Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Παρέλαση 25/3/2012 στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και στην Ομογένεια (φωτογραφίες και βίντεο)

Παραθέτουμε φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (25/3/2012)

Οι απόγονοι Μακεδονομάχων :


Κρητικοί, Πόντιοι, σχολεία και διάφορες ομάδες ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για αγώνες για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας μας:

ένα δικό μας βίντεο από την πάντα μαχητική ΛΕΦΕΔ:


και ένα ακόμη -εκτενές- βίντεο από τη ΛΕΦΕΔ:αλλά και ένα βίντεο από την 71 αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία να τραγουδάει το Μακεδονία ξακουστή" που είδαμε εδώ και εδώ
"Σκουπίδια" στην πόλη!
Στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της επετείου, στο χώρο της παρέλασης, εμφανίστηκαν και μερικά ... "σκουπίδια"!
(κάτι μειοψηφίες 50-100 αριστεριστών που με πρόσχημα την οργή του κόσμου για την παρουσία επισήμων προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή. Για να μην τους χαλάσουμε λοιπόν το χατήρι, εστιάσαμε σε κάτι "παράξενες" φάτσες, με ράστα, κοτσιδάκια, μούσια και κράνη και επιφυλασσόμαστε για την προβολή τους -αν προκύψει η κατάλληλη περίσταση- στο μέλλον!).


Δείτε και ένα βίντεο από την παρέλαση στην Αθήνα:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Εορτασμός της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας στην Κορυτσά της Β.Ηπείρου


Διαβάστε επίσης:
Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821, στο Δέλβινο της Β.Ηπείρου:


Διαβάστε επίσης:

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ!

Τα παιδιά αυτά ήταν έτοιμα να παρελάσουν, όταν ο πασόκος δήμαρχος Καλλιθέας ματαίωσε την παρέλαση, λόγω αποδοκιμασιών εναντίον του:

1 σχόλιο:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ είπε...

Επειδή πιστεύουμε ότι ποτέ δέν είναι αργά , συνδεθείτε στόν παρακάτω σύνδεσμο καί προτού κριτικάρετε ώς παντογνώστες, αλλά μέ αίσθημα ευθύνης καί αυτοκριτικής δείτε τά βίντεο, τα έγγραφα καί μετά κρίνετε.
Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν νά απαξιώσουν τον μεγαλύτερο Ηγέτη που έβγαλέ ή χώρα από την μεταπολίτευση άς τους απαξιώσουμε εμείς και
Φίλες και φίλοι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για νά σταματήσουμε όλα αυτά πού οί (φίλοι) μας αμερικάνοι και Ευρωπαίοι μας οδηγούν, κ. Σαμαρά είστε πολύ λίγος, δυστυχώς πάρα πολύ λίγος, μαζί σού πάρε και αυτό το λαμόγιο πού νομίζει ότι είναι Καίσαρας,
Ελάτε όλοι μαζί νά ξαναφέρουμε τον Έλληνα Πούτιν, ελάτε όλοι μαζί νά κάνουμε την Ελλάδα πρώτη δύναμή στον κόσμο. Για τους αντιδραστικούς προτείνω νά δούνε τά βίντεο και νά διαβάσουν τά έγγραφα, ή πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη, ή πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όλοι μαζί αδέλφια για το καλό το δικό μας αλλά και των παιδιών μας χρειαζόμαστε ένα Έλληνα πού νά το λέει ή ψυχή του. Διώξτε τις κομματικές σας πεποιθήσεις και δείτε ποιος μπορεί νά ξανακάνει την Ελλάδα δυνατή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ την λευτεριά αν θέλετε, όπως ό Κολοκοτρώνης, όπως οι πρόγονοι μας .....
δείτε...
http://www.facebook.com/groups/351098021579707/