Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Διαδήλωση έξω από το Προξενείου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη με αίτημα την παραίτηση Χριστόφια. Φωτογραφίες.

Αντιδρώντας ΑΜΕΣΑ στην ανακοίνωση του πορίσματος της επιτροπής που ορίστηκε από τον ίδιο τον κ.Χριστόφια και που του ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ για την τραγωδία στο Μαρί, οι φοιτητές της Κύπρου που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώθηκαν σε ελάχιστο χρόνο έξω από το Προξενείου της Κύπρου στη συμπρωτεύουσα και απαίτησαν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Προέδρου κ.Χριστόφια.


 Επίσης, με μία κυριολεκτικά "καταδρομική" επιχείρηση (από το μπαλκόνι του πιο κάτω ορόφου), φοιτητές της ΠΕΟΦ, ανάρτησαν το πανό που βλέπετε έξω από το Προξενείο της Κυπριακής δημοκρατίας στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας και ανένδοτου αγώνα.

 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αθηναϊκου-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων:
Κινητοποίηση με αίτημα την παραίτηση του πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, μετά τις ευθύνες που του καταλογίζει το πόρισμα για την φονική έκρηξη στο Μαρί, πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων Πολιτών» της Κύπρου. 

Συγκεντρώθηκαν μπροστά από το προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Βογατσικού, όπου έκλεισαν για περίπου μισή ώρα το δρόμο, φώναξαν συνθήματα και έκαναν προσκλητήριο νεκρών. Επίσης, ανήρτησαν πανό στο προξενείο. © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: