Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η "φιλοπατρία", η "καλοσύνη" και η "μακροθυμία" του ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ κ. Δημάρχου (Μπουτάρη)

Ενώ η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει καταντήσει (με τη φροντίδα του κ.Δημάρχου) ένα ανεξέλεγκτο λαθρεμπόριο (δείτε εδώ και εδώ),
ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ.Δήμαρχος φαίνεται ότι εκτός από τα ταξιδάκια σε Τουρκία και Ισραήλ έχει και άλλα πράγματα να ασχοληθεί:

 Πριν 4 μήνες :
(Μάϊος 2012)
 ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ.Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να παραχωρήσει την Πλ.Αγίας Σοφίας για την καθιερωμένη εκδήλωση των Ποντιακών Σωματείων (μνήμη Ποντιακής Γενοκτονίας).
Δείτε σχετικά εδώ Πριν 3 μήνες :
(Ιούνιος 2012)
 
 όμως, ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. Δήμαρχος παρέδωσε τον πεζόδρομο της Πλ.Αγίας Σοφίας στους ομοφυλόφιλους. Μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος και ως ομιλητής. Δείτε σχετικά εδώ και εδώ.
Πριν λίγες ημέρες  :
ο ίδιος ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. Δήμαρχος απέφυγε για αρκετές ημέρες να καθαρίσει το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων στην ίδια πλατεία (Πλ.Αγ.Σοφίας) που είχαν λερώσει καθυστερημένοι ανθέλληνες. Δείτε σχετικά εδώ.


Και σήμερα :

ανακοινώνεται το Κλητήριο Θέσπισμα όχι στους ομοφυλόφιλους για τις προκλήσεις τους, ούτε στους αναρχοάπλυτους για τις φθορές αλλά προς τον Γραμματέα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την πραγματοποίηση εκδήλωσης μνήμης για τους νεκρούς προγόνους τους.

Καμαρώστε το.


Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ.Μπουτάρης το έργο του ως Δήμαρχος, την ελευθερία του λόγου αλλά και το σεβασμό στην Ιστορική μνήμη και στη γενοκτονία των Ποντίων.

100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης..


Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε,
αφήνουμε τους τοίχους να μιλήσουν:

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: