Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα να μάθουμε ποιος ήταν πραγματικά ο Νέλσον Μαντέλα

Ενδεικτικό της απίστευτης πλύσης εγκεφάλου και της «αγιοποίησης» του Μαντέλα είναι και η φράση του Αντ. Σαμαρά : «Αποχαιρετούμε… το πρότυπο της …. ανθρωπιάς. Τον ιδεολόγο αγωνιστή ενάντια στη βία, το απαρτχάιντ και σε κάθε μορφής ρατσισμό».
Υπενθυμίζω ότι το 1985, ο τότε Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Pieter W. Botha, πρότεινε να ελευθερώσουν τον Μαντέλα από τη φυλακή, εάν απέρριπτε άνευ όρων τη βία ως πολιτικό μέσο. Ο Μαντέλα αρνήθηκε την προσφορά! Παρόλα αυτά αγωνίστηκε ενάντια στη βία! Επίσης, για τον άγριο, βίαιο ρατσισμό στη Νότια Αφρική έχει γράψει (και θα ξαναγράψει) ο ΚΟ (εδώ και εδώ)
Αλλά η νίκη της αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας, είναι τέτοια που και «συντηρητικοί» ή «δεξιοί» δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα σε άλλον να είναι θύμα ρατσισμού. Στα μυαλά τους δεν υπάρχει ρατσισμός, παρά μόνο αυτός εναντίον ΜΙΑΣ φυλής, της μαύρης, που έχει εις το διηνεκές το αποκλειστικό προνόμιο της «θυματοποίησης λόγω ρατσισμού»
 
(...) τα media, οι πολιτικοί - υπηρέτες της νέας τάξης και οι χειραγωγοί των μαζών άνετα μπορούν να τον παρουσιάσουν στο κοιμισμένο κοπάδι ως τον «άγιο», τον «φωτεινό φάρο», τον «άνθρωπο της ειρήνης». Και αν το πάμε ακόμα πολύ πιο πέρα, ίσως να είμαστε μπροστά σε ένα «σχέδιο τζενεράλε» για τον επερχόμενο χαρισματικό, one and only «άνθρωπο της ειρήνης»...
τα Ντοκουμέντα:
1ον) Μαντέλα και τρομοκρατία
Ο Μαντέλα ήταν ευθυγραμμισμένος αρχικά με το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο (ANC), μια κομμουνιστική επαναστατική ομάδα (...). Ο οργανισμός αυτός υπήρξε υπεύθυνος για κάθε είδους φρικαλεότητες στη Νότια Αφρική, οι οποίες τελικά οδήγησαν τον Μαντέλα στη φυλακή.  
Ο Μαντέλα ήταν συν-ιδρυτής της μαχόμενης πτέρυγας του ANC  (...)
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ANC όχι μόνο επιτέθηκε σε επίσημα κυβερνητικά κτίρια, αλλά ακόμη και σε μη - κυβερνητικούς στόχους, μέχρι και κινηματογραφικές αίθουσες. Στην αρχή, οι στόχοι ήταν οι υποδομές, αλλά δύο δεκαετίες σκότωναν αμάχους χωρίς τύψεις - χειροβομβίδες έπεφταν σε φαστφουντάδικα και ο Μαντέλα δεν προέβαλε αντιρρήσεις.
Ανάμεσα σ’ αυτές τις επιθέσεις ήταν 
  • η επίθεση της 8ης Ιανουαρίου 1982 στο πυρηνικό εργοστάσιο Koeberg κοντά στο Κέιπ Τάουν, 
  • η βομβιστική επίθεση στην Church Street (φωτο) στις 20 του Μάη του 1983, όπου σκοτώθηκαν 19 άτομα   
  • και εκείνη της 14ης Ιουνίου 1986 με αυτοκίνητο – βόμβα στο Bar Magoo στο Durban , όπου 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 73 τραυματίστηκαν.



Ήταν αυτή η δραστηριότητα που έκανε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών να χαρακτηρίσουν επίσημα το ANC ως τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος ο Μαντέλα ήταν ακόμα στην λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών των ΗΠΑ μέχρι το 2008. Τέτοια αστεία γεγονότα για τον Μαντέλα, όπως αυτό, αγνοούνται πλήρως από όλα τα "μεγάλα" μέσα μαζικής ενημέρωσης, επειδή έρχονται σε αντίθεση με την "αγιογραφία" που προσπαθούν να ζωγραφίσουν.
2oν: Μαντέλα - Ο ηγέτης μιας βίαιης κομμουνιστικής επανάστασης
Όλος ο κόσμος, λίγο πολύ, θρηνεί για τον Νέλσον Μαντέλα. Αλλά οι περισσότεροι δεν θρηνούν για τον πραγματικό Μαντέλα. Στην πραγματικότητα, πενθούν για το μύθο του Μαντέλα.
Όχι, δεν ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Δεν ήταν ο Μαχάτμα Γκάντι. Και σίγουρα δεν ήταν ο George Washington, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα υποστήριξε (!!!)

Ήταν ένα πιστό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νότιας Αφρικής. Ήταν ένας ηγέτης του επαναστατικού Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου, το οποίο κατέληξε να ριζοσπαστικοποιηθεί και να γίνει μία οργάνωση που είχε ορκιστεί στις ένοπλες και βίαιες επιθέσεις.

How to be a Good Communist– μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!
Αλλά μπορεί να πείτε : "Ναι, αλλά Farah, πάλευε ενάντια στο κακό το Απαρτχάιντ!" Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Το Απαρτχάιντ ήταν αναμφισβήτητα ένα κακό και αδικαιολόγητο σύστημα. Αλλά το ίδιο ήταν και το σύστημα που η επανάσταση του Μαντέλα επέφερε – ένα σύστημα στο οποίο ο αντι-λευκός ρατσισμός είναι τόσο ισχυρός σήμερα που μια εξέχουσα οργάνωση – παρατηρητήριο για θέματα γενοκτονίας, έχει ονομάσει την τρέχουσα κατάσταση ως «πρόδρομο» για μια σκόπιμη, συστηματική εξάλειψη της (λευκής) φυλής.



Με άλλα λόγια, ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι που του έχουν πει για τα τόσα «καλά πράγματα» που έκανε ο Μαντέλα. Δεν ήταν κάποιος «άγιος», όπως απεικονίζεται από τον μαύρο ηθοποιό Morgan Freeman. Δεν ήταν κάποιος που αγωνίστηκε για τη φυλετική ισότητα. Ήταν ο ηγέτης μιας βίαιης, κομμουνιστικής επανάστασης που σχεδόν τα κατάφερε σε όλη την αποτρόπαια φρίκη της.
3oν:
Ο Μαντέλα ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΝοτιοΑφρικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος (South Africa Communist Party, SACP)
  At his arrest in August 1962, Nelson Mandela was not only a member of the then underground South African Communist Party, but was also a member of our Party’s Central Committee.
“To us as South African communists, Cde Mandela shall forever symbolise the monumental contribution of the SACP in our liberation struggle.
Μαντέλα- Φιντέλ Κάστρο
“The contribution of communists in the struggle to achieve the South African freedom has very few parallels in the history of our country. After his release from prison in 1990, Cde Madiba became a great and close friend of the communists till his last days” (Umsebenzi Online, Volume 12, No. 42, 6 December 2013).

4ον : Οι "παράξενες" διασυνδέσεις με Εβραίους κομμουνιστές 
Η λεγόμενη κυβέρνηση του απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής στην οποία κυριαρχούσαν οι Λευκοί Ευρωπαίοι είχαν κάνει τη Νότια Αφρική ένα επιτυχημένο ανεξάρτητο κράτος του προηγμένου κόσμου. Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που οι Εβραίοι κομμουνιστές προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το ANC ως ένα τρόπο για να δαιμονοποιήσουν τους Λευκούς ευρωπαίους ηγέτες που ήταν στην εξουσία. Η Νότια Αφρική αντιπροσώπευε μια ανεξάρτητη οικονομική και στρατιωτική δύναμη που έπρεπε να τεθεί υπό την επιρροή τους.


Ο Μαντέλα με τον Eβραίο Joe Slovo στην Μόσχα
Όπως και το «κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα» στην Αμερική, το ANC κυριαρχήθηκε από Εβραίους κομμουνιστές ακόμα και μέχρι τη δεκαετία του 1990, όταν ανέλαβε την εξουσία ο Μαντέλα. Ένα πρόσφατο άρθρο από την ισραηλινή Haaretz επισημαίνει τα εξής: «Το Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο, το απελευθερωτικό κίνημα που έγινε το κυβερνών κόμμα το 1994, είχε επίσης πάρα πολλούς Εβραίους, συμπεριλαμβανομένων του Joe Slovo, του Ronnie Kasrils και του Denis Goldberg».
Διαβάστε απίστευτες αποκαλύψεις για την "παράξενη" καθοδήγηση του ANC από κομμουνιστές Εβραίους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: