Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Σουηδοί εθνικιστές άρχισαν περιπολίες στους δρόμους της Στοκχόλμης. (Προσεχώς και στην Ελλάδα;;;)

Το γράψαμε και το ξαναγράψαμε:
Η κατάσταση στην Ελλάδα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών (οι περισσότεροι φανατικοί ισλαμιστές) μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει εκτός ελέγχου. 
Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Σουηδία και συνέβησαν στο παρελθόν και στη Γαλλία, δεν αποκλείεται σύντομα να συμβούν και στην Ελλάδα (μια πρόβα έχει γίνει πριν 2-3 χρόνια, στα επεισόδια με αφορμή τον θάνατο "Αλέξη" αλλά και με αφορμή το υποτιθέμενο σχίσιμο σημειώσεων του Κορανίου από αστυνομικό)
Επί πλέον, η "Ελληνική" Κυβέρνηση, τελείως αψυχολόγητα, αφαίρεσε τα όπλα από τις δυνάμεις εθνοφυλακής (έφεδροι, σε ακριτικές περιοχές ή νησιά) τα οποία μέχρι σήμερα είχαν σπίτι τους.
Αντιθέτως, επανειλημμένα εντοπίζεται σε κρύπτες πολεμικός εξοπλισμός (καλάσνικοφ κλπ) σε ευαίσθητες περιοχές (Ήπειρος-Θεσπρωτία, Θράκη).

Ας παραδειγματιστούμε από το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και ας οργανωθούμε ΕΓΚΑΙΡΑ με στενούς φίλους και παλιούς συναγωνιστές κατ' αρχήν σε επίπεδο ενορίας και γειτονιάς, στη συνέχεια σε επίπεδο πόλης (απλά προσοχή σε προβοκάτσιες που δεν λείπουν από τον πατριωτικό χώρο). Αν οργανωθούμε έγκαιρα ίσως αποτρέψουμε ένα ακόμη κάψιμο της Αθήνας ή μια ακόμη χαμένη πατρίδα.

Ακολουθούν 2  ενημερώσεις από την Σουηδία:

 

Σουηδοί εθνικιστές άρχισαν περιπολίες στους δρόμους της Στοκχόλμης, ενώ συνεχίζονται οι ταραχές και η αστυνομία δηλώνει αδυναμία

Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τους ταραξίες που καίνε εδώ και πέντε ημέρες τα πάντα, οι εθνικιστές της Σουηδίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες. Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, βάζουν συνέχεια φωτιές από το βράδυ της Κυριακής. Έκαψαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε πυροσβέστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περαστικούς και προξένησαν βανδαλισμούς σε σχολεία και καταστήματα.

Οι αναφορές λένε ότι μεγάλος αριθμός νεαρών Σουηδών περιπολεί τώρα την Στοκχόλμη και μάχεται με
τους μουσουλμάνους ταραξίες.



Τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών έχει κινητοποιηθεί για να αποτρέψει «50 ακροδεξιούς» από περιπολίες στους δρόμους της Tumba, ένα προάστιο της Στοκχόλμης.



Περίπου 200 Σουηδοί έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Älvsjö της Στοκχόλμης, αυτό το βράδυ για να υπερασπιστούν την πόλη τους, και όσο περνάει η νύχτα ενώνονται μαζί τους περισσότεροι άνθρωποι.



Η ομάδα απαρτίζεται από μέλη που προέρχονται από τη Νορδική Νεολαία, το Κόμμα των Σουηδών και το Σουηδικό Κίνημα Αντίστασης, αλλά και πολλούς άλλους που δεν είναι μέλη κάποιας οργάνωσης και οι οποίοι έχουν ενταχθεί κι αυτοί στις περιπολίες.



Σύμφωνα με το σουηδικό εθνικιστικό site ειδήσεων Realisten, οι άνδρες πήγαν στην κοντινή περιοχή Tumba, όπου λέγεται ότι υπάρχουν συνεχιζόμενες αναταραχές και αρκετές μεγάλες πυρκαγιές.



Οι συμμετέχοντες στις περιπολίες έχουν γράψει στο Facebook ότι οι προθέσεις τους είναι να τερματιστεί η αναταραχή, να προστατέψουν τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και να υπερασπιστούν τους ανθρώπους που δέχονται επιθέσεις από τους ταραξίες.



Πρόσφατες εκθέσεις της Realisten λένε ότι η αστυνομία είχε επιτεθεί σε μερικές από τις εθνικιστικές ομάδες, αλλά οι περιπολίες συνεχίζονται μέσα στη νύχτα.

Διαβάστε και :

Την πλήρη αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας δείχνουν οι ταραχές στη Σουηδία 

 Πολύ ενδιαφέρον και το : 

Ποιοι είναι οι "ρατσιστές" και "ακροδεξιοί" της Αγγλίας που μας λέει το MEGA και τα άλλα μεγάλα κανάλια;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ