Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Το φαινόμενο «Τουρκοκύπριοι»

Είναι γνωστό από πολλές πηγές ότι οι περισσότεροι τουρκοκύπριοι είναι εξισλαμισθέντες Έλληνες Χριστιανοί, οι γνωστοί «Λινοβάβμακοι» οι οποίοι προκειμένου να γλιτώσουν τους κεφαλικούς φόρους και τις διώξεις, δήλωναν μαζικά υποταγή στους τούρκους αλλαξοπιστώντας (παρόμοια φαινόμενα έχουμε σε όλα τα Βαλκάνια επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας). [Διαβάστε και το παλιότερο μας άρθρο: «Τούρκοι της Κύπρου ή εξισλαμισθέντες Οθωμανοί της Κύπρου; (και οι ομοιότητες με τη Θράκη)»].

- Οι πρώην Έλληνες που προτίμησαν να προσκυνήσουν τους Τούρκους και να αλλαξοπιστήσουν προκειμένου να έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους υπόλοιπούς συμπατριώτες τους. Από τότε που οι τούρκοι πρωτοπάτησαν το πόδι τους στην Κύπρο (1571) μέχρι σήμερα η ομάδα αυτή έχει εμπεδώσει μια νοοτροπία παρασίτου που χωρίς να ιδρώνει απομυζά από τους διπλανούς του!

- Κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας αυτοί «λούφαζαν» εκμεταλλευόμενοι την δουλεία των Χριστιανών συμπατριωτών τους οι οποίοι σαν σκλάβοι δούλευαν για όλους πληρώνοντας και κεφαλικό φόρο!

- Κατά τη διάρκεια της Αγγλοκρατίας τα έκαναν πλακάκια με τους Άγγλους. Όχι μόνο δεν πολέμησαν ποτέ εναντίων των αποικιοκρατών αλλά συνταυτίστηκαν με αυτούς και μέσω των επικουρικών σωμάτων πολεμούσαν την ΕΟΚΑ και τους Ελληνοκύπριους.

- Παρόλο που δεν εναντιώθηκαν ποτέ στην Βρετανική αποικιοκρατία, μόλις αυτή εκδιώχτηκε και ανακηρύχθηκε το ανεξάρτητο Κυπριακό Κράτος, αυτοί επωφελήθηκαν παίρνοντας υπερπρονόμια (αντιπρόεδρο με δικαίωμα βέτο, ποσοστά 30% στη δημόσια υπηρεσία και τις δυνάμεις ασφαλείας – την στιγμή που αποτελούσαν μόνο το 18% κ.α.).

- Δεν τους έφτανε όμως ούτε αυτό… Πριν ακόμα ανακηρυχτεί η Κυπριακή Δημοκρατία έφερναν κρυφά στο νησί λαθραία όπλα (βλέπε υπόθεση πλοιαρίου «Ντενίζ» τον Ιανουάριο του 1959) ψάχνοντας ευκαιρία να αποσχιστούν.

- Και αυτό έκαναν! Μετά από προβοκάτσια (τα οποία προσφάτως ομολόγησαν) δημιούργησαν επεισόδια προκειμένου να βρουν ευκαιρία να αποσχιστούν και να κλειστούν σε τουρκικούς θύλακες – τουρκανταρσία 1963.

- Μέχρι το 1974 πολεμούσαν το κράτος και τους Έλληνες κλεισμένοι μέσα στου θύλακες και ενισχυόμενοι από την Τουρκία.

- Το 1974 υποδέχτηκαν τους Τούρκους εισβολείς δια βαΐων και κλάδων σαν σωτήρες τους ενώ συμμετείχαν στις λεηλασίες, τους σκοτωμούς και τους βιασμούς εναντίων των Ελλήνων της Κύπρου.

- Το 1983 ίδρυσαν το ψευδοκράτος τους θέλοντας να βάλουν ταφόπετρα στο ενιαίο κυπριακό κράτος!


- Από το 1974 μέχρι σήμερα λυμαίνονται τις ελληνικές περιουσίες στον βορρά αλλά με την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ε.Ε. όλοι έτρεξαν να βγάλουν κυπριακές ταυτότητες για να γίνουν ευρωπαίοι πολίτες!

- Με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων επισκέπτονται την Κυπριακή Δημοκρατία για να πάρουν και τις επιταγές με τα επιδόματα που δικαιούνται σαν κύπριοι πολίτες (που όμως ΔΕΝ πληρώνουν φόρο) και για να νοσηλευτούν δωρεάν στα νοσοκομεία του κράτους!

- Έμαθαν μια ζωή να είναι χαραμοφάηδες, να στηρίζονται οι ίδιοι και το ψευδοκράτος τους στα επιδόματα της Τουρκίας και τώρα που η τελευταία απειλεί να τους τα κόψει, στράφηκαν προς την (ηλίθια) ελληνοκυπριακή πλευρά προσδοκόντας να τους λύσει αυτή τα οικονομικά προβλήματα που έρχονται..

- Έμαθαν να είναι πολίτες με δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις!

Αν θέλουν να είναι πολίτες αυτού του κράτους, αν θέλουν να ξαναγίνουν συμπατριώτες μας, ας καταγγείλουν διεθνώς την τουρκική εισβολή! Ας απαιτήσουν να φύγουν από τη χώρα μας οι τούρκοι εισβολείς! Και ας επιστρέψουν επιτέλους τις περιουσίες στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους! Μόνο τότε μπορούμε να τους αποδεχτούμε σαν ισότιμους συμπατριώτες μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: