Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η αποδόμηση του προέδρου Χριστόφια

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο περίγυρός του διαμαρτύρονται επειδή δήθεν κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν τον πρόεδρο.

Ζώντας στην κοσμάρα τους δεν αντιλαμβάνονται ότι η αποδόμηση του Χριστόφια επιτυγχάνεται εκ των έσω! Ο ίδιος ο Χριστόφιας αποδομεί τον εαυτό του με τις γελοίες, ανιστόρητες και φανατισμένες τοποθετήσεις του!

Όταν ο Χριστόφιας κάνει δώρα στους τούρκους εις βάρος αυτών που τον ψήφισαν, αποδομεί τον εαυτό του!

Όταν ο Χριστόφιας, ενώ εκλέγηκε σαν πρόεδρος της δίκαιης κοινωνίας, ανέχεται και καλύπτει το ρουσφέτι, τότε πλήττει ο ίδιος τον εαυτό του!

Όταν για να δείξει ότι είναι υπεράνω και να γίνει αρεστός στους τούρκους μιλά (και) για εισβολή της Ελλάδας στην Κύπρο, ρεζιλεύει ο ίδιος τον εαυτό του!

Όταν εξισώνει τα απαράδεκτα επεισόδια κάποιων χουλιγκάνων με την επίσημη τουρκική – κατοχική πολιτική, τότε, δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου…

13 σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Mα έχετε αποφοιτήσει από το ίδιο άσυλο με το Christofias Watch;Λέτε τις ίδιες αρλούμπες με το ίδιο βλακώδες ύφος!

arxiepiskopos είπε...

ΕΙΔΗΣΗ:O Κουλίας δεν συμμετέσχε στην εκδήλωση του ΕΛΑΜ.Του το απαγόρεψαν οι φασίστες διοργανωτές...για να μην εκτεθούν περισσότερο!Τους φτάνει η έκθεσή τους από τον Αρχιεπίσκοπο που είπε πως τους υποστηρίζει!

Unknown είπε...

Κάθε φορά που ο Πρόεδρος επιτίθεται κατά του ελληνισμού αυτού του νησιού και τρώει στα μούτρα την αντίδραση και την κριτική, ο Άντρος αποκαλύπτει συνωμοσίες και σχέδια κατά του προέδρου και του ακελ. Παλιές σταλινικές πρακτικές φίμωσης αυτών που αρνούνται υποδουλωθούν στο ακελ, τους τουρκους και τους εγγλέζους. Όσο για τον αρχιεπίσκοπο, ε, είναι έμμισθος ο άνθρωπος, γυρνάει όλη μέρα τα "εχθρικά" μπλογκς και τα σπέρνει με τα σκατά του.

arxiepiskopos είπε...

Έμμισθος είσαι και φαίνεσαι!Εγώ έχω και άνεση οικονομική και άνεση χρόνου.Άρα τι είμαι;Εσύ είσαι σίγουρα χρεωμένος:χρωστάς της...Μανωλούς!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Καλώς δεχτήκατε και σεις την Επαγρύπνηση. Τα βρωμισμένα αυτά ανθρωπάρια που δεν κάνουν διακοπές!

Όσο για το χιούμορ τους, υποκλινόμαστε όλοι. "Το χρωστάς της Μανολούς του Ανεφ πιο πάνω" είναι ανεπανάληπτο. Αν δεν ήταν και τόσο βρώμικος θα του λέγαμε να μας γαργαλίσει λίγο μπας και γελάσουμε.

Ziziros Kokkinos είπε...

Ο πρόεδρος καλά κάνει και τα λέει. Θα τους τα πει όλα και θα βγάλει και πόρισμα. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ! Μπαμ ....Μπράβο του. Όλα στη φόρα να τελειώνουμε. Αρκετά με τους ύπουλους. Ο φανατισμός που μας επιβάλλουν σε συνδιασμό με τον εθνικόφρονισμό που μεγαλώσαμε μας τυφλώνουν. Να βγεί η ιστορία έξω. Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι.

Unknown είπε...

Σωστό , να βγει προς τα έξω ότι το κόμμα σας υποστήριζε ατόφια Ένωση χωρίς ανταλλάγματα και τα έβαζε ακόμα και με τη Σοβιετική Ένωση το 1965 που μίλησε για ομοσπονδία!! Τώρα, διαγράψατε ακόμα και την ιστορία του κόμματός σας! Α, ρε σταλινούθκια. Μια ζωή ρουφιάνοι, ρε καπιταλούθκια της πλάκας, που δεν έχετε καμιά σχέση με την αριστερά! Όσο για τους καραγκιόζηδες-προδότες του '74, όχι μόνο πόρισμα, αλλά και να πληρώσουν. Εσείς όμως, ως καλοί κρετίνοι που είστε, προσπαθείτε να ταυτίσετε 300.000 κόσμο - συμπεριλαμβανομένων και των αριστερών που αρνούνται το ξεπούλημα - με το φασισμό! Παλιά σας τέχνη κόσκινο. Ξεπεράσατε ακόμα και τον Μπέρια, κοκκινοφασίστες!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,ζεις;Ανησύχησα!Γιατί δε ρίχνεις και καμιά ματιά στο μπλογκ σου;Να μας πεις και για το "καλός καραβοκύρης";Το έκαμες "Σιωπούμε εδεκίτικα" πια;

arxiepiskopos είπε...

Αφού οι εν φασισμώ αδελφοί σας του WC μας έχουν κλείσει τις αναρτήσεις,επιτρέψτε μου να αφήνω εδώ κάποιες σκέψεις μου.Εδώ είχα την ευτυχία να ανακαλύψω προ ολίγου ότι ο αγαπητός ΕΔΕΚ Πάφου ζει-δόξα τω Θεώ-και βασιλεύει.Αθάνατη βλακεία!

arxiepiskopos είπε...

TOY ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ- ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
"Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της Αποκλειστικής Οι-
κονομικής Ζώνης μεταξύ της Κυπριακής
Δημοκρατίας και του Ισραήλ αποτελεί
υψίστη εθνική πράξη και εξυπηρετεί στο
έπακρον τα εθνικά συμφέροντα της Λευ-
κωσίας. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να απο-
δοθούν τα εύσημα στον Κύπριο Πρόεδρο
Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος -εκτός των
άλλων- είχε να παλαίψει και με το προ-
σωπικό του ηθικό πρόβλημα, που αφο-
ρούσε την ακραία επιθετικότητα του
Ισραήλ, την κατοχή παλαιστινιακών εδα-
φών και την παραδοσιακή μακροχρόνια
υποστήριξη του ΑΚΕΛ και του ιδίου προ-
σωπικά προς τον δίκαιο αγώνα των Πα-
λαιστινίων. Λόγω των ειδικών αυτών συν-
θηκών η υπογραφή της ΑΟΖ με τη συ-
γκεκριμένη χώρα απαιτούσε τόλμη και
θάρρος και ο κ. Χριστόφιας απέδειξε ότι
το είχε."-PE,ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΓΚΡΙΛΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ;

Λεωνίδας Φιλόκυπρος είπε...

Σε παραξενεύει φίλε arxiepiskopos το γεγονός ότι δεν είναι όλοι σας εσάς, με παρωπίδες και εμμονές. Και αυτό δεν το αντέχετε. Ψάχνετε και δημιουργείτε εχθρούς, ίντριγκες και σχέδια "αποδόμησης" (τι είναι ο πρόεδρος, άγαλμα;).

Αλήθεια, τι σόϊ αριστερός είσαι όταν λες "Εγώ έχω και άνεση οικονομική και άνεση χρόνου"; Καλά δεν είσαι και ο μόνος φυσικά...

arxiepiskopos είπε...

Καλά,πού είδες ότι εγώ είμαι ακελικός;Επειδή υπερασπίζομαι τη λογική απέναντι στον παραλογισμό,αυτό με κάνει ακελικό;Περεμπιπτόντως,ΕΔΕΚ Πάφου,την ευχετήρια κάρτα του Γ.Ομήρου με τη γέννηση του Χριστού που θα πήρες κι εσύ την πήρα κι εγώ.Τι συμπέρασμα βγάζεις απ'αυτό;

Ίδας είπε...

ΨευδοΑρχιεπίσκοπε, φύλαξε τις εξυπνοβλακείες για το δικό σου ιστολόγιο!