Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, ώρα 16:30. Κάλεσμα αγώνα αντίστασης στην Θεσσαλονίκη.

Οι τακτικοί αναγνώστες του Ιστολογίου μας, γνωρίζουν ότι δεν ανήκουμε στο χώρο των Παλαιοημερολογητών.  Χώρος που στο παρελθόν χαρακτηριζόταν από αρκετές ακρότητες ειδικά από κάποιες περιθωριακές ομάδες του. 

Όταν όμως διαπιστώνουμε ότι το σύστημα έχει πετύχει να επιβάλει ταχύτατα τους στόχους του, 
όταν φακελώνονται σταδιακά οι ΠΑΝΤΕΣ, όταν μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, έχουν πετύχει :
  • να εφαρμόζουν υποχρεωτικά το ΑΜΚΑ (όσοι αρνήθηκαν να το παραλάβουν για λόγους θρησκευτικής συνείδησης στερούνται πλήρως ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και τους διακόπηκε η καταβολή σύνταξης και φυσικά απαγορεύεται να εργαστούν/ασφαλιστούν -δείτε σχετική ερώτηση στη Βουλή εδώ)
  • την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, και την εξαγγελία καθιέρωσης ηλεκτρονικής κάρτας υγείας
  • εφαρμογή της φοροκάρτας αντί της συλλογής αποδείξεων (έτσι online θα γνωρίζουν  τι αγοράζουμε, σε ποια πόλη και από ποιο κατάστημα, πότε μετακινηθήκαμε κλπ)
  • ηλεκτρονικά διόδια e-Pass (συνεπώς παρακολούθηση κάθε μας μετακίνησης, δείτε προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ),
  • e-school (ηλεκτρονικό φακέλωμα μαθητών και καθηγητών, δείτε εδώ), 
 
  • υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή φορολογικής δήλωσης για όλους, 
  • άμεση αφαίρεση ποσών από τραπεζικές καταθέσεις χωρίς ενημέρωση του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού
  • υποχρεωτική τοποθέτηση τσιπ στα κατοικίδια  (σε διαφορετική περίπτωση νομοθετήθηκαν πρόσφατα νέα βαρύτατα πρόστιμα)
Είναι φανερό ότι πλησιάζουμε ταχύτατα στην προφητεία της Αποκάλυψης:  "ίνα μή τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μή ο έχων το χάραγμα" (δείτε περισσότερα κείμενα-καταγγελίες  εδώ). Επιπλέον,
  • όταν ταυτόχρονα το ίδιο το κράτος ομολογεί ότι ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ συνεχώς όλα τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα (πχ τα φορολογικά δεδομένα όλων των Ελλήνων και οι δηλώσεις Ε1 και Ε9 για όλα σχεδόν τα τελευταία έτη, δείτε ενδεικτικά εδώ)
  • όταν η Μονή Εσφιγμένου παραμένει εγκλωβισμένη από ξηρά και θάλασσα με αποτέλεσμα οι πλέον των 100 μοναχών της να ζούνε αποκλεισμένοι με στερήσεις σε τρόφιμα, φάρμακα, γιατρούς, δυνατότητα μετακίνησης, να τους στερούν τα έσοδα από τα ενοίκια κλπ (διαβάστε την πρόσφατη συνέντευξη του ηγουμένου της Εσφιγμένου για το πόσο δύσκολη έχουν κάνει την επιβίωσή τους εδώ)
  • όταν ιδρύεται τμήμα ισλαμικών σπουδών στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ)
τότε υπάρχει σίγουρα ανάγκη ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ.

Ως ιστολόγιο καλούμε λοιπόν κάθε ευαισθητοποιημένο Έλληνα, Ορθόδοξο πιστό και πολίτη να στηρίξουμε την παρακάτω εκδήλωση.

Η πρόσφατη επίσκεψη Σαμαρά στο Άγιο Όρος περιείχε και την δέσμευση να "διευθετήσει" η Κυβέρνηση (προφανώς κατασταλτικά) το θέμα της Εσφιγμένου.
Λάβετε υπόψη και τις επικείμενες νέες συλλήψεις των βουλευτών της Χρ.Αυγής (για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα είχαμε  σύλληψη αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος και βουλευτών χωρίς προηγούμενη άρση της ασυλίας τους)
Η Νέα Τάξη δείχνει τα δόντια της και κάθε εμπόδιο της πρέπει να εξαφανιστεί με κάθε τρόπο. Χρέος μας είναι να συσπειρωθούμε και να αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας :

την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014
+Δ ΝΗΣΤΕΙΩΝ Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος,
στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALLAS THESSALONIKI
(Δ/νση: Μοναστηρίου 305-307, Θεσσαλονίκη),
ώρα έναρξης της εκδήλωσης (εσπερίδας) στις 16:30

Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα : Η σχέση μεταξύ σύγχρονου βιοηθικής και Ορθοδόξων αξιών.

 

Η Εκδήλωση έχει σαν στόχο :

1) Την αντίσταση στον απολυταρχικό έλεγχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη.

2) Τον κοινό αγώνα επιβίωσης έξω από το πλέγμα έλεγχου της Νέας Τάξης και της κατευθυνόμενης χρηματιστηριακής Οικονομίας δια μιας πραγματικής οικονομίας παραγωγής και ανταλλαγής αγαθών.

3) Την αντίσταση στην επικράτηση της μουσουλμανικής λαίλαπας στην Ελλάδα με έμπρακτη αντίσταση στην κατασκευή τεμενών.
Σήμερα , την εποχή που τα σύνορα πίπτουν και οι λαοί συναλέθονται πολιτισμικά στο βωμό της συγκεντρωτικής εξουσίας των παγκοσμιοποιητών , ΕΜΕΙΣ επιθυμούμε να παραμείνουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες …
Σκοπός μας λοιπόν θα είναι η πυροδότηση ενός νέου κύματος ποιοτικής και ώριμης εθνοτικής αγάπης και ενός υγειούς πατριωτικού ζήλου χωρίς μισανθρωπία , αλλά με καθαρή θέαση των εθνοτικών μας χαρακτηριστικών : της αγάπης για αλήθεια και κάλλος και του αγώνα για να παραμείνουν ανόθευτα στην πατρίδα μας…

4) Τη μελέτη και κατά το δυνατόν τήρηση της Πατερικής και ησυχαστικής σοφίας , καθώς επίσης και της Ιεράς Παραδόσεως των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων και των Θεοφόρων διδασκάλων με τη βοήθεια του Αγίου Πνευματικού μας Πατρός +Αρχιμ. Μεθοδίου Ιερομονάχου και σύγχρονων έμπειρων αγιορειτών πατέρων και Ιεραρχών.


Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε ομογνώμονες ομοϊδεάτες και συναγωνιστές στον ωραίο , ανάντη δρόμο της αρετής και της σοφίας , όχι μόνον στη θεωρία , αλλά και στην πράξη, παριστάμενοι ομολογιακώς στον κοινό μας αγώνα.  "Η Βασιλεία των ουρανών βιάζεται και οι βιασταί αρπάζουσι αυτήν ".(Ματθ. 11.12)

Ο Διοργανωτής της Εκδήλωσης Σύλλογος Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Καβάλας και οι συν αυτω συνονοματοι Συλλογοι Παιανίας Αττικής & Αλεξανδρουπολεως...Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: