Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Επείγουσα έκκληση συλλογής υπογραφών

Αν και οι δύο αρχιεπίσκοποι είναι πιθανότατα νεκροί, και αν και οι δράστες έχουν προφανώς ταυτότητα (είναι οι χιλιάδες Ισλαμιστές που μεταφέρθηκαν στην Συρία, ανάμεσά τους και Τσετσένοι) και αν και είναι γνωστές οι ευθύνες της τουρκικής Κυβέρνησης (η οποία ήταν η μόνη που γνώριζε την είσοδο των 2 ιεραρχών στην Συρία), και τέλος, αν και μοιάζει υποτιμητικό να απευθυνόμαστε στον Πλανητάρχη να παρέμβει -είναι σαν να ζητάς από τον πιο στυγνό δήμιο της εποχής μας να βοηθήσει να βρεθεί το θύμα..
παρ όλα αυτά, επειδή και οι μητέρες των φυλακισμένων παλικαριών της ΕΟΚΑ, επισκεπτόταν την
βασίλισσα της Αγγλίας για να τους δώσει χάρη και να μην απαγχονιστούν (τελικά βέβαια χάρη ΔΕΝ δόθηκε και οι νεαροί αγωνιστές της ΕΟΚΑ απαγχονίστηκαν) 

γι αυτό προωθούμε και συνυπογράφουμε και εμείς την έκκληση προς τον πλανητάρχη κ.Ομπάμα, αφού πέρα από αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο για να βοηθήσουμε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Η συλλογή υπογραφών απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Αμερικής για να πιέσει στην εξεύρεση των δύο απαχθέντων Ορθοδόξων Αρχιεπισκόπων.


Πρέπει να μαζευτούν 100.000 υπογραφές 

μέχρι 27 Μαϊου 

(είναι η προϋπόθεση που θέτει ο Λευκός Οίκος για να φθάσει τελικά το αίτημα στον κ.Ομπάμα, ο στόχος είναι αρκετά δύσκολος ας ελπίσουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα επιτευχθεί). 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ στο:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-president-obama-and-his-government-release-two-abducted-orthodox-christian-archbishops-syria/xNskxL1q

και ενημερώστε φίλους και γνωστούς (μέσω εμαιλ, κοινωνικών δικτύων κλπ)ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ υπογραφής:

Θα χρειαστεί αρχικά να επιλέξετε "Create an account" , όπου εισάγετε το εμαιλ, το όνομα και το επώνυμό σας (το επώνυμό σας μπορείτε να το εισάγετε ελαφρώς παραλλαγμένο αν δεν επιθυμείτε να υπάρχει το αυθεντικό στο διαδίκτυο).  

Μετά από 1-2 λεπτά έρχεται επιβεβαίωση στο email σας από το Whitehouse.gov επιλέγεται τον σύνδεσμο στον οποίο παραπέμπει και τον αντιγράφετε στον φυλλομετρητή σας (internet explorer, mozilla firefox, chrome)  

και το μόνον που απομένει είναι να κάνετε κλικ στο Sign the Petition

 

Ακολουθεί το κείμενο :

An appeal to President Obama and his government for the release of two abducted Orthodox Christian Archbishops in Syria.

we petition the obama administration to:

An appeal to President Obama and his government for the release of two Orthodox Christian Archbishops, namely Archbishop Paul Yazigi and Archbishop Youhanna Ibrahim, who were abducted by armed rebels on April 23, 2013 in the suburbs of Aleppo, Syria. The driver of the Archbishops was murdered and the Archbishops were forced by the rebels to go to an unknown location either in Syria or in Turkey.
We appeal to you beloved in Christ and peace loving people to sign this petition urgently asking the American administration to use all its influence for the release of these two Archbishops and to bring a peaceful settlement to this bloodletting Syrian conflict through a negotiated settlement.
Created: Apr 27, 2013

Signatures needed by May 27, 2013 to reach goal of 100,000

Δεν υπάρχουν σχόλια: