Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο ΑΝΤ1 αρχίζει να τρέμει τις αντιδράσεις για το EZEL. (Προσθήκη: Νεότερη Ενημέρωση)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αθήνα, 2α Ιουλίου 2011

Η εξαιρετικά δυναμική παρουσία των Ελληνόψυχων έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του τουρκολάγνου και τουρκοπροσκυνημένου ΑΝΤ-1, χθές 1η Ιουλίου 2011, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους υπεύθυνους του σταθμού, που δεν άντεξαν τις ουρανομήκεις κραυγές διαμαρτυρίας, οργής και αγανάκτησης των ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ Ελλήνων, να σπεύσουν σε συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση του Δημόσιου εξευτελισμού και διασυρμού τους.

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της τεράστιας ευθύνης τους, επειδή σκοπίμως έπληξαν την Εθνική Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια των Ελλήνων, θεώρησαν ανοήτως οι αφελείς ότι, από το πλήθος των διαμαρτυρομένων, κινδυνεύουν τα υλικά περιβλήματα (κτηριακές εγκαταστάσεις) της Εθνοπροδοτικής αντιλήψεως και συμπεριφοράς τους και κάλεσαν, πανικόβλητοι, ισχυρή Αστυνομική δύναμη για … προστασία !!!
Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι, η κατά διαταγή φυσική θέση των Αστυνομικών ήταν διαμετρικά αντίθετη με τη συνειδησιακή και ψυχική τους θέση, που ήταν ολόθερμα ταυτισμένη με αυτούς που διατάχθηκαν να … αντιμετωπίσουν.

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου ΑΝΤ-1 κ. Σπήλιος Χαραμής κατέφθασε εσπευσμένα στο γραφείο του (ώρα 22:15) και ζήτησε να συναντήσει αντιπροσώπους από το πλήθος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων.
Τριμελής επιτροπή από τους κ.κ. Νικόλαο Αργυρόπουλο Πρόεδρο του Συλλόγου των Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974, Στυλιανό Σωτηρίου Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ και Λάζαρο Κουρσερτάρη Οργανωτικό Γραμματέα του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, πήγαν στο γραφείο του, του επανέλαβαν ότι :

η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αφορά στην προβολή από τον ΑΝΤ-1 της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς ΕΖΕΛ, που τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου. Αυτό αποτελεί όχι μόνο ευθεία και βάναυση προσβολή προς το σύνολο του Ελληνισμού (ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας), αλλά και παράνομη πράξη, δεδομένου ότι επιχειρεί με πλάγιο αλλά σαφή τρόπο να νομιμοποιήσει προϊόν, που παρήχθη παρανόμως, από το, καταδικασμένο διεθνώς, παράνομο καθεστώς κατοχής τμήματος εδάφους της Κύπρου.


Ο κ. Σ. Χαραμής, αποδεχόμενος τα προεκτεθέντα, επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ-1 και υπεύθυνο για την προβολή της σειράς κ. Ιωάννη Λάτσιο και, με τη σύμφωνη γνώμη της τριμελούς επιτροπής, όρισε νέα συνάντηση στο γραφείο του με συμμετοχή και των πέντε για την Δευτέρα, 4η Ιουλίου 2011 και ώρα 15:00.



ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 
  • ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
  • ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ - Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. 
 

Προσθήκη Αντιπαρακμής:
Συνεχίζουμε τις αντιδράσεις στέλνοντας εμαιλ ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά η με fax με τον ΑΝΤ1.
Antenna TV S.A. · Athens, Kifissias Ave. 10-12, Maroussi 
Phone: +30-210-688-6100, Athens Fax: +30-210-689-0304 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

ή στείλτε εμαιλ στο
Για περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας εδώ και εδώ




Νεότερη Ενημέρωση (7/7/2011)

Ο ΑΝΤ1 περιφρονεί και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τους Έλληνες:
Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.
Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως,  που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή.
Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.
Αργυρόπουλος: Θα συναντηθούμε να μιλήσουμε διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς; 
Χαραμής: Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ-1 να ΜΗΝ συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας.
Αργυρόπουλος: Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε πριν φθάσουμε στην πόρτα σας;
Χαραμής: Ας τηλεφωνούσατε να σας το λέγαμε !!!
Αργυρόπουλος: Επί της ουσίας. Η τούρκικη σειρά ΕΖΕΛ  που προβάλλει ο σταθμός σας, επειδή τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου, προσβάλλει ευθέως και βαναύσως το σύνολο του Ελληνισμού και ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας. Τι θα κάνετε; Θα σεβαστείτε το δράμα των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Στην συνάντησή μας της Παρασκευής (1η Ιουλίου) στο ίδιο ερώτημα, μας δηλώσατε με έμφαση πως ΔΕΝ το κάνατε σκοπίμως, αλλά … από λάθος.
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Με την ενσυνείδητη πλέον αυτή πράξη σας, ασκείτε σκοπίμως με πλάγιο και καταχθόνιο τρόπο εξωτερική πολιτική, που στρέφεται ευθέως κατά της  Κύπρου και της Ελλάδος, δεδομένου ότι περιφρονείτε επιδεικτικά και προκλητικά τα ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., με τα οποία καταδικάζεται η τουρκία και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ το τερατούργημα, που ο σταθμός σας αποκαλεί και παρουσιάζει ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. Θα εξακολουθήσετε την φιλοτουρκική και ακραία ανθελληνική πολιτική σας;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Δηλαδή  έρχεστε εσείς με τον ΑΝΤ-1 να αναγνωρίσετε ως κράτος, ένα μόρφωμα που γέννησε ο τούρκικος όλεθρος, ενώ ΔΕΝ το αναγνωρίζει ο ΟΗΕ;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Δεν ντρέπεστε να βασανίζετε, να ποδοπατάτε και να προδίνετε έναν ολόκληρο λαό με αυτή την άθλια προπαγάνδα σας, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το κέρδος;  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Εσείς ΟΛΟΙ, οι κατέχοντες και οι διοικούντες τον ΑΝΤ-1, ΠΩΣ θα αντέξετε το βάρος απ’ τ’ ανάθεμα κι’ απ’ το γογγυσμό των χαροκαμένων και των ξεριζωμένων που περιφρονείτε;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Είσαστε ΟΛΟΙ αξιολύπητοι.

Έκλεισε, έδωσε πίσω το τηλέφωνο και μαζί με τον Στυλιανό και τον Λάζαρο κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την Λεωφόρο Κηφισίας, για λίγες … καθαρές αναπνοές.

Τα συμπεράσματα και η στάση ευθύνης απέναντι σε τόσο τεράστιες αλλά και ύπουλες Εθνικές απειλές, ΔΕΝ είναι υπόθεση του καθενός με κριτήρια ατομικά.
Είναι ατομική υπόθεση του καθενός, αλλά με κριτήρια Εθνικά.


ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ -  Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ -  Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

4 σχόλια:

ΚΩΣΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες υπάρχουν! Ελπίζω μόνο να συνεχίσει να υπάρχει και η Ελλάδα μας!

anni είπε...

re ma telika isaste polla parakmiakoi vlakes... kai an nomizete oti isaste oi alithinoi ellines, kala kamnete na to kratisete mistiko giati diafthirete to onoma tis elladas... tse men lalite oti i kipros en elliniki giati xalate mas ta tse mas...
...oi pos thori kanenas touto to website dld...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Anni
έχεις κάποιο πρόβλημα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες;;
Ή απλά έχεις κόμπλεξ με κάθε τι Ελληνικό;

Σκέφθηκες μήπως ποια γλώσσα μιλάς;
Ποια ήταν κ ποια είναι η μητρική σου γλώσσα;
Ποια ήταν η μητρική σας γλώσσα για χιλιετίες;
Σε τι γλώσσα είναι γραμμένες οι αρχαιότητες στην Κύπρο;
Πόσο αξιολύπητος είναι κάποιος που έχεις τέτοιες ανθελληνικές παρωπίδες..


Όσο για τις προτροπές σου να σιωπήσουμε -που τις επαναλαμβάνεις σε κάθε σχεδόν ανάρτηση-
μάθε ότι οι Έλληνες ανέκαθεν δυσκολευόταν στις "επικύψεις".
Μόνο στο Τριαδικό Θεό γονατίζουν.
Κι αυτόν τιμούν κ σ αυτόν ελπίζουν.
Σε κανέναν άλλον.

άντε
το κουβαδάκι κ στο κάμπινγκ του ΑΚΕΛ.
Φαίνεται προτιμάς το "σανό" σαν τροφή και τον "στάβλο".
Απ ότι φαίνεται η Ιστορία επαναλαμβάνεται..
και δυστυχώς υπήρχαν πάντα Εφιάλτες κ προδότες ..

Εμείς
λίγοι ή πολλοί- ποτέ δεν είχε σημασία,
ξεκινήσαμε και θα παραμείνουμε στις επάλξεις
ότι κι αν μας κοστίσει.