές, αυτούς που απώλεσαν την εθνική τους συνείδηση και δηλώνουν ελληνόφωνοι κύπριοι, μπορούν να προσχωρήσουν στην τουρκοκυπριακή κοινότητα. Να προβούν σε εθελούσια “επανένωση”, με εκείνες τις ομάδες των ελληνοκυπρίων που σε προηγούμενες εποχές, με σκοπό να σώσουν τις περιουσίες τους, εξισλαμίσθησαν και στη συνέχεια εκτουρκίσθησαν. Με την προϋπόθεση ότι οι ίδιοι, οι λάτρεις της “επανένωσης”, θα ζήσουν μαζί και πάντα με τους τουρκοκύπριους και θα μας αφήσουν, λιγότερους μεν, ελεύθερους δε, να σχεδιάσουμε και να διαπραγματευτούμε το μέλλον μας.

Μέρος 3ο http://christofias-watch.blogspot.com/2010/08/christofias-watch-3.html

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ:

Λαοί που χάνουν τα εθνικά τους αντανακλαστικά, δεν επιβιώνουν. Η αποχώρηση του ελληνισμού απ’ την Ιστορία, άρχισε εδώ και δεκαετίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ:

Επειδή τα ποντίκια μαθαίνουν απ’ τα θανατηφόρα παθήματα των συνποντικών τους, οι βιομηχανίες αλλάζουν συνεχώς τις γεύσεις των δηλητηρίων. Η “εκ περιτροπής προεδρία” με γεύση σιάμαλι, ως αποτέλεσμα “λύσης από τους κυπρίους, για τους κυπρίους”, σε τί διαφέρει από μια “εκ περιτροπής προεδρία” με γεύση κρέμας γάλακτος και παστουρμά ως αποτέλεσμα “λύσης από τους ξένους, για τους κυπρίους”;!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ:

Βεβαίως κι αυτή δεν είναι εικόνα προέδρου κράτους υπό κατοχήν! Κάθε τρεις και λίγο, επειδή κάποιος του είπε ότι η μύξα του είναι στραβή, ή δεν τον κοίταξε όπως αυτός ήθελε να τον κοιτάξει, ανάβει τη φιτιλιά κι όποιον πάρει ο χάρος! Κι αν δεν το κάνει αυτός, θα το κάνει ο διάδοχός του στο Ακέλ κι αν δεν το κάνει ούτε αυτός, θα βγουν οι εκπρόσωποι και οι βουλευταράδες και θα ρίξουν τις δικές τους πολιτικές μολότωφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: