Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Οι Κύπριοι φοιτητές αγωνίζονται και ΝΙΚΟΥΝ (τα πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών).

Κάθε χρόνο, ο αγώνας των Κυπρίων αδερφών μας (που αποτελούν τον Ενιαίο Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων, Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.) , μας δίνει βάσιμες ελπίδες για να αισιοδοξούμε.
Όταν βλέπεις νέους με δυναμισμό και "ψυχή" και αγάπη για την πατρίδα και τη Λευτεριά, τότε απλά αισθάνεσαι την ανάγκη να τους πεις ένα ευχαριστώ, ένα μπράβο.Παρουσιάζουμε μερικές από τις πρόσφατες αφίσες τους αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται από τα διάφορα Πανεπιστήμια.

Σήμερα, Σάββατο 17 Μαρτίου διαβάζουμε ότι η Α.Φ.Κ. Τόλμη Ιωαννίνων έπιασε ποσοστό 11,97% και μία έδρα. Όταν οι μεγάλες κομματικές παρατάξεις εξαγοράζουν ψήφους με δωρεάν εισιτήρια και κάθε είδους κομματικές υποσχέσεις και διευκολύνσεις,είναι ελπιδοφόρο να βλέπεις φοιτητές να ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΝ το κεφάλι και να επιμένουν Αυτόνομα, Ελεύθερα, Ενωτικά.


Καμαρώστε τους:

Τόλμησε και εσύ να σπάσεις τα δεσμά του κομματισμού!

Τόλμησε και εσύ να τιμωρήσεις την ταπεινωτική πολιτική των κομματικών ηγετών μας!!!

Τόλμησε και εσύ να φωνάξεις στον Τούρκο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"!!!


Στις 17 του Μάρτη υπάρχει επιλογή!!

Ο νικηφόρος αγώνας ξεκίνησε από την Αγγλία, από το Μέτωπο Η.Β.:

Με το ΜΕΤΩΠΟ ψηλά: 15%!

Λονδίνο, 29 Φεβρουαρίου 2012

«Με το μέτωπο ψηλά»
εξήλθε των φοιτητικών εκλογών το αυτόνομο και υπερκομματικό ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου. Κόντρα στο σάπιο κατεστημένο και τις μηχανές λασποπαραγωγής των φοιτητικών κομματικών παρατάξεων, το ΜΕΤΩΠΟ γρονθοκόπησε για ακόμα μια χρονιά το σάπιο πολιτικό σύστημα. Το Κίνημά μας συγκέντρωσε ποσοστό της τάξεως του 15% και κατάλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια δύο έδρες στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΚ ΗΒ.
 Στις 15 Μαρτίου η ΑΦΕπαλξη του Παν/μίου Κύπρου

Α.Φ Έπαλξη 6.28% (+0.64%), 1 έδρα, 235 ψήφοι

"Έλα κοντά μας, ένωσε την γροθιά σου με την δική μας κι ας δώσουμε ώθηση στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για μια Κύπρο Ελεύθερη για πάντα Ελληνική, για την αυτονόμηση και ενδυνάμωση του φοιτητικού κινήματος.
Στις 15 Μαρτίου, μακριά από τα κομματικά στεγανά, μαυρίζουμε το κομματικό κατεστημένο, την ηττοπάθεια, τον ενδοτισμό,τον κομματικό παρεμβατισμό. Στηρίζουμε υγιή φοιτητικό συνδικαλισμό, αγώνα για απελευθέρωση, αξιοπρέπεια, διεκδικητικότητα. Επιλέγουμε αυτόνομα Πατρίδα - Τιμή Λευτεριά, στηρίζουμε Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη"
Αυτόνομα - Φοιτητικά - Ελεύθερα
 
 
Για πρώτη φορά φέτος (2012) κατέβηκε παράταξη και στο Τεχνολογικό Παν/μιο Κύπρου, η Α.Φ.Κ. Νίκη:  
Α.Φ.Κ Νίκη 1.2% (+1.2%)


Σήμερα (18 Μαρτίου) Κυπριακές φοιτητικές και στην Πάτρα, με την Α.Φ.Σ.Κ. Φλόγα

Το ερχόμενο Σάββατο (24/3/2012) οι εκλογές στη Θεσσαλονίκη, με την ΠΕΟΦ:


 και στη συνέχεια στην Αθήνα, με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣΚαλή δύναμη αδέρφια. Καλόν αγώνα,
Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

(πηγές για την παραπάνω ανάρτηση από τα Ιστολόγια ΑντιΟμοσπονδιακός Λόγος και Σχιζοφρένεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: