Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη: Φωτορεπορτάζ από την πορεία ενάντια στο Μουσείο του Κεμάλ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013:


Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δύο πατριωτικών οργανώσεων της πόλης μας ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης. Απαίτησαν να κλείσει το ανακαινισμένο μουσείο του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ.

η πορεία πλησιάζει προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Η πορεία είχε έντονο δυναμισμό και δεκάδες συνθήματα δονούσαν την πόλη. Μετά από πολλά χρόνια οι κάτοικοι της Αγίου Δημητρίου (ειδικά στην μεριά προς το δυτικό μέρος της πόλης όπου δεν συνηθίζεται να διέρχονται πατριωτικές πορείες) καμάρωναν τις γαλανόλευκες και τους νέους-ες που περνούσαν με αγωνιστικότητα.

η πορεία πλησιάζει προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
Πολλά συνθήματα για τον Μπουτάρη, για τον Κεμάλ, για τους Τούρκους, για την Κύπρο και τη Β.Ήπειρο, για τους Ισαάκ και Σολωμού, για την Αγιά Σοφιά, για τον στρατό και την πατρίδα καθώς και
επικά στρατιωτικά τραγούδια.


Καμαρώστε τους:





κλούβες των ΜΑΤ έχουν φράξει το δρόμο προς το Τουρκικό Προξενείο

Επιστροφή στο σημείο αφετηρίας της πορείας
Συγχαρητήρια σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η κινητοποίηση έγινε μόνον μέσω διαδικτύου, χωρίς την στήριξη κομματικών φορέων και εν μέσω θερινών διακοπών. Δεν παραδίνουμε την πόλη μας. Την πόλη της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την πόλη του Αγίου Δημητρίου και της αρχαίας και της βυζαντινής μας κληρονομιάς.
Καλή δύναμη σε όλους.
και Καλή αντάμωση στο επόμενο αγωνιστικό κάλεσμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: