Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"...καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, εί μή ό έχων τό χάραγμα" ΔΕΝ παραλαμβάνουμε τη ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ.

ΚΕΙΜΕΝΟ  1
Οταν ειχαν πρωτοβγεί οι πιστωτικές κάρτες κάποιοι αδερφοί μας εναντιώθηκαν λέγοντας ότι είναι μέσα στο σχέδιο της παγκόσμιας επικράτησης του αντιχρίστου....
Φυσικά λοιδωρήθηκαν και κατηγορήθηκαν ως φανατικοί, γραφικοί.... οπισθοδρομικοί κλπ....
Οι "προοδευτικές" δυνάμεις του τόπου έδειξαν έτσι την λατρεία τους στην Νέα Τάξη και την Παγκοσμιοποίηση που κατά τα άλλα κατηγορούν!!!!!!!

Κατόπιν βγήκαν οι cashcard.... οι κάρτες δηλαδή αναλήψεων-καταθέσεων...
Κάποιοι αδερφοί μας πάλι εναντιώθηκαν λέγοντας πως προχωράμε σε σταδιακή κατάργηση του χρήματος ώστε ο "Μεγάλος Αδερφός" να ελέγχει την οικονομία και την τσέπη μας πλήρως....
Οι "προοδευτικοί" πάλι λύσσαξαν και κατηγόρησαν τους αδερφούς μας για σκοταδιστές και φαντασιόπληκτους.....

Μετά ήρθε ο ΑΜΚΑ.... δηλαδή η πλήρης καταγραφή όλων των πολιτών ακόμα και των βρεφών!!!! με εναν χαρακτηριστικό αριθμό που "και καλά" θα εξυπηρετούσε την ασφάλιση των πολιτών....
Πάλι τα ίδια.... κάποιοι αντέδρασαν στο ολοκληρωτικο φακέλωμα και οι γνωστοί πλέον τύποι που από μπροστά κατηγορούν την παγκοσμιοποίηση κι από πίσω ακολουθούν τροχάδην τις επιταγές της, άρχισαν πάλι να κατηγορούν θεούς και δαίμονες ότι η Εκκλησία ζεί στον Μεσαίωνα και δεν θέλει την πρόοδο της Κοινωνίας....

Τώρα προχωράμε σε ένα ακόμα στάδιο το οποίο όμως βρωμάει πλέον από μακρυά ότι είναι εναρμονισμένο πλήρως με τις επιταγές της Νέας Εποχής.... που "και καλά" φροντίζει τεχνολογικώς για την βελτίωση των συνθηκών ζωής του ανθρώπου.....

Η "Φοροκάρτα" έρχεται στην Ελλάδα συνεχίζοντας ένα παγκόσμιο νεοταξικό πείραμα με πειραματόζωα τους ατίθασους Ελληνες. Η φοροκάρτα δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά στον κόσμο και σε παγκόσμια πρωτοπορία θα εφαρμοστεί στην .... Ελλάδα!!!

Με αυτήν θα πρέπει κάθε πολίτης να αγοράζει ΟΛΑ τα προϊόντα του και τις υπηρεσίες....
Ετσι η κυβέρνηση και η εκάστοτε εξουσία θα έχει απόλυτη γνώση των καθημερινών του συνηθειών και κάθε του κίνησης!!!!



απόσπασμα από ανάρτηση. Το πλήρες κείμενο θα δείτε εδώ:



ΚΕΙΜΕΝΟ 2
Διαβάστε αποσπάσματα από ανάρτηση του Hellas-Orthodoxy:

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ"-ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!

"...καί ποιεί πάντας τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλουσίους καί τούς πτωχούς, καί τούς ελευθέρους καί τούς δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί τής χειρός αυτών τής δεξιάς ή, επί τών μετώπων αυτών καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, εί μή ό έχων τό χάραγμα, τό όνομα τού θηρίου ή, τόν αριθμόν τού ονόματος αυτού... " καί ό αριθμός αυτού χξστ΄ (666) (Αποκάλ.κεφ.ΙΓ )

(...) 
  περνάμε πλέον ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ του ηλεκτρονικού φακελώματος για τις καθημερινές μας συναλλαγές: Μέχρι τώρα, όποιος ήθελε ψώνιζε με μετρητά ή πιστωτική. Πλέον, προκειμένου να παταχθεί τάχα η φοροδιαφυγή, λανσάρουν την "φοροκάρτα", αρχικά προαιρετικά ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
(...)
Όχι, δεν είμαστε υπερβολικοί: Διότι η Αποκάλυψη περιγράφει με σαφήνεια ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ "ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ", που θα είναι τα διάφορα εμφυτευμένα τσιπάκια στους ανθρώπους!
Η δικαιολογία τότε, θα είναι πως "οι κάρτες χάνονται και κινδυνεύουν με κλοπή" κλπ: Έτσι, θα μας πείσουν να βάλουμε κάτι πιο...μόνιμο, που δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με απώλεια!

Καλούμε λοιπόν όλους τους Χριστιανούς 
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ!


Ας θυμηθούμε τα λόγια του πατρός Παισίου για το θέμα:

"Θὰ σᾶς δίνουν κάρτες γιὰ νὰ σᾶς συνηθίσουν μ' αὐτὲς καὶ ὅταν κάποτε ὅλα τὰ συγκεντρώσουν σὲ μία κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα ὁδήγησης κλπ) αὐτὸ θὰ εἶναι τὸ σφράγισμα, νὰ μὴν τὸ πάρετε''.

Υ.Γ. Ας μας εξηγήσουν κάποιοι "λογικοί" και "προοδευτικοί", πώς είναι δυνατόν ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 2000 χρόνια, να προβλέπει ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα, αν δεν έχει το σφράγισμα.
αποσπάσματα από ανάρτηση του Hellas-Orthodoxy
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/10/blog-post_5790.html



ΚΕΙΜΕΝΟ 3
Μία τρίτη ανάρτηση που θα προβληματίζει για τους κινδύνους που φέρνει η φοροκάρτα:

Λέω ΝΑΙ στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Λέω ΟΧΙ στην "ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ"
- Η καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης είναι ζητούμενο από όλους τους Έλληνες πολίτες.
- Η φοροκλοπή, η φοροδιαφυγή, η φοροαποφυγή συνιστούν οικονομικό έγκλημα με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.
- Συνέπεια της παράνομης πρακτικής της μη έκδοσης ή/και μη λήψης αποδείξεων, είναι να αδυνατεί το κράτος να εισπράξει τα έσοδα που έχει ανάγκη προκειμένου να ασκήσει δίκαιη κοινωνική και φορολογική πολιτική.
Συνεπώς στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ λέμε ΝΑΙ.

- Η ηλεκτρονική όμως καταγραφή των αποδείξεων που γίνεται με την "Κάρτα Αποδείξεων" στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομικών, συνιστά ηλεκτρονικό φακέλωμα υπό την εποπτεία του κράτους (αρχικά, γιατί αργότερα μπορεί να εκχωρηθεί σε ιδιώτες).
- Πιο συγκεκριμένα καταγράφεται η καταναλωτική συμπεριφορά του κατόχου της Κάρτας σε βάσεις δεδομένων που ελέγχουν και διαχειρίζονται δημόσιοι υπάλληλοι (αύριο ιδιωτικοί υπάλληλοι;).

- Οι πληροφορίες που συλλέγονται αφορούν κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής:

  • πόσες φορές και από που αγόρασες φάρμακα,
  • πόσες φορές και σε ποιο ιατρικό κέντρο έκανες εξετάσεις υγείας,
  • σε ποιο Super Market και ποιο ποσό έδωσες κάθε φορά για να κάνεις τις αγορές σου,
  • από ποιο κρεοπωλείο και πόσες φορές την εβδομάδα αγοράζεις κρέας,
  • πόσες φορές, σε ποιο εστιατόριο και τι ποσό πλήρωσες κατά τις εξόδους σου,
  • πότε, με ποιόν και σε ποιο σινεμά είδες ταινία της αρεσκείας σου,
  • πόσα χρήματα ξόδεψες και που πήγες διακοπές,
  • από ποιο κατάστημα και πόσες φορές αγόρασες ρούχα,
  • σε ποιο βενζινάδικο βάζεις βενζίνη,
  • από ποιο βιβλιοπωλείο αγοράζεις τα βιβλία που σε ενδιαφέρουν,
  • πότε πήγες στο γήπεδο για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα,
  • σε ποιόν φιλανθρωπικό σύλλογο και τι ποσό κάνεις δωρεές,
  • σε ποιο πολιτικό κόμμα δίνεις την συνδρομή σου,
και δεκάδες άλλες πληροφορίες που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση της Κάρτας Αποδείξεων συνεπεία των οικονομικών συναλλαγών των πολιτών.



- Η δικαιολογία ότι δεν δημιουργείται καταναλωτικό προφίλ, καθότι η καταγραφή αφορά συνολικά ποσά και όχι για αναλυτικές αγορές, καταρρίπτεται εξαιτίας των δύο κατωτέρω στοιχείων:

α) και με συνολικά ποσά, μόνο και μόνο από το είδος του καταστήματος, αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες για την καταναλωτική συμπεριφορά του κατόχου της κάρτας (αποκαλύπτονται ακόμη και τα θρησκευτικά του πιστεύω) και 

β) τα αναλυτικά στοιχεία φυλάσσονται σε άλλες παράλληλα λειτουργούσες - δημόσιες ή ιδιωτικές - βάσεις δεδομένων:




ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ :
       - τα συγκεκριμένα φάρμακα που αγοράζονται, οι συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο πολίτης, οι ιαθείσες και μη ασθένειες των πολιτών, τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά του προβλήματα, καταγράφονται μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης τόσο στις ιδιωτικές βάσεις δεδομένων των φαρμακοποιών και των ιατρικών κέντρων, όσο πλέον και στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Υγείας.
    - οι αναλυτικές αγορές των πολιτών καταγράφονται ήδη; (σίγουρα πάντως δύνανται να καταγράφονται) στις βάσεις δεδομένων των Super Markets μέσω των γνωστών σε όλους μας εκπτωτικών καρτών: "Καλημέρα σας, έχετε κάρτα;" ρωτάει ευγενικά η ταμίας του Super Market κάθε φορά που φτάνουμε στο ταμείο. 
 
Συνδυαζόμενες όλες αυτές οι πληροφορίες που οδηγούν; Αποτελούν ή όχι την υλοποίηση των πιο εφιαλτικών σεναρίων του George Orwell; Δημιουργείται ή όχι, σιγά-σιγά, το Κράτος-Παντεπότης της ζωής των πολιτών; Σε ποιόν χρησιμεύουν όλες αυτές οι πληροφορίες; Πως μπορούν να αξιοποιηθούν εις βάρος των πολιτών στο μέλλον; Η αποκάλυψη των διατροφικών συνηθειών δεκαετιών, του ιατρικού ιστορικού, των θρησκευτικών πεποιθήσεων, μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για ρατσιστική συμπεριφορά; Άρνηση πρόσληψης, άρνηση ασφάλισης, κοινωνικός στιγματισμός, ακόμη και κοινωνικός διωγμός;
Ο κόπος και ο χρόνος που απαιτείται για την άθροιση των αποδείξεων μια φορά το χρόνο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον εφιάλτη, την οδύνη της απώλειας της ηλεκτρονικά καταγεγραμμένης προσωπικής ζωής των πολιτών.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) με την απόφασή της 4/13-12-2010 γνωμοδότησε αρνητικά ως προς την Κάρτα Αποδείξεων. Το Υπουργείο Οικονομικών όμως προχώρησε στην έκδοση της Κάρτας Αποδείξεων. Έχει λάβει υπόψη του τις ενστάσεις της ΑΠΔΠΧ; Εάν όχι, τι έχει να σχολιάσει επ'αυτού η ΑΠΔΠΧ;


Τέλος η Κάρτα Αποδείξεων θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη όταν η δεύτερη κυκλοφορήσει. Άρα η Κάρτα Αποδείξεων αποτελεί τμήμα της Κάρτας του Πολίτη.
Ήρθε η ώρα να βάλουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές σε αυτά τα σχέδια.
Πείτε ΟΧΙ στην Κάρτα Αποδείξεων.
Πείτε ΟΧΙ στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Πετάξτε τις εκπτωτικές κάρτες των Super Markets.
Κλειδώστε τον Big Brother έξω από τα σπίτια σας.



ΚΕΙΜΕΝΟ 4

Μην πάρετε την φοροκάρτα ούτε σήμερα που είναι προαιρετική ούτε σε λίγους μήνες όταν θα την καταστήσουν υποχρεωτική

Το κράτος θα την  καταστήσει "υποχρεωτική" απο το νέο έτος.
Ωστόσο η δική μας  υποχρέωση είναι να μήν  πετάξουμε στα σκουπίδια το μεγαλύτερο δείγμα και δώρο  της  αγάπης του Θεού στον άνθρωπο.Και αυτό δεν είναι άλλο παρά η ελευθερία  την οποία  μας ζητούν εκβιαστικά  να παραδώσουμε για "ανακύκλωση" μέσω των  καρτών  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Αν αγανακτούμε και αντιδρούμε  που μας  πετούν στην φτώχεια τότε  πρέπει   να αντισταθούμε πολύ περισσότερο στο  θέλημά τους  να μας πετάξουν  στην  κόλαση  ένός "ηλεκτρονικού" στρατοπέδου  συγκέντρωσης.

http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/10/blog-post_8417.html 






ΚΕΙΜΕΝΟ  5
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ.:

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ 


Το ΙΝΚΑ/ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία, ασφάλεια και περιουσία
Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργώντας έτσι άχρηστους κινδύνους, επιπλέον το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας. 
Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία: 

Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων – σε οποιαδήποτε μορφή . 

Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο. 
Τέλος να σταματήσει η φιλολογία για τον «Διεφθαρμένο Έλληνα».Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους είναι πρόβλημα εξόδων και σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι πρόβλημα φορολογικών εσόδων. 
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

http://www.inka.gr/?page_id=427
πηγή΅:   http://id-ont.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html 



ΚΕΙΜΕΝΟ  6
Π. Σαράντης Σαράντος: Ανέκαθεν  θεωρούσα  ως   καθήκον και υποχρέωση  προς την  πατρίδα   την  φορολογική ειλικρίνεια  και την  πληρωμή των φόρων.Με αυτήν  την  πεποίθηση  πλήρωσα  αγόγγυστα όσα δίκαια ή άδικα  εκτίμησε το κράτος  ως συμμετοχή μου στα  βάρη της χώρας .

Σήμερα όμως, αυτό που  διαπιστώνουμε τόσον εμείς όσο  και οι  ειδικοί  οικονομικοί επιστήμονες, είναι  ότι η επιβολή φόρων  δεν εχει πλέον τον  χαρακτήρα  ενός   "συμμετοχικού συστήματος   προσφοράς  για το κοινό καλό" , αλλά  έχει  μεταμορφωθεί  σε  ένα  όπλο  μαζικής  οικονομικής εξόντωσης του λαού,  δια του  οποίου   θα επιτευχθεί αφ΄ενός  η απόλυτη  υποδούλωσή του στα αντίχριστα κελεύσματα  της Νέας Εποχής ,και αφ΄ετέρου  θα  ολοκληρωθεί   η  απώλεια της εθνικής  μας κυριαρχίας.

Μέσα σε αυτό  κλίμα  εκφοβισμού  και  τρομοκρατίας   ο  ελληνικός λαός  με το πρόσχημα της  συμμετοχής   σε ένα "επώδυνο πλην αναγκαίο " πρόγραμμα  ... εθνικής σωτηρίας, καλείται να συναινέσει  όχι μόνο στην  φυσική του εξόντωση αλλά και στην υφαρπαγή  του Θεοσδότου δώρου της ελευθερίας  όπως αυτή θα πραγματοποιηθεί  μέσω της  φοροκάρτας  και σύντομα της κάρτας του πολίτη .

Υπό αυτήν την έννοια  και με αίσθηση της ποιμαντικής μας ευθύνης , δεν μπορούμε παρά  να  πούμε ευθαρσώς , ότι  κανείς δεν πρέπει  να παραλάβει την φοροκάρτα , ούτε ακόμα και όταν   θα καταστεί  υποχρεωτική ( απο 1/1/2012), καθώς επίσης   ότι   η  πληρωμή "χαρατσιών"  που   κακώς   χαρακτήρισαν  φόρους  ή τέλη   δεν είναι   καθήκον μας  προς την πατρίδα αλλά  συναίνεση  στην ληστεία  και στον κατακερματισμό της.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: