Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο δολοφόνος στην Νορβηγία και η σχέση του με τον Διεθνή Σιωνισμό!

Δυο ημέρες πριν την σφαγή του Breivik στο νησί Utoya που έκανε καλοκαιρινές διακοπές η νεολαία του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, ο ηγέτης της νεολαίας Eskil Pedersen έδωσε μια συνέντευξη στην δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας, την Dagbladet, στην οποία αποκάλυψε τι πιστεύει για το Ισραήλ.

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης ο Pedersen δήλωσε ότι «πιστεύει πως ήρθε η ώρα για πιο δραστικά μέτρα εναντίον του Ισραήλ, και οτι επιθυμεί ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας να επιβάλλει οικονομικό μποϋκοτάζ εναντίον του Ισραήλ

Ο Pedersen είπε: «Η διαδικασίες ειρήνης δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και παρόλο που όλος ο κόσμος περιμένει απο το Ισραήλ να συμμορφωθεί, αυτό δεν το κάνει. Εμείς στην Νεολαία του Εργατικού Κόμματος θα κάνουμε ένα μονομερές οικονομικό εμπάργκο στο Ισραήλ απο πλευράς Νορβηγίας

Η νεολαία του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας υπήρξε πάντοτε απο τους βασικούς υποστηρικτές της εκστρατείας του μποϋκοτάζ του Ισραήλ, αναφέρει η εφημερίδα Dagbladet.

Το πανό της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας 
που καλεί σε οικονομικό αποκλεισμό του Ισραήλ

Είναι δυνατόν ο Breivik να είναι «ακροδεξιός» και να σκοτώνει ανθρώπους μιας νεολαίας που ήταν ανέκαθεν κατά του Ισραήλ;

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα πατριωτικά κινήματα και οι παραδοσιακοί ακροδεξιοί είναι εναντίον του Σιωνισμού και του Ισραήλ (το οποίο είναι προϊόν του Διεθνούς Σιωνισμού) και μια απο τις βασικές κατηγορίες εναντίον τους είναι ο αντισημιτισμός.
Θα σκότωνε ποτέ κανένας πραγματικός πατριώτης τους συμπατριώτες του;
Τα θύματα του Breivik ήταν κατα 98% Νορβηγικής καταγωγής.

Ο Breivik αναφέρεται σε πολλά Νορβηγικά sites ότι ήταν ο διαχειριστής του blog 
Fjordman, το οποίο περιέχει θέσεις σαφώς υπέρ του Ισραήλ και εναντίον μόνο των Μουσουλμάνων μεταναστών και του Ισλάμ.

Ο Breivik ήταν Μασώνος 3ου βαθμού και είχε γράψει ένα βιβλίο 1500 σελίδων, κάτι σαν «Μανιφέστο» στο οποίο ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πολλές φορές ότι είναι υπέρ του Ισραήλ.
(Δείτε εδω το βιβλίο
http://www.scribd.com/doc/60739170/2083-a-European-Declaration-of-Independence)Επίσης ο δράστης δημοσίευε συχνά σε διάφορα Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης του διαδικτύου, ειδικότερα στο blog document.no, το οποίο διαχειρίζεται ο Hans Rustad, ένας πρώην αριστερός δημοσιογράφος. Ο Rustad είναι Εβραίος και φανατικός φιλο-Σιωνιστής και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εναντίον της ισλαμοποίησης, της βίας και άλλων προβλημάτων που συνδέονται με την μετανάστευση των Μουσουλμάνων.

 

Παρουσιάζουν δε μια ιδεολογία όπου η εθνικότητα δεν έχει καμιά σημασία, και η ανάγκη της συντήρησης της Δυτικής κουλτούρας και των δημοκρατικών αρχών χρησιμοποιούνται συνεχώς ως ένα υποκατάστατο επιχείρημα ενάντια στη μετανάστευση. Η ρητορική τους και οι δραστηριότητές τους είναι επικεντρωμένες μόνο ενάντια στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Οι άλλοι μετανάστες για αυτούς είναι ακίνδυνοι ή ακόμη και θετικοί συμμετέχοντες στην κοινωνία.

 

Να σημειωθεί ακόμη ότι και άλλα κινήματα στην Ευρώπη που είναι δήθεν «ακροδεξιά» ή «εθνικιστικά» ή ενάντια στην μετανάστευση, παρουσιάζουν παρόμοιες θέσης με αυτές που προαναφέρθηκαν. Είναι δηλαδή εναντίον των Μουσουλμάνων και του Ισλάμ στην Ευρώπη αλλά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Τέτοια είναι το κόμμα του Geert Wilders στην Ολλανδία, το Δανέζικο Peoples Party, οι Σουηδοί Δημοκράτες, στην Αγγλία το EDL όπου στις συγκεντρώσεις τους μιλάει συστηματικά ένας ραββίνος κ.α., με τους οποίους ο Breivik αναφέρετε οτι είχε σχέσεις.


Οι Αμερικανοί σύμμαχοι της ομάδας αυτής που ανήκε και ο Breivik είναι Εβραίοι όπως η Pamela Geller, ο Robert Spencer κ.α.
Οι ήρωές τους είναι κυρίως Εβραίοι όπως ο Henryk Broder, και ο Γαλλοεβραίος Σιωνιστής(αλλά αριστερός) Bernard Henry Levy.
Ο διαχωρισμός των ιδεών του Breivik και των ομοιδεατών του απο τα παραδοσιακά εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη είναι  ξεκάθαρος, αφού για αυτούς η εθνικότητα δεν παίζει ρόλο σε αντίθεση με τα εθνικιστικά κινήματα που η εθνικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο και υπερασπίζονται μια Ευρώπη των Εθνών.

Σε παρόμοια blog όπως του Rustad στο οποίο συμμετείχε και ο δολοφόνος Breivik υπάρχουν αναφορές ότι όλοι οι μετανάστες είναι «θετικοί» για την κοινωνία εκτός των Μουσουλμάνων.
Επίσης στις σελίδες αυτές ουδέποτε θα βρείτε επικριτικό σχόλιο για τα εβραϊκά λόμπι και το Ισραήλ.
Τα παιδιά της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος που δολοφόνησε ήταν ηλικίας 13-25.
Ακόμη η Νορβηγία ήταν έτοιμη να στηρίξει την δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους.

Πηγές:

Σχόλιο Αντιπαρακμής:
Ξέρετε πολλούς "παρανοϊκούς" δολοφόνους που θα έγραφαν μανιφέστο 1500 σελίδων;;
Πάντως σε εμάς θυμίζει έντονα εκθέσεις πρεσβειών και μυστικών υπηρεσιών.


Θυμίζουμε την πρόσφατη ανάρτησή μας:
ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: