Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Αντιδράστε ΤΩΡΑ. Το MEGA προκαλεί με εκπομπή που γελοιοποιεί τα Πάθη του Χριστού.

το Mega Channel έχει προγραμματίσει για σήμερα εκπομπή υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο" με την οποία διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου μας.
Βλέπετε τρέϊλερ:


Ήδη αρκετοί αδελφοί έχουμε δραστηριοποιηθεί και στέλνουμε από χτές ηλεκτρονικά μηνύματα διαμαρτυρίας: http://www.megatv.com/article.asp?catid=14670  ή προβαίνουμε σε τηλέφωνα διαμαρτυρίας: τηλ.κέντρο Mega 210.6903000


Σας επισυνάπτω κάποια από τα μηνύματα που έχουμε αποστείλει: 

«Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη, έχει διαδοθεί ευρέως ότι στο αυριανό (19/4/2012) επεισόδιο της σειράς "Κάψε το σενάριο" που προβάλλεται από το κανάλι σας, διακωμωδούνται γεγονότα της ζωής του Χριστού που περιγράφονται στο Ιερό Ευαγγέλιο.
Ακριβώς λόγω της ιερότητας του Ευαγγελίου και της αγάπης που τρέφουν στο πρόσωπο του Χριστού οι συνειδητοποιημένοι χριστιανοί ορθόδοξοι, που στη χώρα μας αντιπροσωπεύουμε ομολογουμένως έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πολιτών, θα ήταν -αν μη τι άλλο-δείγμα σεβασμού και ευαισθησίας του καναλιού σας απέναντι στην ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως κάθε ανθρώπου να μην προσβάλλεται καμία θρησκεία, πόσο μάλλον η ορθόδοξη πίστη που όχι τυχαίως αποτελεί την επίσημη θρησκεία της χώρας μας.

 Επειδή βεβαίως ουσιαστικά δεν δεσμεύεστε να προβάλλετε οτιδήποτε, τουλάχιστον ας τεθεί εις γνώσιν σας ότι θα εκτεθείτε στις νόμιμες συνέπειες και κυρώσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί η προβολή τέτοιων προσβλητικών προς το πρόσωπο του Χριστού ή της ζωής του, αναφορών, οι οποίες δεν συνάδουν προς το αίσθημα λατρείας των πολιτών αυτής της χώρας που τον πιστεύουν και ομολογούν τον Ιησού Χριστόν.

 Διαφημιστικό φιλμάκι του καναλιού σας υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο'' παρουσιάζει εκπομπή η οποία θα προβληθεί αύριο και διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου. Μπορείτε να πιστεύετε οτιδήποτε, δεν σας επιτρέπεται όμως να διακωμωδείτε και να θίγετε την πίστη του 98,2% των ορθοδόξων Ελλήνων.
 Βέβαια δεν θα τολμούσατε ποτέ να διακωμωδείσετε τον Αλλάχ ή τον Θεό των Εβραίων ή τα ιερά σύμβολα τους διότι οι συνέπειες των ενεργειών σας θα γίνονταν άμεσα αντιληπτές.
Ως ελάχιστη πράξη ευαισθησίας προς το θρησκευτικό αίσθημα του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού καλείστε να αποσύρετε την απαράδεκτη αυτή εκπομπή.
Σε κάθε πάντως περίπτωση επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω νόμιμες, εις βάρος του καναλιού σας, ενέργειες.
Εννοείτε δε ότι θα μεριμνήσουμε για την ενημέρωση οικείων, φίλων και συλλόγων ώστε να μην παρακολουθούν πλέον το πρόγραμμα σας.»Εμείς σαν Αναβάσεις πρέπει να σας θυμήσουμε ένα ακόμη μέρος από το αποδομητικό και νεοεποχήτικο πάζλ που μετέχει το mega channel, την εξαιρετικά άθλια και ασεβή σειρά που προώθησε ήδη από το 2010, το "Ουκ αν λάβεις", παρά τις έντονες διαμαρτυρίες εκατοντάδων και χιλιάδων ανθρώπων. 

Δείτε ένα ελάχιστο δείγμα για να θυμηθείτε, και σαφώς όλη η υπόλοιπη σειρά δεν σταματά να γελοιοποιεί τα πρόσωπα του Ιησού Χριστού, των Αποστόλων, του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, να παρουσιάζει κομμένα κεφάλια, αίμα παντού, και ότι άλλο άρρωστο φανταστεί ένας ανισόρροπος νους, κρίνοντας μάλιστα την άθλια παραγωγή ως κατάλληλη για παιδιά, με την γονική συναίνεση!
 
Απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο της αθλίας παραγωγής του mega channel "ουκ αν λάβεις" που διακωμωδεί και γελοιοποιεί τον Ιησού Χριστό επί του Σταυρού, στην συνέχεια κάνει το το σήμα του σατανά, και τελικά ο Χριστός "παίρνει την απόφαση" κατά τους παραγωγούς του mega να ξαναζήσει για να πίνει και να κάνει χρήση ναρκωτικών (τελευταἰα σκηνή). Η πρόταση δηλαδή του αντίχριστου mega για την ζωή των παιδιών μας, αντί της Ανάστασης.
Είναι μόνο ένα μικρό απόσπασμα από την γενική αθλιότητα όπως εκφράζεται , με κομμένα κεφάλια, σκοτώνοντας και πυροβολώντας, αίμα, γελοιοποιώντας τον Παράδεισο τον Άγιο Πέτρο, τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, κ.λ.π.
Για άλλη μια φορά ρωτάμε. Γιατί δεν κάνουν παρόμοιες εκπομπές γελοιοποίησης των υπολοίπων θρησκειών στον κόσμο. Μουσουλμάνων, Ιουδαίων -Σιωνιστών, Βουδιστών κ.λ.π ;


ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 
τηλέφωνο Mega : 2106903000
φόρμα επικοινωνίας με το κανάλι:  


τηλέφωνο Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου: 2131502300

1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Στο τηλέφωνο ισχυρίζονται ότι τάχα "δεν υπάρχει υπεύθυνος προγράμματος" ...!

Υπάρχει κανάλι που λειτουργεί χωρίς υπεύθυνο προγράμματος;
Και παραπέμπουν να επικοινωνήσουμε εκ νέου την επόμενη ημέρα (αφού προβληθεί η εκπομπή)

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη εκπομπή στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο:
Τηλ.: 213-1502300, Fax: 210-3319881
ncrtv@otenet.gr