Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ σήμερα 22/6/2011 έξω από τον ΑΝΤ1 - Η Τουρκική προπαγάνδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος ΔΕΝ θα περάσει.

Η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 ''EZEL'' είναι γυρισμένη στην κατεχόμενη Κύπρο. Ντροπή σας προδότες να διαφημίζεται μέσα από την ταινία τα παράνομα καζίνα και ξενοδοχεία που έχουν κτιστεί σε γη που ανήκει στους Έλληνες της Κύπρου.


Ο αυτοξεφτίλισμός των Ελλήνων δεν έχει όρια…

Ευτυχώς ο ANT1 Κύπρου και ο ιδιοκτήτης του Λουκής Παπαφιλίππου κρατά ακόμα αντιστάσεις και κρατάει μακριά από τον σταθμό του της τουρκικές – προπαγανδιστικές σειρές του ANT1 Ελλάδος!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ :
  • Συμμετέχουμε στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΑΝΤ1 και
  • Επικοινωνούμε με τον ΑΝΤ1 για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη ανθελληνική του στάση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: http://www.antenna.gr/webtv/contactΑκολουθεί η ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ που είδαμε εδώ:
Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.
Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία "ΕΖΕΛ" έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων. Και όλα αυτά όχι σε κάποιο τούρκικο κανάλι, αλλά σε «Eλληνόφωνο», αφού πλέον μας κάνει να διερωτόμαστε αν είναι Ελληνικό.
Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, τους "Εφιάλτες" της εποχής μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια προώθησης της ελληνοτουρκικής φιλίας και την αλλοίωση της περήφανης Ελληνικής ιστορίας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τούρκικων περιοχών από το εν λόγω σίριαλ.
Μέχρι πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, φιλμάκια αφιερωμένα στα κατεχόμενα χωριά μας, με κύριο σύνθημα το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ". Σήμερα τα φιλμάκια αυτά έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, και τα τούρκικα σίριαλ με σκοπό να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
ΌΧΙ κύριοι δεν θα ξεχάσουμε.
Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αρνείται να ξεχάσει. Δεν ξεχνούμε πόσα δεινά υπόφερε και υποφέρει ο τόπος μας από την ελληνοτουρκική φιλία. Καταδικάζουμε την νέα πρόκληση του ΑΝΤ-1 και απαιτούμε τον τερματισμό προβολής της τούρκικης σειράς όπως και κάθε τούρκικής παραγωγής. Δεν γινόμαστε συμμέτοχοι στην οικονομική ενίσχυση του ψευδοκράτους και του τούρκικου στρατού.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Για αυτό,
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα προβούμε σε διαδήλωση έξω από τα γραφεία τους.Προσυγκέντρωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7 και ώρα 19:00.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 Ελλάδος στις τελευταίες εκλογές ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ τον Σταυρό από την Ελληνική σημαία:
Θυμίζουμε τη σχετική ανάρτησή μας: http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/2010.html

Ο ξεπεσμός του ΑΝΤ1 Ελλάδος και η προδοτική-ανθελληνική του στάση δεν έχουν όρια ..Νεότερη Ενημέρωση:
Φωτογραφία και περιγραφή από την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΑΡΙΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Δ Υ Ν Α Τ Ο ΚΑΙ Α Π Ι Θ Α Ν Ο ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ΙΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ 'ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΝΑΣ,Ο Κ Ε Μ Α Λ,Ο Μ Ο Υ Σ Τ Α Φ Α.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ:Α Ν Α Π Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΥ (Σ Ω Β Ι Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ) ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ 'ΠΩ,ΕΔΩ:Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Υ ΚΑΙ ΤΟ Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Κ Α Φ Ρ Ι Κ Ο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ Σ Υ Σ Σ Ω Μ Ο Ι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΩΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ.ΣΤΕΡΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ 'ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Α Ν Τ Ι Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Ο Υ Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ο Μ Ε Ν Ο Υ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΥΠΟ ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

''ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΑΡΙΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Δ Υ Ν Α Τ Ο ΚΑΙ Α Π Ι Θ Α Ν Ο ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ΙΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ 'ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Α Ι ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΝΑΣ,Ο Κ Ε Μ Α Λ,Ο Μ Ο Υ Σ Τ Α Φ Α.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ:Α Ν Α Π Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΥ (Σ Ω Β Ι Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ) ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.''