Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. κάνει ΑΡΙΣΤΑ τη δουλειά της μόνο όταν προστατεύει ΤΟΥΡΚΟΥΣ εθνικιστές.

Νομίζετε ότι τίποτε δεν δουλεύει στο Ελληνικό κράτος έτσι;
Και νομίζετε ότι ομοίως και η ΕΛ.ΑΣ. δεν λειτουργεί αποτελεσματικά..
Ε λοιπόν κάνετε λάθος!

Όπως θα διαπιστώσετε, όταν χρειάζεται να προστατευθούν Τούρκοι εθνικιστές εντός της Ελλάδος, "μία χαρά" κάνει τη δουλειά της η Ελληνική Αστυνομία.



Διαβάζουμε πριν λίγες μέρες (στο Proxeneio-Stop) :

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ"Τα κλασικά αυτοκίνητα πάνε στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ μας
Μέλη του Συλλόγου Κλασικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) επ΄ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής του Αθλητισμού στις 19 Μαίου, θα επισκεφτούνε το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη".



Επισκεφθήκαμε την Αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Τουρκικού Συλλόγου και παραδόξως διαπιστώσαμε ότι ΔΕΝ υπήρχε ΚΑΜΙΑ αναφορά γα την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη. Δείτε στη φωτογραφία το κενό στα "News".


Στην Τουρκική έκδοση της Ιστοσελίδας όμως, διαβάζουμε (μέσω google translator) σχετικά με την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη 19-22 Μαϊου:


Προσέξαμε τη λέξη "ANATOLIA HOTELS" (υπήρχε μόνο ως εικόνα/υδατογράφημα και συνεπώς δεν εμφανιζόταν στη μετάφραση της Ιστοσελίδας) και υποθέσαμε ότι η "αποστολή" ίσως να διαμείνει εκεί. Τα "ANATOLIA HOTEL" υπάρχουν μόνο στην Θεσσαλονίκη και στην Κομοτηνή. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην αρχή της οδού Λαγκαδά.


Για να μην θεωρηθεί ότι στοχοποιούμε την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη ΔΕΝ δημοσιοποιήσαμε το ξενοδοχείο όπου πιθανότατα θα έμεναν μέχρι και την επίσημη αναχώρησή τους (σε σχετική ανάρτηση του ΤΑΧΑΛΙΑ επισημάνθηκε σωστά ότι στην ανακοίνωσή τους δεν αναφερόταν πουθενά το ξενοδοχείο στο οποίο θα διέμεναν). Δείτε λοιπόν την σημερινή εικόνα έξω από το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δύο (ναι ΔΥΟ) κλούβες των ΜΑΤ/ΥΜΕΤ απέναντι από το ξενοδοχείο: Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:


Με δεδομένο ότι ο πατριωτικός χώρος ΔΕΝ πραγματοποίησε ΚΑΜΙΑ τρομοκρατική ενέργεια για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, αναρωτιόμαστε σε τι εξυπηρετεί η παρουσία από ΔΥΟ κλούβες (!) έξω από το ξενοδοχείο! Απλά για να δείξουν την "αφοσίωσή" τους στην προστασία των "τουριστών" ή περίμεναν μεσημεριάτικα καμία επίθεση από εξωγήινους! Όπως διαπιστώσαμε υπήρχαν αστυνομικοί ΠΑΝΤΟΥ, ακόμη και μέσα στην είσοδο του ξενοδοχείου! Φαίνεται ότι έχοντας επιλύσει όλα τα προβλήματα αστυνόμευσης στην Θεσσαλονίκη, έχοντας καταργήσει το λαθρεμπόριο, έχοντας εξαλείψει τις ληστείες και έχοντας δημιουργήσει μία πόλη "υπόδειγμα" (...) ασφάλειας, δεν χρειαζόταν να φυλάσσεται κανένας άλλος χώρος παρά μόνον το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.


Στην επιστροφή μας συναντήσαμε μία παρέα Τούρκων μοτοσυκλετιστών. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, οι Τούρκοι μοτοσυκλετιστές δεν διστάζουν να οδηγούνε στο αντίθετο ρεύμα, να περνάνε ερυθρούς σηματοδότες, να φοράνε την τουρκική σημαία και να παρκάρουν στο πεζοδρόμια (έξω από το τουρκικό Προξενείο), με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.

(κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)


Δείτε και τη σελίδα τους στο facebook. Όπως βλέπετε αντί για λέσχη "μοτοσικλετιστών" μοιάζει περισσότερο με λέσχη "εθνικιστών"!


Προσέξτε επίσης τα διπλοπαρκαρισμένα τουρκικά αυτοκίνητα έξω από το Τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης. Ούτε αυτά φαίνεται να προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ.

(κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για να το διαπιστώσετε)


Θα πρέπει να τονιστεί ότι το Τουρκικό Προξενείο είναι ίσως το πιο καλά φρουρούμενο σημείο της Θεσσαλονίκης αφού υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ κλούβα των ΜΑΤ, σκοπιές σε κάθε γωνία, ασφαλίτες και 4-5 μοτοσυκλέτες ΔΙΑΣ και "Ζ" σε μόνιμη βάση απέξω.

Την φύλαξη του Τουρκικού Προξενείου θα την ζήλευε κάθε αστυνομικό τμήμα, πιθανότατα ακόμη και η πρωθυπουργική κατοικία!

Όσο για το κατά πόσο το συγκεκριμένο σπίτι είναι όντως το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ, διαβάστε σχετικά εδώ)
Θυμίζουμε επίσης την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ στάση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στους Κυπρίους φοιτητές της ΠΕΟΦ όταν πριν λίγους μήνες προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Τουρκικό Προξενείο. Δείτε σχετική μας ανάρτηση εδώ.

Θυμίζουμε επίσης την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ανοχή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. σε πορείες αναρχικών στη Θεσσαλονίκη όπως σχολιάσαμε στο παρελθόν εδώ και εδώ και εδώ



Δείτε και πως γιόρτασαν φέτος οι Τούρκοι την 19η Μαϊου (ημέρα μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας για τους Έλληνες) :



Διαβάστε και για την τελετή που έκαναν στα σύνορα με την Ελλάδα (παρουσία πλήθους επωνύμων της μουσουλμανικής μειονότητας):


Δείτε και μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα τους (για να μην μας περνάνε για χαζούς ότι είναι απλά φίλοι του "κλασσικού αυτοκινήτου")






ακόμη και από τα γλέντια τους δεν απουσιάζει η Τουρκική σημαία:

Θέλησαν λοιπόν τα μέλη του "συλλόγου Κλασσικών αυτοκινήτων Κων/λης" απλά να τιμήσουν τον Κεμάλ λίγο παραπέρα, στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι απλά .. Υπό την απόλυτη προστασία της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: