Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΘΩΟΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ο πατριώτης Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Καμαρινός! Η πορεία του "μαρτυρίου του" και η ΝΙΚΗ!

Η πορεία του μαρτυρίου ...

Ως ιστολόγιο, όπως οφείλουμε απέναντι σε κάθε Έλληνα πατριώτη. Έτσι, από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε τις προσπάθειες του Προξένου Θεόδωρου Καμαρινού να αναδείξει την Ελληνικότητα της περιοχής της Κορυτσάς Β.Ηπείρου (περιοχή που αφελληνίστηκε μαζικά, μετά από σκληρές διώξεις επί κομμουνιστικού καθεστώτος Ενβέρ Χότζα)


Το "Ελληνικό" ΥΠ.ΕΞ., ανακάλεσε τον Πρόξενο κ.Καμαρινό (Φεβρουάριος 2011), εξαιτίας της προτροπής του προς τους βορ/τες να μην φοβηθούν να δηλώσουν την Ελληνική  καταγωγή τους, .
Μόλις το πληροφορηθήκαμε, ως ιστολόγιο αντιδράσαμε ΑΜΕΣΑ:

17/2/2011 Επέτειος της Αυτονομίας Β.Ηπείρου. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην ΚορυτσάΔεκάδες ιστολόγια στη συνέχεια ανέδειξαν το θέμα και λίγες ημέρες μετά, ανάγκασαν την Κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση ανάκλησης του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς. 
Έτσι, στις 9/3/2011, με χαρά ενημερώναμε τους αναγνώστες μας ότι :

Οι bloggers ΝΙΚΗΣΑΝ: Ακυρώθηκε η "ανάκληση" του Έλληνα Προξένου της Κορυτσάς κ. Θοδ.Οικονόμου

 

Ακολούθησε η απογραφή στο Αλβανικό κράτος, καθοριστικό ρόλο στην οποία -στην περιοχή της Κορυτσάς- διαδραμάτισε ο Έλληνας Πρόξενος.

Έτσι, (παρά τις αλβανικές παρατυπίες) πετύχαμε να αναδειχθεί το ελληνικό στοιχείο της περιοχής.
Θυμίζουμε 2 αναρτήσεις-καλέσματα μας (Σεπτ.-Οκτ. 2011): 
Το "Ελληνικό" Υπ.Εξ. όμως επανήλθε και ανακάλεσε εκ νέου τον Έλληνα Πρόξενο Κορυτσάς.(τέλος Οκτ. 2011) :

Έδιωξαν τελικά οριστικά τον Έλληνα Πρόξενο στην Κορυτσά.Ο τέως Πρόξενος Κορυτσάς συνέχισε να αναφέρεται στον Ελληνισμό της Κορυτσάς (Απρίλιος 2013):

Θεόδωρος Καμαρινός (τέως Πρόξενος στην Κορυτσά): "Δεν υπάρχουν Ορθόξοι Αλβανοί αλλά εξαλβανισμένοι Ορθόδοξοι." Συγκλονιστικές αποκαλύψεις.Όμως, οι ανθέλληνες (εκτός αλά και εντός Ελλάδος) δεν ξεχνούν. Τιμωρούν σκληρά κάθε Έλληνα πατριώτη. Έτσι, μετά την οριστική επιστροφή του στην Αθήνα, ο κ.Καμαρινός βρέθηκε
υπόδικος (Ιούλιος 2013):

Πρώην Πρόξενος της Κορυτσάς : "Με διώκουν γιατί στήριξα την ελληνικότητα της Κορυτσάς"Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο  πατριώτης τέως Πρόξενος Κορυτσάς καταδικάζεται σε 1 έτος φυλάκιση:

Ένα χρόνο φυλάκιση στον πατριώτη Πρόξενο της Κορυτσάς Θ. ΚαμαρινόΣήμερα λοιπόν Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, το τριμελές Εφετείο Αθηνών έκρινε αθώο παμψηφεί τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου - Καμαρινό.
(Διαβάστε αναλυτικά εδώ)


Αδέρφια:
Ο μόνος χαμένος αγώνας  είναι αυτός που δεν δόθηκε. 
Ψηλά το κεφάλι. Μπορούν να μας πληγώσουν αλλά ΔΕΝ μπορούν να μας νικήσουν! 


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: