Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΕΛ über alles




(Αναδημοσίευση από τον λογαριασμό Facebook Σπίθες Κύπρου):

Η αισχρότητα του AKEL ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ...Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και αφορά το χειρισμό ενός Τουρκοκύπριου συμπολίτη μας από την ρατσιστική ανθελληνική Ακελική διακυβέρνηση

Η υπόθεση Kemal Zihni δεν είναι μια απλή περίπτωση πρόσληψης Τουρκοκυπρίου στην κρατική υπηρεσία. Αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΑΚΕΛ διέπονται από ρατσισμό του χειρίστου είδους. 

Ο Κομματικός Ρατσισμός της Ακελικής Διακυβέρνησης και οι Αντιστασιακοί Τουρκοκύπριοι

Η αποκάλυψη της πρόσληψης του Τουρκοκύπριου Kemal Zihni από τις εφημερίδες «Φιλελεύθερος» και «Σημερινή» ανέδειξε για πολλοστή φορά την αισχρότητα της παρούσας διακυβέρνησης.

Η πρόσληψη του οποιοδήποτε σε κρατική θέση διέπεται από νόμους και κανονισμούς οι οποίοι διασφαλίζουν την ισότητα και την αμεροληψία ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας και θρησκευτικής προέλευσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση αφού παραβίασε πολλούς νόμους και κανονισμούς προσλαμβάνοντας το συγκεκριμένο πρόσωπο προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της προσδίδοντας «πολιτικά» κριτήρια για το διορισμό, αποδίδοντας πιστοποιητικό «αντιστασιακού» στο συγκεκριμένο πρόσωπο και στη συνέχεια αποδίδοντας το διορισμό του στο Γιώργο Λιλλήκα!

Η αισχρότητα τους δεν έχει κανένα όριο! Δυστυχώς από τα περισσότερα ΜΜΕ και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης το θέμα προβλήθηκε ως να είναι η εθνική ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου που μέτρησε στην πρόσληψη του. Στην πραγματικότητα το μόνο προσόν του συγκεκριμένου προσώπου που φαίνεται να μέτρησε είναι η σχέση του με το ΑΚΕΛ. Έχουμε δηλαδή μια νέα περίπτωση κομματοκρατίας και ρουσφετιού κατά παράβαση των νόμων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η οποία δεν είναι βέβαια ικανή να ευαισθητοποιήσει τη Γενική Εισαγγελία η οποία ήδη αυτεπάγγελτα θα έπρεπε να έχει δραστηριοποιηθεί. Οι κύριοι Κληρίδης και Παπασάββας βέβαια κωφεύουν…

Η υπόθεση Kemal Zihni δεν είναι μια απλή περίπτωση πρόσληψης Τουρκοκυπρίου στην κρατική υπηρεσία. Αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΑΚΕΛ διέπονται από ρατσισμό του χειρίστου είδους. Ο ρατσισμός αυτός αποτελείται από δύο επί μέρους ρατσισμούς οι οποίοι συγχέονται μεταξύ των στον ερυθροφασισμό της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και των παρατρεχάμενων της. Οι δύο αυτοί ρατσισμοί είναι ο άκρατος ανθελληνισμός και ο κομματικός ρατσισμός. 

Είναι οι δύο αυτοί ρατσισμοί που λειτούργησαν στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι οποίοι στρέφονται τόσο ενάντια στους Ελληνοκύπριους όσο και ενάντια στους Τουρκοκύπριους. Ο Kemal Zihni δεν προσλήφθηκε στη συγκεκριμένη θέση επειδή είναι Τουρκοκύπριος και αντιστασιακός αλλά επειδή ανήκει στην προνομιούχα εκείνη κάστα ανάμεσα στην Τουρκοκυπριακή κοινότητα που συνδέεται με το ΑΚΕΛ και έτσι μέσω του έχει πρόσβαση στην κρατική μηχανή της δημοκρατίας. Τι κι αν δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα; Τι κι αν η πρόσληψη του προκαλεί για την αδικία και το ρατσισμό εις βάρος όλων των πολιτών της δημοκρατίας. Ο Kemal Zihni είναι «δικός τους». 

ΑΚΕΛ über alles.

Για την ηγεσία του ΑΚΕΛ τα πράγματα είναι πεντακάθαρα. Το κόμμα είναι πάνω απ΄ όλα. Τα λόγια του ίδιου του προέδρου το ξεκαθαρίζουν: «Το κόμμα μας… και τα μάτια μας…»
http://www.sigmalive.com/news/politics/519998

Η εργοδότηση Τουρκοκυπρίων στην κυπριακή δημοκρατία είναι ένα βήμα προς την ορθή κατεύθυνση εάν και εφόσον τηρούνται οι αρχές της ισότητας και της δικαιοσύνης. Η παρουσία των στις τάξεις των εργαζομένων θα αποδείξει έμπρακτα την επιθυμία για λύση, θα αποτελεί μια άμεση αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτος όλων των κατοίκων της και θα στερήσει όλα τα επιχειρήματα τοπικά και διεθνώς ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν επιθυμούν τη λύση. Ταυτόχρονα και με τους κατάλληλους χειρισμούς θα καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη των κοινοτήτων μας. 

Η παρουσία Τουρκοκυπρίων στην κρατική μηχανή θα δώσει την ευκαιρία για απάμβλυνση των ανωμαλιών της εισβολής. Με την εργασία τους και τη συνεισφορά τους μέσω της φορολογίας και των λοιπών υποχρεώσεων τους στο κράτος θα δοθεί η δυνατότητα του αισθήματος ισοτιμίας ανάμεσα μας. Η κυβέρνηση θα μπορούσε να δώσει εντολές για τα πιο πάνω. Θα μπορούσε ακόμη να προσκαλέσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην κατεχόμενη Κύπρο να υποβάλουν τα προγράμματα σπουδών τους στη δημοκρατία για έγκριση. Βήματα που θα αναδείκνυαν είτε το κύρος της δημοκρατίας είτε την αδιαλλαξία της κατοχής.

Η Ακελική διακυβέρνηση βέβαια δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα επιθυμεί τις κοινότητες μας χωριστά ώστε να διαφεντεύει το κομματικό της μαντρί μέσα στην Ελληνοκυπριακή κοινότητα. Γνήσιοι Τουρκοκύπριοι αριστεροί είναι ανεπιθύμητοι διότι μετά θα χαλάσουν τους μύθους της ιστορικής αφήγησης που η ηγεσία του ΑΚΕΛ έπλασε τις τελευταίες έξι δεκαετίες. Οι αντιστασιακοί Τουρκοκύπριοι είναι γνήσιοι αντιιμπεριαλιστές. Οι αντιστασιακοί Τουρκοκύπριοι δεν είναι ανθέλληνες! Είναι γι αυτούς τους λόγους που ηγεσία του ΑΚΕΛ σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία της βάσης της δεν επιθυμεί τη συνύπαρξη με τους Τουρκοκύπριους. Ούτε και την εργοδότηση τους.

Η εργοδότηση των Τουρκοκυπρίων χρειάζεται βέβαια να γίνει με βάση τους νόμους και κανονισμούς του κράτους που ισχύουν για όλους τους πολίτες της δημοκρατίας. Κάθε μορφή διάκρισης είναι απαράδεκτη. Είναι το ίδιο αδιανόητο να προσλαμβάνονται άτομα στην κρατική υπηρεσία λόγω της κομματικής τους ταυτότητας με το να προσλαμβάνονται λόγω της εθνικής τους προέλευσης.

Στο εξαιρετικό της άρθρο η Μικαέλλα Λοΐζου (1) ζωγραφίζει όλες τις παρανομίες και τις εξόφθαλμες παραβιάσεις που έγιναν για να προσληφθεί ο Kemal Zihni στη συγκεκριμένη θέση. Οι παραβιάσεις αυτές στρέφονται ενάντια και στην Τουρκοκυπριακή κοινότητα στην οποία το μήνυμα που δίνεται από κυβέρνηση και ΑΚΕΛ είναι:
«Αν τα έχετε καλά με το κόμμα και υποτάσσεστε σε αυτό, αν αγκαλιάζετε τον ανθελληνισμό του και τις θέσεις του θα σας βολέψουμε.»

Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή και αφορά το χειρισμό ενός Τουρκοκύπριου συμπολίτη μας από την ρατσιστική ανθελληνική Ακελική διακυβέρνηση. Ζωγραφίζει περίτρανα τον κομματικό ρατσισμό της Ακελικής διακυβέρνησης εις βάρος όλων εκείνων που δεν αγκαλιάζουν τον ανθελληνισμό της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και την εμμονή της στο διζωνικό ρατσιστικό έκτρωμα. Τη δημοσιεύω με την άδεια του παθόντος. Για σκοπούς ασφάλειας του συμπατριώτη μας τόσο από τις δυνάμεις Κατοχής όσο και από τα τσιράκια της Ακελικής διακυβέρνησης το όνομα του και πληροφορίες οι οποίες δεν αλλάζουν την ουσία της αφήγησης έχουν αλλοιωθεί.

Η ιστορία του Ντεβρίμ αποδεικνύει περίτρανα σε πόση υπόληψη έχει το κόμμα τους γνήσιους αγωνιστές της Τουρκοκυπριακής κοινότητας που δε διέπονται από ανθελληνισμό.

***

From: S**** A*****
To: Devrim
Sent: Wednesday, August 29, 2012 12:13 PM
Subject: Γεια σου Ντεβρίμ

Καλημέρα Ντεβρίμ
Βρίσκομαι Βέλγιο απ' όπου επιστρέφω Παρασκευή.

Διάβασα μόλις τώρα την ακόλουθη είδηση
http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/114629/proslifthike-tourkokyprios-me-ptychio-apo-to-psevdokratos

και αναστατώθηκα τόσο από τον τρόπο που είναι γραμμένη όσο και από την απίστευτη αδικία εις βάρος σου. Θέλω την άδεια σου για να γράψω ένα άρθρο που να σε αφορά, χωρίς να σε ονομάζει και που να εκθέτει την ψευτιά της κυβέρνησης και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.

Αν είναι εντάξει μαζί σου θα προχωρήσω.

Πώς περνάς; Πώς προχωρούν τα σχέδια σου;

Αγκαλιές

Σ****
--------

Γεια σου Σ****,

Ευχαριστώ που με ενημερώνεις για τη σχετική είδηση. Πραγματικά αναστατώθηκα κι εγώ τώρα που το διάβασα και τους σιχάθηκα για ακόμη μια φορά. Αυτό κι αν είναι ψευτιά!
Θα χαρώ πολύ αν προχωρήσεις με το άρθρο σου. Νομίζω αξίζει να ακουστούν κάποια πράγματα. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην ανακαλύψεις την ταυτότητά μου ...προς το παρόν.

Καλά είμαι γενικώς. Πάω τον Οκτώβρη στην Κοπεγχάγη. Μέχρι τότε εδώ θα είμαι 

Φιλιά,
Ντεβρίμ
-------

Γνώρισα το Ντεβρίμ με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων μέσα στις προσπάθειες της εναλλακτικής κοινότητας και των μελών της που αντιστέκονται στην Κατοχή και τον ιμπεριαλισμό να δημιουργήσουν δομές και διαδικασίες για μια ουσιαστική επαναπροσέγγιση των κοινοτήτων μας βασισμένη στις αρχές της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. Πολύ σύντομα η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων των προσπαθειών καταλήφθηκαν από πράκτορες της ηγεσίας του ΑΚΕΛ ή από πειθήνια όργανα του ιμπεριαλισμού και των επιδοτήσεων της CIA μέσω της USAID. Πολλά από τα άρθρα του Τουρκοκύπριου αγωνιστή Σενέρ Λεβέντ και άλλων Τουρκοκυπρίων παρουσιάζουν ανάγλυφα αυτή την πραγματικότητα. Παρακαλώ όπως δώσετε λίγο χρόνο για μελέτη των πηγών στο τέλος του κειμένου. Πολλοί από εσάς ίσως εκπλαγείτε με τις τοποθετήσεις των οι οποίες βρίσκονται πολλές φορές έτη φωτός μπροστά από τις τοποθετήσεις των περισσότερων πολιτικών μας

Με τον Ντεβρίμ η σχέση μας άντεξε στο χρόνο και στις αλεπάλληλες κατηγορίες των εγκάθετων της ηγεσίας του ΑΚΕΛ διότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες του αλληλοσεβασμού και της αγάπης προς τους ανθρώπους και τον τόπο μας καθώς και την επιθυμία μας να ζήσουμε τις ζωές μας Ελεύθεροι από κάθε μορφής άδικη εξουσία. Η κοινή μας αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα μας έφεραν ακόμη πιο κοντά μέσα από τη δυνατότητα που η γλώσσα μας παρείχε.

Αισθάνομαι ότι ο Ντεβρίμ είναι το ίδιο Έλληνας με τους περισσότερους Ελληνοκύπριους διότι επέλεξε συνειδητά την ημετέρα παιδεία ως ένα από τα οχήματα πλοήγησης του στον κόσμο. Αφού σπούδασε σε αναγνωρισμένο διεθνώς πανεπιστήμιο της Τουρκίας ελληνικές σπουδές αποφάσισε ότι οι γνώσεις του ήταν ημιτελείς και ότι για να καταλάβει καλύτερα την Ελληνική γλώσσα και τους Έλληνες θα έπρεπε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ελλάδα. Με τεράστιους κόπους και οικονομικό κόστος απέκτησε μεταπτυχιακό από αναγνωρισμένο διεθνώς ελληνικό πανεπιστήμιο και αγάπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες για την καλοσύνη, τον τρόπο ζωής και την πνευματικότητα τους παρά το ρατσισμό που υπέστη στη διάρκεια των σπουδών του από διάφορους «Ελληναράδες». Σήμερα επιδιώκει να συνεχίσει τις σπουδές του με διδακτορικό.

Ο Ντεβρίμ, άριστος γνώστης τριών γλωσσών – τουρκική, αγγλική και ελληνική – επέστρεψε στη νήσο των αγρίων οπλισμένος με γνώσεις και την ελπίδα ότι θα μπορούσε να εργοδοτηθεί στην κυπριακή δημοκρατία με βάση τα προσόντα του και την αγάπη του για την Ειρήνη, την Ελευθερία και τον ελληνικό πολιτισμό που αγκάλιασε. Θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική γέφυρα ανάμεσα στις κοινότητες μας λόγω της βαθιάς γνώσης της ελληνικής γλώσσας. Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρεσβευτή της αντικατοχικής προοδευτικής και ριζοσπαστικής πτέρυγας της Τουρκοκυπριακής κοινότητας στις τάξεις της κρατικής μηχανής ή και του ιδιωτικού τομέα. 

Συζητώντας συχνά τα θέματα μαζί του προσφέρθηκα να τον βοηθήσω στην προσπάθεια του φέρνοντας τον σε επαφή με τις δομές και τις διαδικασίες του κράτους και συνοδεύοντας τον στις διάφορες υπηρεσίες μετά την παντελή του αποτυχία να βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. 

Αποφασίσαμε λοιπόν πέρσι να πάρουμε πληροφορίες από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) για την πιθανότητα διορισμού του στο δημόσιο.

Στην επίσκεψη μας στην ΕΕΥ συναντήσαμε ευγενέστατες υπαλλήλους οι οποίες αντιμετώπιζαν με έκπληξη την εικόνα του Ντεβρίμ να τους απευθύνεται σε άπταιστα ελληνικά. Εκεί δοκιμάσαμε την πρώτη μας έκπληξη:

Για να τοποθετηθεί στη λίστα διοριστέων δεν αρκούσε το μεταπτυχιακό του από το Ελληνικό πανεπιστήμιο. Θα έπρεπε να απευθυνθεί στο Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.ΣΑ.Τ.Σ) ώστε πρώτα να αναγνωριστεί η σπουδή του από το διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Τουρκίας. Στην αυθόρμητη αντίδραση μου για την έλλειψη άμεσης αναγνώρισης ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο ως προσόν για διορισμό η λειτουργός μας ενημέρωσε ότι αυτή είναι η επίσημη κρατική διαδικασία για όλους. Μας παρότρυνε επίσης να καταθέσουμε αν επιθυμούμε το πτυχίο από την Ελλάδα ώστε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία στο ΚΥ.ΣΑ.Τ.Σ να μπορέσει να πάρει σειρά διορισμού. Ευχαριστώντας την ο Ντεβρίμ της εξήγησε ότι έχει μαζί του όλα τα στοιχεία μαθημάτων και βαθμών από το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα καθώς και την επίσημη επιστολή από τις πρυτανικές αρχές ότι αποφοίητησε από το μεταπτυχιακό αλλά ότι δεν έχει το χαρτί που αναγράφει πτυχίο καθώς απουσίασε από την ορκομωσία και την τελετή παραλαβής του. Η υπάλληλος ευγενέστατα μας εξήγησε ότι η διαδικασία είναι η ίδια για όλους και ότι θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να πάει την Αθήνα για να το παραλάβει. Η διαδικασία πιο πάνω βέβαια δεν ήταν η ίδια για τον Kemal Zihni.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το ΚΥ.ΣΑ.Τ.Σ. Εκεί συναντήσαμε εξίσου έκπληκτους λειτουργούς με τη δεινότητα του Ντεβρίμ στην ελληνική. Μας εξήγησαν ότι χρειάζεται να κατατεθούν το πρόγραμμα σπουδών που ακολούθησε στην Τουρκία, τα μαθήματα και ο χρόνος που χρειάστηκε και ότι θα πάρει κάποιους μήνες για να γίνει η διαδικασία. Βγαίνοντας από το κτίριο συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε να βρούμε και να καταθέσουμε όλα τα χαρτιά όποτε είναι δυνατό. Για τον Kemal Zihni βέβαια η πιο πάνω διαδικασία δεν ήταν απαραίτητη.

Η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή δημοκρατία ήταν η επόμενη μας σκέψη. Έτσι λίγους μήνες πριν από την επίσημη ανάληψη της προεδρίας ενθάρρυνα τον Ντεβρίμ να απευθυνθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών ρωτώντας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε θέσεις που να αφορούν Τουρκοκύπριους ως έκτακτο προσωπικό για τις ανάγκες της προεδρίας. Παρά το ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι την υποκρισία της ηγεσίας ΑΚΕΛ-Χριστόφια πίστευα ότι θα ήταν πιθανή η εργοδότηση Τουρκοκυπρίων. Στο κάτω κάτω δεν είναι η κυβέρνηση και το κόμμα που πάντοτε διακήρυσσαν ότι «οι Τουρκοκύπριοι είναι αδέλφια μας και ότι θέλουμε την επαναπροσέγγιση και τη λύση»; 

Ο Ντεβρίμ συνάντησε παντελή άγνοια για οποιαδήποτε θέση Τουρκοκύπριου μέσω της επαφής του με τους λειτουργούς του ΥΠΕΞ. Το ίδιο ΥΠΕΞ που με παντελώς αδιαφανείς διαδικασίες εργοδότησε την ίδια χρονική περίοδο τον Kemal Zihni δεν είχε ιδέα! Τα μαγειρέματα πρόσληψης του Kemal Zihni γίνονταν προφανώς στα υψηλά δώματα του προεδρικού, του ΑΚΕΛ και του Υπουργείου. Με πλήρη μυστικότητα και κάτω από το κομματικό πέπλο της παντελούς καταστρατήγησης των κανονισμών πληρώθηκε με άνωθεν εντολές μια θέση που ουδέποτε προκηρύχθηκε. 

Εμείς φυσικά δε γνωρίζαμε την πλεκτάνη γύρω από την πρόσληψη Kemal Zihni και έτσι συνεχίσαμε τις προσπάθειες για να μάθουμε αν προβλέπεται οποιαδήποτε θέση Τουρκοκύπριου για τις ανάγκες της προεδρίας. Ο Ντεβρίμ ήταν διαθετιμένος να εργαστεί με ένα απλό βασικό μισθό ακόμη και ως απλός μεταφραστης. Στους διαλόγους μας που ακολούθησαν θυμήθηκε ότι γνώρισε μέσα από τις εργασίες που αναλάμβανε στα κατεχόμενα διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη της κυπριακής κυβέρνησης και του ΑΚΕΛ που διακήρυσσαν την επαναπροσέγγιση και την αδελφοσύνη. Κάποιοι μάλιστα του υποσχέθηκαν να το βοηθήσουν αν χρειαζόταν οτιδήποτε. Όταν μου ανέφερε τα ονόματα αναγνώρισα κάποιο σημαντικό πρόσωπο το οποίο υπηρετούσε στο προεδρικό. Τον ρώτησα ποια είναι η σχέση τους και μου είπε ότι αισθανόταν να υπάρχει αλληλοεκτίμηση και ότι υπήρχε και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας αφού είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα και είχαν επίσης τηλεφωνηθεί κάποιες φορές για πληροφορίες και παρέα. Τον ενθάρρυνα άμεσα να του τηλεφωνήσει και ότι ένα τόσο υψηλά ιστάμενο άτομο θα γνώριζε σίγουρα αν υπήρχε κάποια θέση για Τουρκοκύπριο ώστε να μπορέσει να αποταθεί. Ο Ντεβρίμ ουδέποτε είχε σκεφθεί ότι θα χρειαζόταν να γνωρίζει κάποιον ώστε να μάθει πληροφορίες για μια θέση εργασίας! 

Μετά από κάποιες εβδομάδες συναντηθήκαμε ξανά με τον Ντεβρίμ. Με ενημέρωσε ότι το σημαντικό πρόσωπο στο προεδρικό όχι μόνο δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του αλλά ούτε και έπαιρνε πίσω. Υποθέτω ότι είχε ήδη μαθευτεί ότι κάποιος «ενοχλητικός» Τουρκοκύπριος ο οποίος σπούδασε στην Αθήνα και μιλούσε άπταιστα ελληνικά έψαχνε δουλειά στην προεδρία. Σήμερα βέβαια γνωρίζουμε και το υπόλοιπο μέρος της πραγματικότητας. Για τον Kemal Zihni καμιά από τις έννομες επίσημες διαδικασίες του κράτους δεν ήταν αναγκαία. Φτάνει που η σύζυγος του είναι μέλος του κόμματος. Ο κομματικός ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Η προδοσία που ο φίλος Ντεβρίμ αισθάνθηκε από εκείνους οι οποίοι καμώνονται τους υπέρμαχους της επαναπροσέγγισης ήταν μια από τις τελευταίες σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο Ντεβρίμ ετοιμάζεται να μεταναστεύσει στην Ευρώπη με την ελπίδα μιας δικαιότερης κοινωνικής πραγματικότητας.

Ο Ελληνισμός της Κύπρου και η Τουρκοκυπριακή κοινότητα χάνουν ένα υπέροχο άνθρωπο που η παρουσία του θα μπορούσε να δρα καταλυτικά στην αλληλοκατανόηση μας, στον αγώνα μας για απαλλαγή από την Κατοχή και στην πάλη για μια δικαιότερη κοινωνία.

Στο καλό φίλε. Καλή αντάμωση. Σου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου η αισχρότητα της παρούσας διακυβέρνησης και της «δίκαιης λύσης και δίκαιης κοινωνίας» τοποθετηθεί τελεσίδικα στα σκουπίδια της ιστορίας.

Σ**** Α******
~~~~~~~~~~~~~

Σημειώσεις
---------------

1. Διορισμός με επιστολή
Της Μικαέλλας Λοΐζου
http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/519604

Πηγές
--------

Από τα Κατεχόμενα: προς Ελληνοκύπριους 
"Πρέπει να διεξάγουμε μαζικό αγώνα εναντίον της κατοχής της Τουρκίας στο νησί." - Σενέρ Λεβέντ
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html

Στούς Πρόποδες του Τροόδους
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html

"Ωραίοι Έλληνες" και οι Τουρκοκύπριοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/01/blog-post_29.html

Σενέρ Λεβέντ προς ΕλληνοΚύπριους: "Μα τι επάθατε;"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html

Μπαράκα: Διευκρίνηση Ιδεών και Αρχών, Αφοσίωση στον Επαναστατικό Σοσιαλισμό
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/08/degerlerimize-bagimsizlik-eklendi.html?
showComment=1282658704973#c5257782511386293116
http://cyprus.indymedia.org/node/4741

Δεν υπάρχουν σχόλια: