Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;

Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:





Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.


Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.

Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το "Ελληνικό" (κατ' όνομα) κράτος. 

  • Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους;
  • Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;

Οι τρεις ανήλικοι μαθητές ΔΕΝ πέταξαν πέτρες, ούτε έσπασαν μαγαζιά, ούτε πέταξαν μολότοφ ούτε στοχοποίησαν "μπάτσους" στο Indymedia.Αγωνίστηκαν για να προασπίσουν την πατρίδα τους από ντόπιους και ξένους επιβουλείς.



Ποιος όμως τους πρόδωσε;;;
Επιτρέψτε μας μερικούς συνειρμούς:
Απέκτησαν άραγε ξαφνικά τόσο αξιόλογα στελέχη στην ΕΛ.ΑΣ.;
-Μάλλον ΟΧΙ.

Οι Έλληνες hackers έκαναν ένα και μοναδικό λάθος.
Πίστεψαν στο παγκοσμιοποιημένο κίνημα των anonymous (στους οποίους απεύθηναν κάλεσμα για συστράτευση: http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/ghs.html ):


Κάποιος ρουφιάνος των anonymous έκανε τη δουλειά του...
Οι anonymous -πιθανόν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.-  προέτρεψαν την GHS να κάνει το χτύπημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μάλιστα το χτύπημα να γίνει ως anonymous.

Στα 3 χρόνια παρουσίας της GHS με δεκάδες χτυπήματα παντού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναφορά από Ελληνικά ΜΜΕ στην Greek Hacking Scene.
Το χτύπημα όμως στο Υπ.Δικαιοσύνης ως anonymous, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ παντού και ήταν η 1η φορά που ΟΛΑ τα κανάλια έπαιζαν το χτύπημα τους ΔΙΑΡΚΩΣ. Σύμπτωση;;;


Και στη συνέχεια υπήρξε η δημόσια "αποκήρυξη" των anonymous εναντίον της παρουσίας Ελληνικής σημαίας!!

Πόσο ύπουλα τελικά χτυπάνε πάντα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και πόσο επικίνδυνα είναι τα παγκοσμιοποιημένα κινήματα.


Δείτε τώρα και την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που αντί για hackers, αποκαλεί τους ανήλικους πατριώτες μαθητές διαρκώς crackers.

Πείτε μας κύριε Σφακιανάκη:
  • Πότε έκανε οικονομικές απάτες η GHS;
  • Πότε εισέβαλε σε τραπεζικούς λογαριασμούς η GHS, πότε μετέφερε χρήματα, πότε εκβίασε για να πετύχει οικονομικά ανταλλάγματα;
  • Πως είναι δυνατόν την αγάπη για την πατρίδα να την αποκαλείτε "cracking";;;

Οι δεκάδες επιθέσεις σε Σκοπιανά και Τουρκικά κυρίως site -που γινόταν συνήθως ως αντίποινα για αντίστοιχες επιθέσεις Τούρκων και Σκοπιανών hacker σε Ελληνικές Ιστοσελίδες, επιβεβαιώνουν το απόλυτα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ υπόβαθρο των πράξεών τους.
Είναι λοιπόν HACKERS και όχι CRACKERS όπως υποτιμητικά επιμένετε να τους αποκαλείτε.

Τους στήσατε πιθανώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ την παγίδα -μέσω των anonymous- και έκαναν αυτό που τους υποδείξατε.
Όλα ήταν πιθανόν σχεδιασμένα από ΕΣΑΣ τους ίδιους.
Και τώρα περηφανεύεστε για το "κατόρθωμά" σας.
Ότι ακριβώς έκανε προχθές και το FBI που εφοδίασε Μαροκινό με εκρηκτικά για να τον συλλάβει στη συνέχεια ως τρομοκράτη.

Για μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει Έλληνες πατριώτες.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μαθητές.
Συγχαρητήρια κ.Σφακιανάκη ...
μπορείτε να είστε περήφανος για το "κατόρθωμά" σας.

(σχετική αναφορά στην επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ήδη και από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ)
Παρουσιάσεις μερικών από τα "χτυπήματα" της GHS μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ετικέτα του Ιστολογίου μας ή κάνοντας κλικ εδώ

6 σχόλια:

Λεωνιδας είπε...

Η ΜΑΦΙΑ του ελληνικου παρηκμασμενου πια κρατους,κρεμεται απο μια κλωστη κυριολεκτικα.ΑΚΕΦΑΛΗ πια,μα και ασπονδυλη ηθικα,ταλαντευεται αναμεσα σε υποτυπωδεις αστυνομικες επιτυχιες(17 νοεμβρη,γρηγοροπουλος,παλαιοτερα το μακελειο της οδου νιοβης)και σε διεθνη ξεφαντωματα κανιβαλλισμου με κυρια μαριονετα τον "γιωργακη"και τωρα τον νυν τρωγλοδυτη παπαδημου.
Αυτου του ειδους το παιγνιδι πρεπει να λαβει ενα τελος.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ.ΟΙ ΔΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ GHS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ακομα κοιμαται βαθεια το νυχτωμενο,αποσκελετωμενο και ηθικα ρακενδυτο κρατος?ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ που σας χρειαζεται και Μ1....τομαρια κρατικοδιαιτα.

Nomikos είπε...

H μαφία των προδοτών κτύπησε πάλι με τον ΙΔΙΟ γνωστό τρόπο που προδόθηκε στους αμερικανούς και ο πατριώτης Στηβ Λάλας. Προδόθηκε από αυτούς ακριβώς που εμπιστεύθηκε! Οι anonymous έπραξαν το (διεθνιστικό ύπουλο) καθήκον τους να προδίδουν στους νεοταξίτικους μηχανισμούς καταστολής κάθε εθνικιστή του Διαδικτύου που ξεσηκώνει το λαό ("ξέχωρα" από τις σουπιές αυτές...)!!
Φυσικά, και δεν θα υπάρξει διάψευσή τους, για τις υπόνοιες αυτές της άμεσης προδοσίας τους: oι "εφιάλτες" πάντοτε σιωπούν όταν ολοκληρωθεί η προβοκατόρικη "αποστολή" τους. Φυσικά, το ζόμπι τους ο Σφακιανάκης, αυτός που τάσσεται υπέρ της διατήρησης του indymedia (!), ούτε ακόμη που έχει καταλάβει, ότι με την σημερινή πράξη του πρόσφερε χειρίστη υπηρεσία στο Εθνος, στις ελευθερίες του Ελληνικού λαού και, γενικά, στην πατρίδα.
Εσεται όμως και γι' αυτόν ήμαρ, όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα...

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...πολλες φορες μεσα απο διαφορα ιστολογια,ενημερωνα τους (Αιωνια παιδια) Ελληνες,να μην εμπιστευονται τους "CARNAVALEOUS",ετσι αποκαλουσα και αποκαλω τους "ανωνυμους"...δυστυχως δεν καταφερα να αφυπνησω τους Ελληνοψυχους πιτσιρικαδες ΜΑΣ...

Unknown είπε...

OI ANONYMOUS EINAI TOU SISTIMATOS DEN EINAI HACKERS AUTO EXW MONO NA PW

Unknown είπε...

OI ANONYMOUS DEN EINAI HACKERS.. OLA EINAI ENA GAMIMENO KOLPO TOU SISTIMATOS TA KANUN OLA GIA YPOTI8ETE KALOUS SKOPOUS ENO EINAI PULIMENOI 8IMI8ITE PRIN 1.5 XRONO DEN YPIRXAN GIATI ARAGE?

yo είπε...

Παιδια μη κρινετε χωρις να ξερετε τι παιζετε πραγματικα απο πισω απο τα παρασκηνια, οι ανονυμους "ιδρυθηκαν" μετα το περας της γνωστης ταινιας με το συμβολο μασκα (V for Vendeta) ηταν ενα κινημα που ξεκινησε για την πλακα και την τρελα μερικων hackers και στην συνεχεια εξελιχθηκε σε ενα τεραστιο κινημα καθως δεν χρειαζοταν να παρει μερος καπου η να κανεις αιτηση για να γινεις ανονυμους αλλα μπορουσε ο οποιοςδηποτε αναλογα και με τις γνωσεις που εχει να συμβαλλει σε αυτο το κινημα. απο εκει και περα μην ξεχναμε την δραση τους σε περιστατικα παιδικης πορνειας, βιας και γενικα κατα της αδικιας με οραγματικα μια τεραστια συμβολη ετσι ωστε να σταματησουν αρκετα πραγματα στον κοσμο μας οπου δεν ειχαν κανενα νοημα και ηταν αδικα. Τωρα απο εκει και οερα κανεις δεν μπορει βεβαια ακομα να ξερει ποιο βρισκονται πισω απο αυτο, γιατι πολλοι ειπαν οτι δημιουργηθηκαν απο τις κρατικες ασφαλειες της αμερικης, ετσι ωστε να φακελωσουν τους hackers. Αυτο κατα ποσο ισχυει ακομα δεν το ξερουμε, οπως δεν ξερουμε αν οι προδοτες της GHS ειναι οι ανονυμους. Οπως και να εχει η επιθεση στη δικη μας χωρα δε νομιζω οτι σχετιζεατι ουτε με GHS ουτε με ανονυμους. Θα προτιμουσα η κριση στο συγκεκριμενο θεμα να ειναι λιγο πιο "χαλαρη" και δεν θα πρεπει να μιλαμε με υποθεσεις αλλα με στοιχεια.