Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι βλακώδεις δηλώσεις του Χριστόφια και οι συνέπειές τους


Όταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δηλώνει ότι "Στην πραγματικότητα οι αποκαλούμενες «μητέρες πατρίδες» εισέβαλαν και οι δύο στην Κύπρο", εκτός από το ότι δίνει άλλοθι στην τουρκική εισβολή (έκανε εισβολή η Τουρκία, αφού πρώτα όμως έκανε εισβολή η Ελλάδα (!!!!) εξισώνοντας το χουντικό πραξικόπημα (Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών αφρόνων στρατιωτικών-παραστρατιωτικών) που κράτησε μια βδομάδα, με την τουρκική εισβολή που διαρκεί 36 1/5 χρόνια και συνεχίζει… - δίνει επίσης άλλοθι και στον κάθε ανεγκέφαλο οπαδό που καίει την ελληνική σημαία.
Η λογική είναι απλή… Αφού στη μια κερκίδα (του ΑΠΟΕΛ) καίνε την σημαία της Τουρκίας που εισέβαλε, εκτόπισε και κατακρατεί παράνομα την μισή Κύπρο, γιατί να μην κάψουν και οι οπαδοί της άλλης κερκίδας (Ομόνοιας) τη σημαία της άλλης χώρας που έκανε εισβολή (δηλαδή της Ελλάδας);
Ο Πρόεδρος πραγματικά έχει χάσει τον έλεγχο! Προκειμένου να φανεί διαλλακτικός και καλός στους ξένους, έφτασε στο σημείο να κάνει και παραδοχές που δεν ισχύουν ενοχοποιώντας ΑΔΙΚΑ όλους εμάς με απώτερο σκοπό να μας δημιουργήσει τύψεις και να κάμψει τις αντιστάσεις μας!

Για τις απαράδεκτες - ανιστόρητες δηλώσεις του προέδρου Χριστόφια οι οποίες δεν έγιναν σε κάποιο καφενείο ή σε συγκέντρωση της ΕΔΟΝ, αλλά σε συζήτηση δεξαμενής σκέψης παρακαλώ στη Νέα Υόρκη, διαβάστε επίσης και το άρθρο «Στην πραγματικότητα του ΑΚΕΛ» που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο ΠΑΡΜΠΡΙΖ (κλικ εδώ).

Και φυσικά, στην ΑντιΠαρακμή:
και 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΟΠΑΔΟ.

Επιφυλασσόμαστε να χειροκροτήσουμε την Αστυνομία, επιφυλασσόμαστε για την απόφαση του δικαστηρίου... ΑΝ δεν επέμβει το ΑΚΕΛ....

4 σχόλια:

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

για να λεμε την αληθεια την οποια αποκρυπτετε το αποελ δεν καιει μονο τουρκικες σημαιες αλλα και κυπριακες.χθες εβριζαν συνεχως την κυπρο μας.συνεχεια λενε οτι απεχθανονται στην κυπρο και δεν την αναγνωριζουν.απεχθανονται δηλαδη το τοπο που γεννηθηκαν και θελουν να τον πουλησουν σε ενα ξενο κρατος.δηλωνουν ελληνες ενω μισουν τον ελληνισμο.εξου και η αγαπη τους προν τον ανθελληνα χιτλερ.και μιλω γενικα για τον γερμανικο κινημα ελαμ το οποιο μισει τον ελληνισμο ειδικα της κυπρου.ενα ελαμ που θελει να καταργησει την κυπριακη δημοκρατια και αδιαφορει για το τι θελει ο λαος.ενα ελαμ που δεν θα δισταζε να αιματοκυλισει την κυπρο οπως εκανε ο προδρομος του εοκα β για να πετυχει την καταστροφικη ενωση...με ποιον?με το πασοκ νδ,λαος τοτε με την χουντες και γενικα με ενα κρατος που δεν υπαρχει για μας παρα μονο στα συμφεροντα.το ελαμ με το οποιο συνεργαζεστε αν και αποκρυπτετε πολλες φορες.αυτη ειναι η αληθεια.δεν υπαρχουν αληθινοι ελληνες σημερα.ελληνας ειναι αυτος που μισει το σπιτι του η αυτος που σκοτωνει ελληνες για μα αθλια ενωση?

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Αγαπητέ επαναστάτη

1ον:
Η Κύπρος είναι Ελλάδα.
Όπως Ελλάδα είναι και η Μακεδονία, και η Βόρειος Ήπειρος, και η Κρήτη.
Ελλάδα είναι ο Έλληνας της Ίμβρου και της Τενέδου,
ο Έλληνας της Πόλης,
ο Έλληνας που αγωνίζεται να κρατήσει την ταυτότητά του στην Αμερική και την Αυστραλία.
Μην ταυτίζεις λοιπόν το Ελληνικό Κράτος με την "Ελλάδα".


2ον:
Κάθε πατριώτης αγαπά τον τόπο του.
Όπως και εγώ αγαπώ την Μακεδονία.
Όπως ο Χειμαριώτης αγαπά την Χειμάρα (θυμίζω τηνν πρόσφατη δολοφονία του 40χρονου βορειοηπειρώτη-πριν λίγες μέρες έγινε το 40 ήμερο μνημόσυνο).
Δολοφονήθηκε επειδή παρά τις συστάσεις Αλβανών επέμενε να μιλάει Ελληνικά.
Όλοι λοιπόν αγαπάμε την κοινή μας πατρίδα, την Ελλάδα.


3ον:
Τα ξένα κέντρα θέλουν μια Ελλάδα κομματιασμένη για να είναι και αδύναμη.
Το ίδιο επιδιώκουν και σήμερα όταν μιλάνε για "αυτόνομη Κρήτη" και "ανεξάρτητη Μακεδονία" και "ανεξάρτητη Θράκη".
Το τι θα πει ανεξάρτητη ή αυτόνομη περιοχή το χουμε ζήσει με την Κύπρο και ακόμη βιώνουμε τις συνέπειες.
Ας μην πέφτουμε στην παγίδα λοιπόν.
Μόνον ενωμένοι μπορούμε να είμαστε ισχυροί.


4ον:
Όπως βλέπεις το ΕΛΑΜ συνειδητά απουσιάζει από τους συνδέσμους της Αντιπαρακμής.
Οι αναφορές σου στον Χίτλερ συγνώμη αλλά ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ.
Κανένας νοήμων άνθρωπος και κανένας πατριώτης δεν μπορεί να ξεχάσει τι έκανε ο Χίτλερ στην Ελλάδα.
Συνεπώς όποιος οραματίζεται τον Χίτλερ-αν υπάρχει τέτοιο άτομο ή ομάδα- ΔΕΝ μπορεί να είναι Έλληνας πατριώτης και σε παρακαλώ μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις αναπαράγοντας "ανοησίες".


5ον:
Αδερφέ
τον αγώνα τον δίνουμε για να κρατήσουμε την ψυχή μας όταν η κοινωνία οδηγείται στην παγκοσμιοποίηση.
Και ψυχή μας είναι ο Χριστός και η Ελλάδα.
Αγωνιζόμαστε να αφυπνίσουμε τα αδέρφια μας για να πάψουν να επηρεάζονται από τη σαβούρα της τηλεόρασης και να ξεκινήσουν από τις αρχές και της αξίες του έθνους μας (οι οποίες είναι μπολιασμένες από την Ορθοδοξία).
Στον αγώνα αυτό καλούμε κάθε αδερφό μας να σταθεί δίπλα μας, βοηθός.
Μπορείς να συμπορευθείς λοιπόν μαζί μας.
Ξεκάθαρες και οι θέσεις και οι αξίες και οι αρχές μας.

μιστερ μαξ είπε...

για να λεμε ολη την αληθεια, το αποελ δεν καιει ξενες σημαιες, αλλα καμια φορα τις ασπαζεται κιολας. Κελτικοι σταυροι στα πλαισια του διεθνισμου παντα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Για να λέμε όλη την αλήθεια, η ανάρτηση επιγράφεται:

"Οι βλακώδεις δηλώσεις του Χριστόφια και οι συνέπειές τους"

και αναφέρεται στο κάψιμο της Ελληνικής σημαίας (ως συνέπεια των δηλώσεων Χριστόφια).