Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αϊ σιχτίρ προσκυνημένοι!

Εκεί στο Μαρούσι, ας αφήσει ο Λάτσιος τα μπάνια στην Χαλκιδική, την Sunny, την Μπουλέ και το επόμενο «DANCING» και ας ακούσει όσους φωνάζουν λίγο για το EZEL

Σε λίγες μέρες (20/07/2011) είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. 
Ένα έγκλημα πολέμου που έχει μείνει ατιμώρητο, γιατί αν το «σκαλίσουμε» θα μείνουν άυπνοι πολλοί σε Κύπρο, Ελλάδα και την παλαιά και την νέα προστάτιδα του Ελληνισμού, Μ. Βρετανία (δημιούργησε το «Κυπριακό») και ΗΠΑ (ο Kissinger ο μέγας «φιλέλληνας» το ολοκλήρωσε).
 ΟΛΟΙ θυμάστε ότι ψάχνοντας λίγο είδαμε πώς ο «ευεργέτης» (ντροπή να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος, όπως και ο «φιλέλληνας, για άτομα που έχουν κρύψει, ως το τέλος τους πράγματα ή αποδεδειγμένα έβλαψαν τον Ελληνισμό) Χρήστος Λαμπράκης, του ομίλου Λαμπράκη και του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, είχε ανάμειξη στο θέμα.
 

 
Εδώ και λίγα χρόνια κάποιοι «προοδευτικοί» έχουν αποφασίσει να αλλάξουν(αδύνατον) την ιστορία και να καταστρέψουν την ιστορική μας μνήμη. 
Η προπαγάνδα για την ελληνοτουρκική φιλία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Μ. Δυνάμεων και των οικονομικών εγκληματιών που ορίζουν την ζωή μας, αφού οι «κυβερνήτες» μας είναι ανίκανοι να μας κυβερνούν, στην Α. Μεσόγειο, έχει φτάσει τους Ελλαδίτες και τους Ελληνοκύπριους στα όριά τους. 
Στο σχολείο προσπαθούν να τους μιλήσουν για συνωστισμό στην Σμύρνη ή να παρουσιάσουν την αγάπη για την πατρίδα ως εθνικισμό.  
Η τηλεόραση προσπάθησε να ξαναγράψει την ιστορία του 1821 αλλά δεν πρόκειται να γράψει ούτε λέξη για πρόταση εκπομπή με θέμα την Επανάσταση ποτέ.  
Ο κόσμος απέδειξε ότι, παρά την «προοδευτική» παιδεία της Διαμαντοπούλου (τόσο που στην 1η αντίδραση, κάνει―πάγια τακτική Μεταπολίτευσης και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια―κωλοτούμπα), της Δραγώνα («ανακάλυψη» Σημίτη για ρουσφέτι σε φίλο και τουρκόφρων, που την παραιτήσαμε γιατί ήθελε να καταργήσει την ιστορία από τα ελληνικά σχολεία), της Ρεπούση (ο παραπάνω συνωστισμός), της Φραγκουδάκη (είπε μπάσταρδους τους Έλληνες και συνεργάστηκε με την Θάλεια στον εκτουρκισμό των μουσουλμανόπαιδων στην Θράκη), του Βερέμη (στον ΣΚΑΪ έδωσε ρέστα και τον αφήσαμε… ρέστο τηλεοπτικά) κ.λπ.. ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ιστορική συνείδηση και αγαπά την Ελλάδα, παρότι τον πληγώνει. 
Και την Κύπρο. 
Ελλείψει ηγεσιών στα 2 διαμάντια του Ελληνισμού, μόνοι μας κράξαμε τον Ρουβά όταν τραγούδησε με Τούρκο στην «Πράσινη Γραμμή» στην Λευκωσία. 
Μόνοι μας κράξαμε και σταματήσαμε πέρυσι τέτοια εποχή την Jennifer Lopez από το να πάει στην κατεχόμενη Κερύνεια για συναυλία σε ξενοδοχείο πάνω σε τάφους αδερφών μας Κυπρίων.  
Μόνοι μας κλαίγαμε όταν τα σκυλιά δολοφόνησαν τους ήρωες Ισαάκ και Σολωμού το 1996 ή αντιδράσαμε έντονα, αντίθετα με την Ντόρα (Υπ. Εξ. Καραμανλή), στην συνέντευξη Αττίλα Ολγάζ, που δολοφόνησε 10 Ελληνοκύπριους το 1974 και από τότε, η μόνη συνέπεια, δεν μπορεί να φάει κρέας! Έφαγε καλά στα νιάτα του…
ΜΟΝΟΙ μας, και το οφείλουμε σε όσους δολοφόνησαν οι φίλοι των «ελληνικών» κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνουμε ειδικά τα μικρά παιδιά να ΜΗΝ βλέπουν τουρκικά σήριαλ.  

Έχει γεμίσει η τηλεόραση, κατά τα άλλα ελληνική, με τουρκική προπαγάνδα. 
Σε άλλο σήριαλ (ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ) η πρωταγωνίστρια σπούδαζε στο «Πανεπιστήμιο» στα Κατεχόμενα, που λεγόταν «Πανεπιστήμιο Κύπρου». 
Και αντί να σταματήσουν το σήριαλ, μας έχουν φλομώσει στις πληροφορίες για το τηλεοπτικό ζευγάρι των ΝΥΧΤΩΝ. Και σκοπεύουν να προβάλουν την επόμενη σειρά του πρωταγωνιστή, που αναφέρεται στον πιο δημοφιλή Οθωμανό σουλτάνο, τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή. 
Ότι οι Οθωμανοί μας κράτησαν για περίπου 400 χρόνια μακριά από την Ευρώπη της οποίας είμαστε η βάση και τα θεμέλια καθόλου δεν το σκέφτηκαν τα ΜΜΕ. Στα τέτοια τους! 
Στο ίδιο σήριαλ, οι τουρκικές σημαίες είναι παντού. Σε τεράστιο μέγεθος. 
Σε όλες τις χώρες έχουμε σημαίες, και φαίνονται σε σειρές ή ταινίες, αλλά όχι και έτσι! 
Και ένα τεράστιο πορτρέτο του Κεμάλ φαίνεται στο κέντρο ενός, αν δεν κάνω λάθος, αστυνομικού τμήματος, για να εξοικειώσει τα Ελληνόπουλα με την μορφή του χασάπη, που ενέπνευσε και τον Χίτλερ!
 

Προφανώς, όχι μόνο στον ΑΝΤ1, η αγάπη για τα λεφτά, και ας είναι ματωμένες λίρες τούρκικες, και όχι για την πατρίδα τους έχει αλλάξει τα μυαλά για την Τουρκία. Εμάς δεν μας αλλάζουν μυαλά οι τούρκικες σειρές.  
Οι τουρκικές «αρχές» αποτελούνται από δολοφόνους ατιμώρητους, που πλέον έχουν βρει στα ανοικτά διάπλατα σύνορα της ΕΕ (κυρίως Ελλάδας και ελεύθερης Κύπρου) «αγορά» για το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο και το εμπόριο ναρκωτικών.  
Αυτή είναι χώρα για την ΕΕ;! 
Όσο και αν σας αρέσει η τουρκική τηλεόραση, εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το παρελθόν και το παρόν της γειτονικής χώρας και δεν θα σας αφήσουμε ήσυχους. 
Α! Στην «επέτειο» των γειτόνων θα δείξετε και… «εορταστικό»;!
Αϊ σιχτίρ προσκυνημένοι!

 
ΣΗΜ. Καλά το πάνε το παιχνιδάκι με την τούρκικη προσφορά του περιοδικού “Τηλεθεατής”. Το γεγονός ότι ολόκληρη η…τηλεόραση έχει κατακλυστεί από τις τούρκικες σειρές είναι παλιά ιστορία. Αλλά το κακό έχει παραγίνει. 
Τώρα προτρέπουν μέσα από τη διαφήμιση να μάθουν να μιλάνε τούρκικα σε 8 εβδομάδες για να καταλαβαίνουν τι λέει ο ‘Εζέλ’.
Η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί. Μήπως έχει και πολιτικές προεκτάσεις;

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

http://loukis-kyrenia.blogspot.com/2009/09/blog-post_3671.html


allikypros.wordpress.com


Ε Ν Α Ν Τ Ι Ο Ν ΝΕΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ (ΑΝΑΡΧΟ)ΝΕΟΡΕΓΙΑΔΩΝ-ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

http://lefkara.allive.eu/wp-content/blogs.dir/2/files/2011/05/keryneia.pdf

http://www.kypros.org/Occupied_Villages/indexg.htmlΠ Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΛΕΔΙΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΑΣ ΤΟΥ.

ΤΟ Μ Ε Λ Λ Ο Ν ΤΗΣ TÜRKİYE CUMHURİYETİ ΕΙΝΑΙ Ο Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Σ ΕΜΠΤΥΣΜΟΣ ΚΑΙ Η Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.Η ΑΙΩΝΙΑ Λ Ο Ι Δ Ο Ρ Ι Α ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α Σ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΟΜΗΘΗ ΚΑΙ ''ΑΝΕΓΕΝΝΗΘΗ'' Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΩΝ,Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ,Η ΟΣΜΑΝΙΚΗ/ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ.