Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στέλιος Καζαντζίδης : Κατάθεση ψυχής


"Αν το παιδί δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει".
Συγκλονιστική η κατάθεση ψυχής του Στέλιου Καζαντζίδη.
Ακούστε τον ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ :


Τα λόγια του Στέλιου Καζαντζίδη όμως εξηγούν και την πρόσφατη αλλαγή ονόματος σε οδό στα Γιάννενα. Όχι, δεν έδωσαν σε κάποια οδό της πόλης το όνομα του Στέλιου Καζαντζίδη! Έδωσαν το όνομα της Εβραϊκής οικογένειας που τον δίωξε:

Δείτε εδώ:
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προέβη στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Κυπαρίσσι» του καλλιτέχνη και καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ κ. Κώστα Βαρώτσου. Η τελετή εντάσσεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ονοματοδοσία της πλατείας του Κάστρου Ιωαννίνων σε πλατεία Μίνωος Σ. Μάτσα ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δήμου Ιωαννίνων. Το γλυπτό είναι δωρεά της οικογένειας Μάτσα εις μνήμη του πατέρα τους Μίνωος Μάτσα, της γνωστής εβραϊκής οικογένειας.

Εννοείται οτι οι "περιούσιοι" θα έστελναν έναν υψηλόβαθμο αντιπρόσωπό τους οπότε

με την ευκαιρία της έκδοσης αναμνηστικών γραμματοσήμων απο τα "Ελληνικά" Ταχυδρομεία στα οποία απεικονίζονται οι «Ηπειρώτισσες στον αγώνα», η «Εξόρμηση» και η «Σκηνή της μάχης», στα Ιωάννινα παρευρέθη και ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Μωϋσής Κωνσταντίνης, ως "Ειδικός Σύμβουλος Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ", θέση την οποία κατέχει εδω και πολλά χρόνια.

Απίστευτο έ; Όσο και αν αλλάζουν οι κυβερνήσεις οι "περιούσιοι" όπως ο κ. Κωνσταντίνης μένουν σταθεροί στις θέσεις τους!!
Για όσους αμφισβητούν οτι η οικογένεια Μάτσα είναι Εβραίοι δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά
ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: