Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι τούρκοι πίσω από τις πυρκαγιές!

Μη φυσιολογικές πυρκαγιές έκαιγαν κάθε καλοκαίρι τα νησιά και τα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδος προκαλώντας τεράστιες ζημιές τόσο σε φυσικούς πόρους όσο και στην οικονομία, τις υποδομές και ειδικά στον τουρισμό.
Όσοι τολμούσαν να μιλήσουν για τουρκικό μποϊκοτάζ, χαρακτηρίζονταν αμέσως ως εθνικιστές!

Σήμερα, από τα πλέον επίσημα τουρκικά χείλη γίνεται η παραδοχή ότι την ίδια στιγμή που το επίσημο τουρκικό κράτος έριχνε στάχτη στα ελληνικά μάτια μιλώντας για ελληνοτουρκική φιλία, οι μυστικές τους υπηρεσίες πυρπολούσαν, βάση προμελετημένου σχεδίου τα ελληνικά δάση!Εκτός από τις τεκμηριωμένες πλέον περιπτώσεις τις οποίες παραδέχεται ο Γιλμάζ (βλέπε πιο κάτω) δικαιούμαστε να υποψιαζόμαστε ότι ίσως υπάρχει τουρκικός δάκτυλος και σε άλλες καταστροφές που έγιναν στην Ελλάδα (βλέπε π.χ. πυρκαγιές του 2007).


Οι αποκαλύψεις του ίδιου του πρώην τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ:


Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:
“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!
Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: