Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ξεφτίλα του ΑΝΤ1 δεν έχει όρια.

Υπενθυμίζουμε πως  η δυναμική παρουσία Ελλαδιτών και Ελλήνων της Κύπρου την 1/7/2011, για 2η φορά έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους υπεύθυνους του σταθμού,  να σπεύσουν σε συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση του Δημόσιου εξευτελισμού και διασυρμού τους.
 

Τότε, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου ΑΝΤ-1 κ. Σπήλιος Χαραμής κατέφθασε εσπευσμένα στο γραφείο του (ώρα 22:15) και αφού συναντήθηκε με αντιπροσώπους από το πλήθος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων, επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ-1 και υπεύθυνο για την προβολή της σειράς κ. Ιωάννη Λάτσιο και, με τη σύμφωνη γνώμη της τριμελούς επιτροπής, όρισε νέα συνάντηση στο γραφείο του με συμμετοχή και των πέντε για την Δευτέρα, 4η Ιουλίου 2011 και ώρα 15:00.
Ακολούθησε αναβολή της συνάντησης για την Τετάρτη 6/7/2011 μετά από αίτημα του ΑΝΤ1 και δείτε με ποιο τρόπο τους "υποδέχθηκαν" στον ΑΝΤ1 διαβάζοντας το επίσημο Δελτίο τύπου:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:
Α.  ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
Β.  ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Γ.  ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974
Αθήνα, 6η Ιουλίου 2011

Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.
Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως,  που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή. 
Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.
Αργυρόπουλος: Θα συναντηθούμε να μιλήσουμε διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς;  
Χαραμής: Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ-1 να ΜΗΝ συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας.
Αργυρόπουλος: Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε πριν φθάσουμε στην πόρτα σας;
Χαραμής: Ας τηλεφωνούσατε να σας το λέγαμε !!!
Αργυρόπουλος: Επί της ουσίας. Η τούρκικη σειρά ΕΖΕΛ  που προβάλλει ο σταθμός σας, επειδή τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου, προσβάλλει ευθέως και βαναύσως το σύνολο του Ελληνισμού και ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας. Τι θα κάνετε; Θα σεβαστείτε το δράμα των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Στην συνάντησή μας της Παρασκευής (1η Ιουλίου) στο ίδιο ερώτημα, μας δηλώσατε με έμφαση πως ΔΕΝ το κάνατε σκοπίμως, αλλά … από λάθος.
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Με την ενσυνείδητη πλέον αυτή πράξη σας, ασκείτε σκοπίμως με πλάγιο και καταχθόνιο τρόπο εξωτερική πολιτική, που στρέφεται ευθέως κατά της  Κύπρου και της Ελλάδος, δεδομένου ότι περιφρονείτε επιδεικτικά και προκλητικά τα ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., με τα οποία καταδικάζεται η τουρκία και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ το τερατούργημα, που ο σταθμός σας αποκαλεί και παρουσιάζει ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. Θα εξακολουθήσετε την φιλοτουρκική και ακραία ανθελληνική πολιτική σας;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Δηλαδή  έρχεστε εσείς με τον ΑΝΤ-1 να αναγνωρίσετε ως κράτος, ένα μόρφωμα που γέννησε ο τούρκικος όλεθρος, ενώ ΔΕΝ το αναγνωρίζει ο ΟΗΕ;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος: Δεν ντρέπεστε να βασανίζετε, να ποδοπατάτε και να προδίνετε έναν ολόκληρο λαό με αυτή την άθλια προπαγάνδα σας, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το κέρδος;  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Εσείς ΟΛΟΙ, οι κατέχοντες και οι διοικούντες τον ΑΝΤ-1, ΠΩΣ θα αντέξετε το βάρος απ’ τ’ ανάθεμα κι’ απ’ το γογγυσμό των χαροκαμένων και των ξεριζωμένων που περιφρονείτε;
Χαραμής:  Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!
Αργυρόπουλος:  Είσαστε ΟΛΟΙ αξιολύπητοι.

Έκλεισε, έδωσε πίσω το τηλέφωνο και μαζί με τον Στυλιανό και τον Λάζαρο κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την Λεωφόρο Κηφισίας, για λίγες … καθαρές αναπνοές.

Τα συμπεράσματα και η στάση ευθύνης απέναντι σε τόσο τεράστιες αλλά και ύπουλες Εθνικές απειλές, ΔΕΝ είναι υπόθεση του καθενός με κριτήρια ατομικά.
Είναι ατομική υπόθεση του καθενός, αλλά με κριτήρια Εθνικά.


ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ -  Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ -  Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. 


Σχόλιο Αντιπαρακμής:
Η ξεφτίλα του ΑΝΤ1 έχει ξεπεράσει κάθε όριο. 
Φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η εξαφάνιση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία το βράδυ των εκλογών, ούτε και η επιλογή εκπομπών στυλ "Ράδιο Αρβύλα" με σκοπό να αποκτηνώσουν ηθικά και ιδεολογικά την Ελληνική νεολαία.
Το ελάχιστο χρέος μας να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ το κανάλι από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής μας.


Θυμίζουμε το τηλ  +30-210-688-6100 
τα εμαιλ του σταθμού   pr@antenna.gr       kalimeraellada@antenna.gr
και τη φόρμα επικοινωνίας:   http://www.antenna.gr/webtv/contact

Δείτε και το ενημερωτικό βίντεο για το πως καταστρατηγεί ΟΛΑ τα ψηφίσματα του ΟΗΕ η τουρκική σειρά EZEL:

Τις προηγούμενες αναρτήσεις μας για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας την ετικέτα ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤ1

2 σχόλια:

eleni είπε...

Εννοείται πως αν πληρώνετε συνδρομή στο Κανάλι θα πρέπει να την διακόψετε πάραυτα ! Και φυσικά να μην την ανανεώσετε ! Αυτό συνιστώ να το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες του εξωτερικού.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το κανάλι ΔΕΝ είναι συνδρομητικό.
Τα έσοδα προέρχονται -επίσημα τουλάχιστον - από τις διαφημίσεις.

Ανεπίσημα ξέρουμε όλοι τον ρόλο των ΜΜΕ με διαπλεκόμενα συμφέροντα, δημόσια έργα κλπ.

κάτι έχουμε ακούσει κ για κάτι μυστικά κονδύλια του "Ελληνικού" ΥΠ.ΕΞ. με τα οποία λαδώνουν κανάλια κ δημοσιογράφους για να περνάνε την "γραμμή" του.

Κάποιοι -εγχώριοι και μη- βάλθηκαν να μετατρέψουν και επίσημα πλέον την Ελλάδα σε προτεκτοράτο.

Χρέος μας είναι να διαφωτίσουμε κάθε καλόπιστο ακροατή.
Η μάχη δίνεται μία ακόμη φορά άνισα.
Παλεύουμε.