Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2012- Προσκλητήριο: Όσοι ζωντανοί.

Είσαι Έλληνας ; Αν ναι τότε είσαι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού Στρατού,στην ουσία εσύ είσαι ο Ελληνικός Στρατός.
Είσαι έτοιμος αν χρειαστεί να πολεμίσεις για την Πατρίδα σου ,για σένα για αυτούς που αγαπάς , για τα παιδιά σου ; Μην περιμένεις να σου πουν ποιό είναι το καθήκον σου ΕΚΠΑΙΔΕYΣΟΥ έτσι ώστε αν χρειαστεί να είσαι εκεί έτοιμος να επιβιώσεις αλλά και να νικήσεις.
Να μια ευκαιρία...... έλα να γνωρίσεις τους συναδέλφους σου και αν θες να εκπαιδευτείς μαζί τους .


"ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ"

http://youtu.be/zzaj8zw6Jqsακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες:

ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 22:25
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε και φέτος την ημερομηνία διεξαγωγής του "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ 12" η οποία είναι: 03-04/03/12.
Θεωρώντας ότι έχουμε ήδη αργήσει σχετικά το κάνουμε εσπευσμένα και χωρίς λεπτομέρειες για να αρχίσετε να προετοιμάζεστε και να κανονίσετε με τις εργασίες-υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε με πλήρη στοιχεία το συντομότερο δυνατόν.
1) Κατάταξη την Παρασκευή 02/03/12 εως αργά το βράδυ.
2) Διεξαγωγή ευθύς αμέσως μόλις τακτοποιηθείτε το αργότερο δε το Σάββατο 03/03/12 και ώρα 07:00.
3) Την Κυριακή 04/03/12 απονομή-δεξίωση).
4) Αντίτιμο συμμετοχής 25 ευρώ κατ'ατομο.
5) Τα περίπολα θα είναι 6μελη.

Η φετινή πανελλήνια συνεύρεση-άσκηση των ενεργών εφέδρων της πατρίδας θα κινηθεί γύρω από την εμπειρία που αποκτήθηκε από την συμμετοχή του περιπόλου αναγνωρίσεως της μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ στην άσκηση του Αγγλικού στρατού CAMBRIAN PATROL 11 (όπου για πρώτη φορά κατάφερε ελληνική ομάδα εφέδρων να κατακτήσει μετάλλιο συναγωνιζόμενοι μάλιστα με επαγγελματίες!!) κάτι που μας το ζήτησαν πολλοί από εσάς και φυσικά δεν θα το άφηνε η διοίκηση της μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ να πάει χαμένο (ειδικά όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο CP12 δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία).
Λόγω του ότι τελευταία συμβαίνουν και ακούγονται απίστευτα πράγματα από ανθρώπους που δεν θα έπρεπε ενημερώνουμε άπαντες ότι επιτρέπεται και επιβάλεται η συμμετοχή έφεδρων από οποιαδήποτε λέσχη, σύλλογο, ομοσπονδία κτλ .


Εννοείται ότι και φέτος θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει οι ενεργοί Έλληνες έφεδροι να τιμούν τους ανθρώπους που τους έμαθαν όλα αυτά που ξέρουν δηλαδή τους Αξ/κους υπαξ/κους του Ε.Σ.οι οποίοι στην αποστρατεία πλέον συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ!!

Για την ΛΕΦΕΔ
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν εκπαιδευόμαστε στην θητεία μας σωστά δεν συντηρούμαστε όταν περνάμε στην Εφεδρεία ας κάνουμε μόνοι αυτό που πρέπει για μας και την Πατρίδα μας.