Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Greek Hacking Scene: "Πλέον οι anonymous είναι μια ελεγχομενη μάζα που στην ουσία υποκινείται από τις αρχές κρατών."

Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η Greek Hacking Scene, επανεμφανίστηκε με νέα χτυπήματα εναντίον κρατών που ακούν ανθελληνική δράση και προπαγάνδα.
Συγκεκριμένα η GHS απάντησε στο πρόσφατο αλβανικό χτύπημα που "έριξε" την σελίδα ενός συνονόματου του Πάνου Καμένου (Αλβανική εξυπνάδα!! Αντί να χακάρουν την ιστοσελίδα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων χάκαραν την σελίδα ενός συνονόματου!! Δείτε σχετικά εδώ).Επισημαίνουμε όμως το πιο σημαντικό:
Η GHS ξεκαθαρίζει για 1η φορά ότι το κίνημα των Anonymous είναι μία ακόμη παγίδα του συστήματος, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ανάρτησή μας με τίτλο: Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;


Δείτε απόσπασμα από την ανακοίνωση της GHS:

"Πλέον οι anonymous είναι μια ελεγχομενη μάζα που στην ουσία υποκινείται από τις αρχές κρατών
... με αυτή την τακτική κάθε project των anonymous επιβλέπει και στο νομικό αποκλεισμό του κοινού. 
Δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι οι αρχές κάνουν πίσω και ο κόσμος νικάει, έχουμε περάσει σε πιο σκληρά μετρα και ελεγχόμενο internet, και ουσιαστικά οι αρχές είναι αυτές που καθοδηγούν την κατάσταση."

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώΔείτε τώρα και το νέο χτύπημα της Greek Hacking Scene :
έχουμε επισημάνει με μπλε τα username και τα password.
Στη στήλη  "Aktive"  η ένδειξη "Po", δηλαδή "Ναι" στα αλβανικά,  δείχνει ότι οι κωδικοί σύνδεσης είναι ενεργοί:


Ακολουθούν φωτογραφίες (από αλβανικά δημοσιεύματα σχετικά με την επίθεση) και η ανακοίνωση από το πάντα ενημερωμένο Ιστολόγιο Ολυμπία:

Η Ελληνική Hacking Σκηνή χτυπάει τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομίας, Εμποριου και Ενέργειας της Αλβανίας. Παραβιάστηκαν οι βάσεις δεδομένων και κωδικοί πρόσβασης της σελίδας και του εσωτερικού δικτύου. (και δεν είναι η πρώτη φορα, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες σχετικές επιθέσεις στο παρελθόν, όπως επίσης και στη σελίδα του συστήματος προξενείων ανά τον κόσμο του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλβανίας.)
Σύνδεσμοι:          Βάση δεδομένων ,   Κωδικοί
δείτε και την αρχική φωτογραφία (από την κλοπή των κωδικών) χωρίς τις επισημάνσεις μας:


Διαβάστε σχετικά:

Στα αλβανικά πρωτοσέλιδα το "χτύπημα" των Ελλήνων χάκερ στο Υπ.Οικονομικών της Αλβανίας


Η Gazeta Shqiptare φιλοξενεί σήμερα στο πρωτοσέλιδό της, την "επίθεση" της Ελληνικής Χάκινγ Σκηνής (GHS) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας της Αλβανίας.
η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: