Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Φόβος, σιωπή, βουβαμάρα, μήπως ήρθε η ώρα για ...

Οι εγχώριοι εργολάβοι της τρόικα αφού επέβαλλαν με δαιμονική μανία δυσβάσταχτους φόρους και απειλούν ήδη και με άλλους περισσότερους, δίνουν εντολές για φορολογικές φυλακές, απειλούν με άρση της απαγόρευσης κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας ενώ την ίδια ώρα με την ίδια δαιμονική μανία κουκουλώνουν τα σκάνδαλά τους και δημιουργούν άλλα καινούργια.
Τα λόγια είναι ανεπαρκή να εκφράσουν τα αποτελέσματα της εφαρμογής του δόγματος του σοκ στην στην χιλιοματωμένη πατρίδα μας.

Στα περισσότερα ελληνικά σπιτικά επικρατεί σιωπή και βουβό κλάμα ενώ την ίδια ώρα οι δέκτες των τηλεοράσεων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ξερνάνε βία κι απειλές, προσπαθώντας να προκαλέσουν φόβο γνωρίζοντας ότι ακριβώς ο φόβος είναι ό,τι πιο εκφοβιστικό...


Όμως η λύση είναι στα χέρια μας και την γνωρίζουμε.
Την γνωρίζουμε όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει την σταυραναστάσιμη δύναμη της Πίστης μας. Την γνωρίζουμε γιατί η Παναγία ήταν πάντα εκεί όταν Της το ζητήσαμε.

Ας κλείσουμε λοιπόν τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές μας έστω για λίγη ώρα κι ας ανάψουμε το καντήλι του σπιτιού μας.

Ας πάρουμε τα μικρά παιδιά μας και να τα εξηγήσουμε την κρισιμότητα των στιγμών.
Ας στενοχωρεθούν τώρα, δεν πειράζει, για να μην στενοχωρεθούν όταν μεγαλώσουν. Σε πολλά σπίτια ήδη τα παιδιά έχουν καταλάβει πολύ καλύτερα από εμάς ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά...

Ας τα οδηγήσουμε μαζί με εμάς μπροστά στο καντήλι και την εικόνα της Παναγίας κι ας Την παρακαλέσουμε όλοι μαζί να πάρει επιτέλους την
σκούπα της γιατί αρκετοί έχουμε αρχίσει και λυγάμε.

«ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
Πάρε την σκούπα σου και καθάρισε την αυλή της πατρίδας μας από τα σκουπίδια των αμαρτιών μας. Τώρα καταλαβαίνουμε πόσο μας στοίχισε αυτό που χάσαμε 

δηλ. την αγάπη προς το ΥΙΟΝ ΣΟΥ και ΘΕΟ μας.».
Να πάρει την σκούπα Της όπως την πήρε το 1830 στην Ι.Μ. Ιβήρων και ξεπάστρεψε τους Τούρκους από το Μοναστήρι (ΕΔΩ) . Αρκεί να το ζητήσουμε με πόνο.


 Ακριβώς εκεί, στην μεγαλύτερη απελπισία μας - όπως έλεγε κι ο γ. Πορφύριος - να στραφούμε σε Αυτήν για να κάνει το θαύμα Της και νά 'στε σίγουροι πως θα το κάνει γιατί ο ελληνικός λαός πέρασε τον κανόνα του όπως μας διαβεβαίωσε η άλλη μεγάλη μορφή του σύγχρονου αγιορείτικου μοναχισμού, ο γ. Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (ΕΔΩ) .

Απλά θα χρειαστεί να ζητήσουμε την άρση του Σταυρού μας και σε αυτό, τα μικρά παιδιά είναι οι καλύτεροι αντιπρόσωποί μας για να το αιτηθούν από την Παναγία μας.

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :
«Προσέχετε τα μικρά παιδιά τί αθωότητα έχουν στη σκέψη. Με τις προσευχές των μικρών παιδιών μπορούμε να κάνουμε θαύματα, γιατί ό Κύριος ακούει τίς αθώες τους προσευχές».Ποιανού άλλου θέλουμε την διαβεβαίωση, αν όχι αυτού που προέβλεψε με την παραμικρή λεπτομέρεια την δαιμονική μπόρα που βιώνουμε σήμερα;
Και μην ξεχνάτε αυτό που έχουμε αναφέρει πολλές φορές : όπως ο γέροντας προέβλεψε την δαιμονική μπόρα, προέβλεψε και μας διαβεβαίωσε και για την θεϊκή λιακάδα που ακολουθεί.


Κι αυτό «χάρη στην προσευχή των μοναχών και των μικρών παιδιών» όπως έχει αναφέρει καθώς και γιατί «ο κανόνας του Έθνους μας τελείωσε...»
Το είδαμε εδώ, Πηγή 
Τα τραγούδια βρήκαμε εδώ

4 σχόλια:

osr είπε...

είχες πεις εδώ
http://antiparakmi.blogspot.com/2013/02/blog-post_4.html

"Τι να κάνουμε ζούμε με κάποιο χρηματοοικονομικό σύστημα."


αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να ζούμε με αυτό το χρηματοικονομικό σύστημα της τρόικα κλπ τότε γιατί διαμαρτύρεσαι;

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

1)Κατ αρχήν γράφε το σχόλιο σου στη σωστή ανάρτηση.

2)Είπα την άποψή μου, είπες τη δική σου, αυτό το νόημα έχουν τα ιστολόγια, να προωθείται ο διάλογος, και το σεβόμαστε με το παραπάνω, ο καθένας -αναγνώστης ή σχολιαστής- μπορεί να προβληματιστεί.

3) Σοβαρέψου, δεν είπα ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει με την Τρόϊκα. Την Τρόϊκα και το μνημόνιο τα πολεμήσαμε ως ιστολόγιο και τα πολεμάμε. Δεκάδες φορές καταφερθήκαμε και στους ντόπιους εντολοδόχους που ξεπουλάνε -με το πρόσχημα του μνημονίου- την πατρίδα μας.
Το "χρηματοοικονομικό σύστημα" το επικαλέσθηκα όταν αναφέρθηκες στο γιατί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα τυπώνει το ευρώ(Σε μια ανάρτηση που αναφέρεται στη σύλληψη των τρομοκρατών).
Έτσι γίνεται εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια, ο εκάστοτε κυβερνήτης τυπώνει νομίσματα, από τους αρχαίους Έλληνες μέχρι του Ρωμαίους αυτοκράτορες.

Η ανάρτηση είχε γύρω στα 15 σχόλια, όλα σχεδόν δικά σου με τις απαντήσεις μου.

Έχω βαρεθεί να βλέπω επαναστάτες "της πορδής" με "τα λεφτά του μπαμπά". Αν νομίζεις ότι αυτοί είναι επαναστάτες και βοηθάνε να ξεκουμπιστούν από την πατρίδα μας οι "κατακτητές", μπορείς να ενταχθείς σε αυτούς.
Για μένα, τέτοια "τσογλάνια", δεν βοηθάνε σε τίποτε.

osr είπε...


"Το "χρηματοοικονομικό σύστημα" το επικαλέσθηκα όταν αναφέρθηκες στο γιατί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα τυπώνει το ευρώ(Σε μια ανάρτηση που αναφέρεται στη σύλληψη των τρομοκρατών).
Έτσι γίνεται εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια, ο εκάστοτε κυβερνήτης τυπώνει νομίσματα, από τους αρχαίους Έλληνες μέχρι του Ρωμαίους αυτοκράτορες."


φυσικά και ΔΕΝ γίνεται έτσι εδώ και χιλιάδες.. μάλιστα χρόνια

αυτό γίνεται μόλις από το 1971
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%82


όταν ο Νίξον των ΗΠΑ κατάργησε την άναγκη υπάρξης χρυσού για έκδοση νομίσματος

αλλά αυτό που τάχα σας ενδιαφέρει εσάς τους εθνικόφρονες τάχα είναι αυτό που έγινε με το ευρώ

αφού πλέον το νόμισμα μας το εκδίδει από το μηδέν και από το πουθενά η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα το δίνει με 1% στις ιδιωτικές τράπεζες και αυτές το πουλούν με τεράστια επιτόκια στα κράτη όπως είναι η Ελλάδα πχ

άρθρο 123 συνθήκης της Λισσαβώνας

γιαυότ άλλωστε η Γερμανία που εξάγει ακόμα και στην Κίνα έχει δημόσιο χρέος 85% του ΑΕΠ της 2,8 ΤΡΙΣ η Ιταλία που εξάγει φεράρι κλπ έχει 120% του ΑΕΠ της δημόσιο χρέος 2,7 ΤΡΙΣ

μας έχουν δέσει χειροπόδαρα για να φάνε και το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο και εσείς σφυράτε αδιάφορα
λες

"Την Τρόϊκα και το μνημόνιο τα πολεμήσαμε ως ιστολόγιο και τα πολεμάμε."

ναι πράγματι την πολεμάτε με το να λέτε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το χρηματοοικονομικό σύστημα που τα δημιουργεί όλα αυτά

ούτε και μια φορά δεν γράψατε για την τρόικα και όλο αυτό το σάπιο σύστημα

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Υπάρχει μια φόρμα αναζήτησης επάνω δεξιά στο ιστολόγιο.
Κάνε τον κόπο πχ και γράψε τη λέξη "ΑΟΖ"
Βγάζει 8 σελίδες με παραπομπές.

Σοβαρέψουν λοιπόν.