Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

"ΣΥΡΙΖΑ", έγραψαν οι «αγανακτισμένοι» Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου!

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.



Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν. 
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πρόσοψη του κτιρίου έχει υποστεί σοβαρές φθορές. Στα μάρμαρα είναι γραμμένα με σπρέυ διάφορα συνθήματα ενώ ξεχωρίζει το "WC" με μεγάλα γράμματα.

Το παράξενο όμως στις φωτογραφίες δεν είναι στην πρόσοψη του κτιρίου αλλά ακριβώς δίπλα, που οι δράστες φρόντισαν να αναφέρουν και την....πολιτική τους "ταυτότητα".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ και εδώ
Όσο για την υποτιθέμενη αυθόρμητη εξέγερση των Τούρκων, είναι ένα ακόμη παράδειγμα όπου καθοδηγούμενες αριστερές δυνάμεις (αναρχικοί, αριστεριστές) χρησιμοποιούνται από την Δύση για να στείλει τελεσίγραφο ή για να ανατρέψει μια Κυβέρνηση.
Ότι έγινε και πριν 3-4 χρόνια στην Ελλάδα με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι γνωστές "πορτοκαλί" επαναστάσεις με τις οποίες φιλορωσσικές κυβερνήσεις περνούσαν αναίμακτα -με τη βοήθεια της απευθείας μετάδοσης δυτικών ΜΜΕ- σε φιλοδυτικές ηγεσίες. 

Το Ισραήλ και συνεπώς και η καθοδηγούμενη από αυτό Αμερική, φοβάται την ισλαμοποίηση της Τουρκίας. Στέλνει λοιπόν ένα μήνυμα στον Ερντογάν, όπως έστειλε τότε και στον Καραμανλή (είχε προηγηθεί ένα ακόμη τελεσίγραφο με τις πυρκαγιές στην Πελοπόνησσο, αλλά τότε το "τρίπλαρε ο Καραμανλής μέσω άμεσων εκλογών). 
Μόλις πήρε το δεύτερο τελεσίγραφο (καψίματος της Αθήνας), ο Καραμανλής φρόντισε σαν καλό παιδί να παραιτηθεί προκηρύσσοντας εκλογές (τις οποίες έχασε παταγωδώς). 
Τι θα κάνει άραγε ο Ερντογάν;; 
Πάντως, δεν αποκλείεται σύντομα να προσπαθήσει να εξάγει την εσωτερική κρίση με κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: