Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο μεγάλος αδερφός έφτασε: Αποτάχθηκε από την Αστυνομία επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη"



Δυστυχώς οι πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις έχουν επαληθευθεί:

Βήμα 1ο:

Μέσα σε λίγους μόνον μήνες επιβλήθηκε η υποχρεωτική χρήση του ΑΜΚΑ.
Πλέον ο πολίτης που αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ στερείται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Επιπλέον, ζητείται από τους Δημοσίους Υπαλλήλους να δηλώσουν τον ΑΜΚΑ στην Υπηρεσία τους.
Ο πολίτης που αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό από την υγεία, τη σύνταξη, τη μισθοδοσία, την ίδια του τη ζωή.


Βήμα 2ο:

Στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την "Κάρτα του Πολίτη" με το πρόσχημα ότι με αυτήν δεν θα χρειάζεται να συγκεντρώνουμε αποδείξεις αφού στην "κάρτα" αυτή θα καταγράφονται όλες οι αγορές μας .

Προσέξτε σχέδιο:
Αρχικά μας ζήτησαν να κρατάμε όλες τις αποδείξεις για να τις υποβάλλουμε στην εφορία στο τέλος του οικονομικού έτους-για να πατάξουν δήθεν την φοροδιαφυγή.
Τώρα μας λένε ότι "για να μην χρειάζεται να παίρνουμε τις αποδείξεις" θα μας δώσουν μία "κάρτα" στην οποία θα καταγράφονται τα ΠΑΝΤΑ.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι ο κάθε μηχανισμός εξουσίας θα μπορεί μέσα από την κάρτα να δει τις αγοραστικές, τις κοινωνικές αλλά και τις θρησκευτικές συνήθειες κάθε πολίτη (πχ από τα προϊόντα που αγοράζει σε περιόδους νηστείας).
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ είναι πλέον ΕΔΩ.


Δεν χρειάζεται επίσης να πούμε πως το επόμενο βήμα είναι η εμφύτευση της κάρτας στον άνθρωπο (στο μέτωπο ή στο χέρι όπως γράφει χαρακτηριστικά στην 'Αποκάλυψη') με το πρόσχημα αυτή τη φορά ότι έτσι δεν θα κινδυνεύεις να σου κλέψουν ή να χάσεις την κάρτα σου.
Το "χάραγμα" της Αποκάλυψης -οι περιγραφές της έμοιαζαν φανταστικές πριν μόλις μερικά χρόνια- φαίνεται να μην αργεί.



Βήμα 3ο:
Ξεκίνησαν να εφοδιάζουν τους αστυνομικούς με την "κάρτα του πολίτη".
Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί , ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος εγγράφως εξήγησε ότι για θρησκευτικούς λόγους αρνείται να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη" αρνούμενος να μετατραπεί από πρόσωπο σε αριθμό, ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ την Παρασκευή 15/10/2010 από την Αστυνομία.
Μάλιστα ο αστυνομικός αυτός είναι έγγαμος, με 2 παιδιά και έχει υπηρετήσει 19 έτη έχοντας έναν άμεμπτο Υπηρεσιακό φάκελο και αποπέμφθηκε χωρίς καν να πάρει αποζημίωση.
Πλέον τα παιδιά του στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, και ο ίδιος στερείται την εργασία, την ασφάλιση και τη σύνταξή του.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του δικηγόρου του:




Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε κ εδώ:
http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2531:----666-&catid=6:-&Itemid=3

Εντύπωση προξενεί το ότι δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα την παραμικρή αντίδραση από τα κόμματα της αριστεράς.
Συναισθανόμενοι τη σοβαρότητα των περιστάσεων ως Ιστολόγιο Αντιπαρακμή:


Καλούμε
την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ στην νέα αυτή πρόκληση.


Καλούμε
τον πιστό λαό της Ελλάδας, τον λαό που δεν ανέχθηκε κανέναν κατακτητή
τον λαό που οι πρόγονοι του πλημμύρισαν με τα ονόματά τους και με το αίμα τους τα μαρτυρολόγια της Εκκλησίας μας
να δημοσιοποιήσει ΠΑΝΤΟΥ την είδηση και να ξεκινήσει αγωνιστικά διαμαρτυρίες.


Υπογράφουμε
και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε ΕΔΩ)
καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε εδώ),
Μπορείτε να υπογράψετε http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php



Επίσης,
από το φιλικό Ιστολόγιο klassikoperiptosi βρήκαμε φόρμα την οποία μπορεί να καταθέσει ο καθένας μας στην Υπηρεσία του.
Οι ομαδικές αντιδράσεις ελπίζουμε να ταρακουνήσουν τους ιθύνοντες (που τώρα μας χαμογελούν και εκλιπαρούν την ψήφο μας για μία ακόμη φορά).

Στο κείμενο ενδεικτικά αναφέρεται:

ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρο 153 Ν. 3655/2008 περί ΑΜΚΑ ορίζεται ότι από την ημερομηνία ενάρξεως ισχύος του Ν. 3655/2008 «…ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντιστοίχων παραστατικών».

ΕΠΕΙΔΗ τυγχάνω ησφαλισμένος ως (...) στο Ταμείο (...) και προτίθεμαι να απαιτήσω συν τη παρόδω του προβλεπομένου χρόνου να συνταξιοδοτηθώ δικαιούμενος των κυρίων και επικουρικών συντάξεων του εν λόγω Ταμείου, καθώς και των Ταμείων (...) στα οποία έχω καταβάλει τας νομίμους εισφοράς.

ΕΠΕΙΔΗ ακόμη κατ’ άρθρο 22 Σ. «1. Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού».

ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρο 22 παρ. 5 Σ. «Το Κράτος μεριμνά για την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, όπως νόμος ορίζει».

ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Να πιστοποιήσητε εγγράφως προς εμέ και τις ανωτέρω υπηρεσίες εντός της υπό του Νόμου οριζομένης προθεσμίας ότι δικαιούμαι άνευ της χρήσεως του ΑΜΚΑ να συνταξιοδοτηθώ συν τω χρόνω και να εξυπηρετούμαι εν τω μεταξύ από όλες τις υπηρεσίες του Κράτους και δη των ανωτέρω ασφαλιστικών ταμείων και να απολαμβάνω πάντων των ανωτέρω ατομικών μου δικαιωμάτων εργασίας, δικαστικής προστασίας, κοινωνικής ασφαλίσεως, ιατρικής, υγειονομικής και φαρμακευτικής περιθάλψεως ως ασφαλισμένος στα ανωτέρω ταμεία, άνευ ΑΜΚΑ, αναγνωριζομένης άμα ρητώς της απολύτου αντισυνταγματικότητος της διατάξεως του άρθρου 153 Ν. 3655/2008.

Το πλήρες κείμενο εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_4148.html#more

11 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

δείτε παρακάτω ένα βίντεο:
εμφύτευση μικροτσίπ στους VIP πελάτες ενός κλαμπ:

http://www.greektube.org/content/view/122637/2/

Η κάρτα του πολίτη είναι το πρώτο βήμα (μαζί με την υποχρεωτική χρήση ΑΜΚΑ κλπ).
Μήπως όμως το μικροτσίπ από την κάρτα καταλήξει στο μέλλον να εμφυτεύεται πάνω μας;

Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

http://www.greektube.org/content/view/122637/2/

antzi! είπε...

ρε παιδιά ελεος!!!!!!!! Τι ειναι όλα αυτά που λετε???????

ΑΝτι να λετε παλι καλά που παμε να οργανωθουμε σε αυτην την χωρα... και ξεμπλεξουμε απο την χαρτουρα κ τα βιβλιαρια...
ετσι ειναι και στην υπολλοιπη ευρωπη...

antzi! είπε...

ρε παιδιά ελεος!!!!!!!! Τι ειναι όλα αυτά που λετε???????

ΑΝτι να λετε παλι καλά που παμε να οργανωθουμε σε αυτην την χωρα... και ξεμπλεξουμε απο την χαρτουρα κ τα βιβλιαρια...
ετσι ειναι και στην υπολλοιπη ευρωπη...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Έτσι σκεπτόμαστε όλοι στην αρχή:
καλοπροαίρετα.

Έλα όμως που έρχονται στη συνέχεια μια σειρά μέτρα που σε κάνουν να προβληματίζεσαι για το "πόσο αθώα" είναι όλα αυτά τα μέτρα που είναι "για το καλό μας...".


Αν η κυβέρνηση ήθελε να πατάξει την φοροδιαφυγή θα το έκανε εύκολα.
Αν άρχιζαν να βγαίνουν ελέγχους οι εφοριακοί στα μαγαζιά, σε 1-2 μέρες θα χε διαδοθεί το μήνυμα και θα άρχιζαν όλοι να κόβουν αποδείξεις.

Δηλαδή με το "όριο" στις αποδείξεις που έχεις να συγκεντρώσεις δεν σε οδηγούνε στη συνέχεια στη φοροδιαφυγή (αφού συμπλήρωσες το απαιτούμενο όριο, μπορείς να διαπραγματεύεσαι με τον έμπορο να μην κόψει απόδειξη για να κάνει καλύτερη τιμή).


Ομοίως κ στο θέμα της υγείας:
Όλα τα "χαρτάκια" από τα φάρμακα πάνε στα Ταμεία και αυτά τα περνάνε σε Η/Υ για να εκδοθούν τα ποσά προς κάθε γιατρό/φαρμακοποιό.
Τόσο δύσκολο είναι να δούνε τι φάρμακα συνταγογραφεί κάθε γιατρός και τι εξετάσεις γράφει (συνεπώς ποιες φαρμακευτικές εταιρίες προωθεί);


Αλλά με τη λογική του μεγάλου αδερφού ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ τα ΠΑΝΤΑ.
Πότε ψώνισε κάποιος,
τι ψώνισε,
τι βιβλία κ τι πολιτικές εφημερίδες διαβάζει,
που ζει (από τα σημεία στα οποία ψωνίζει),
κάθε πότε βγαίνει έξω,
αν πίνει αλκοόλ και σε τι ποσότητα,
αν τζογάρει σε καζίνο
αν νηστεύει.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Και όλα αυτά κάτω από το πρόσχημα της "Κάρτας του Πολίτη".

Η απόλυση του αστυνομικού δείχνει ότι "η Νέα Τάξη" θα γίνει σύντομα ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΙΝΚΑ) - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ".

Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα.

Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα.
Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.
το πλήρες κείμενο του ΙΝΚΑ εδώ:

http://koukfamily.blogspot.com/2010/10/blog-post_8596.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ":ΣΤΟΥΣ 4 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ,ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/10/4.html

Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη έχουν αρνηθεί να παραλάβουν τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες για θρησκευτικούς λόγους και αναμένουν να κινηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, ενώ ένας τρίτος αποχώρησε οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από έναν μήνα, υποστηρίζοντας πως το έκανε «για να μην υποστώ όσα υπέστη ο συνάδελφος στην Αθήνα, που παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για τον ίδιο λόγο», όπως είπε στο «Εθνος».

Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος», που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου. «Είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδας με όνομα και επίθετο και δεν είναι δυνατό να περιθωριοποιείται το όνομά μας, ούτε να αριθμοποιηθούμε και να υπάρχουν στην ταυτότητά μας κρυπτογραφημένα σύμβολα που δεν είναι ορατά διά του οφθαλμού», είπε στο «Εθνος» υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καρτών έχουν συνδέσει το barcode με τον αριθμό 666.

Οι δύο αστυφύλακες, που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και έχουν επίσης αρνηθεί να παραλάβουν τις ταυτότητες, είναι μέλη του ίδιου συλλόγου. «Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, με παιδιά, από λαϊκές οικογένειες και θρησκευόμενοι. Υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. 10 και 11 χρόνια. Δεν έχει κινηθεί ακόμα πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους αλλά περιμένουν τη σειρά τους», είπε ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος γνώριζε την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου του στην Αθήνα, με 19 χρόνια υπηρεσίας, που παραπέμφθηκε με το ερώτημα της απόταξης.

ΑντιΠαρακμή είπε...

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης για την απόταξη αστυνομικών που αρνήθηκαν να παραλάβουν την Κάρτα του Πολίτη

Μὲ ἱερὴ ἀγανάκτηση ὑψώνω φωνὴ διαμαρτυρίας καὶ λέω μιὰ καὶ μόνη λέξη, ποὺ χαρακτηρίζει τὰ τελευταῖα δραματικὰ καὶ ἀπαράδεκτα γεγονότα στὸν χῶρο τῆς Ἑλληνικῆς Ἀστυνομίας :
Ν Τ Ρ Ο Π Η !

Καὶ ἐξηγοῦμαι :
Τὶς ἡμέρες αὐτὲς ἔγινε ἡ ἀπόταξη ἀπὸ τὸ τιμημένο Σῶμα τῆς ΕΛ.ΑΣ. γενναίου καὶ ἱκανοῦ ἀστυνομικοῦ, μὲ πολλὲς τιμητικὲς διακρίσεις. Παράλληλα ἔχει κινηθῆ ἡ διαδικασία ἀποτάξεως καὶ γιὰ δύο ἄλλους ἀστυνομικοὺς στὴν περιοχὴ τῆς Θεσσαλονίκης.
Ὁ λόγος ;
Ὁ λόγος εἶναι, ὅτι οἱ ἐν λόγῳ ἀστυνομικοὶ ἀρνήθηκαν νὰ πάρουν τὴν «κάρτα τοῦ πολίτη» γιὰ λόγους συνειδήσεως.
Ἄριστα ἔπραξαν τὰ γενναῖα αὐτὰ Ἑλληνόπουλα.

Ἀπὸ τὴν ἀκριτική μου Ἐπαρχία τὰ συγχαίρω ἐγκαρδίως καὶ τὰ ἀσπάζομαι πατρικῶς, γιατὶ ἔγιναν διδάσκαλοι καὶ παράδειγμα γιὰ ὅλους μας.

Σὲ καιρούς, κατὰ τοὺς ὁποίους κάποιοι....
νεαροὶ ἀρνοῦνται νὰ ὑπηρετήσουν τὴν στρατιωτική τους θητεία γιὰ λόγους, δῆθεν, «συνειδήσεως» · καὶ τοὺς «μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ» ἡ Πολιτεία τοὺς ἔχει στὰ «ὤπα - ὤπα» καὶ τοὺς βάζει νὰ ὑπηρετοῦν, χωρὶς στρατιωτικὴ ἐνδυμασία, σὲ διάφορες ὑπηρεσίες ἀπ’ ὅπου μποροῦν, εὔκολα καὶ ἄνετα, νὰ ἀσκοῦν τὴν προπαγάνδα καὶ τὸν προσηλυτισμό τους, εἶναι ἀδιανόητο νὰ διώκωνται Ἑλληνόπουλα καὶ Χριστιανόπουλα, ἐπειδὴ θέλουν νὰ τιμοῦν τὸν Χριστὸ καὶ τὴν Ἑλλάδα. Αὐτὸν τὸν διωγμὸ μόνο ἡ λέξη
Ν Τ Ρ Ο Π Η !
μπορεῖ νὰ τὸν χαρακτηρίσῃ.

Ὅταν ὁ πρωθυπουργὸς τῆς Χώρας ὀνομάζει τὴν Ἑλλάδα «διεφθαρμένη», κι’ ὅταν ἀκοῦμε συνεχῶς γιὰ «μίζες» καὶ «λαδώματα», γιὰ σπατάλες καὶ γιὰ διασπάθιση τοῦ δημοσίου χρήματος, ὅταν γίνεται συνεχὴς πολεμικὴ κατὰ τῶν χριστιανικῶν ἀρχῶν, τῆς Ἐκκλησίας, καὶ τῆς Ἱστορίας, εἶναι αἰτία χαρᾶς μεγάλης καὶ αἰσιοδοξίας γιὰ τὴν πορεία τοῦ Ἔθνους, ἡ στάση τῶν γενναίων αὐτῶν ἀστυνομικῶν. Δόξα τῷ Θεῷ !

Γενναῖα Ἑλληνόπουλα ! Μὴ φοβᾶστε ! Ψηλὰ οἱ καρδιές. Ὁ Χριστὸς καὶ ἡ Ἑλλάδα πάντοτε νικοῦν, ὅπως μᾶς τὸ θύμησε ἡ μεγάλη Ἐπέτειος τοῦ θρυλικοῦ «ΟΧΙ».
Εἴμαστε στὸ πλευρό σας. Νἄχετε πάντα κατὰ νοῦν τὸν θεόπνευστο λόγο : «Διήλθομεν διὰ πυρὸς καὶ ὕδατος καὶ ἐξήγαγες ὑμᾶς εἰς ἀναψυχὴν (Ψαλμ. ξε΄12).
Ἡ Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα σᾶς θαυμάζει καὶ σᾶς καμαρώνει.
Ὁ Χριστὸς μαζί σας

http://thriskeftika.blogspot.com/2010/10/blog-post_3551.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_831.html

η δήλωση Παπαθεμελή για το θέμα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ἐκπομπὴ τοῦ Kontra channel γιὰ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη
http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com/2010/10/kontra-channel.html

Μπορείτε (στο 2ο βίντεο) να δείτε τι δηλώνει ο 1ος αστυνομικός που αρνήθηκε να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη".Αρκετά χρήσιμη κ διευκρινιστική η εκπομπή.


Επίσης εδώ:
http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com/2010/10/blog-post_9889.html
δηλώσεις του Μητροπολίτου Μεσογαίας για το θέμα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ἄδωνης Γεωργιάδης: "Δὲν θὰ παραλάβω ποτὲ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη"

http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com/2010/10/blog-post_8793.html

kkk είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.