Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΚΑΤΩ τα χέρια απ την Αγ.Σοφιά - ΚΑΛΕΣΜΑ: Τετάρτη 28/5/2014, 18:00μμ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΊΑ στη Θεσσαλονίκη

Μεταφέρουμε το αγωνιστικό κάλεσμα του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 προς όλες τις Πατριωτικές και Ορθόδοξες κινήσεις και δίνουμε φυσικά ραντεβού την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Μαΐου 6μμ, στον χώρο της προσυγκέντρωσης. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ :


ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΣΜΟ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  ( 29 ΜΑΙΟΥ ) ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ.
 Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΘΕΟΥ.



ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ  ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ  
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ 
 ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ  
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ  ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 MM
 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
http://ierosloxos2012.blogspot.gr/

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ακόμη:
ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΠΑΤΡ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ
ΠΑΤΡ.ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θυμίζουμε αντίστοιχη πορεία πριν 1 περίπου χρόνο με αφορμή την ίδρυση Μουσείου του Μουσταφά Κεμάλ, από τους ίδιους, συνδιοργανωτές, εδώ

3 σχόλια:

ΕΛΛΑΣ είπε...

ετοιμάζουν αντίσυγκέντρωση τα πιόνια της νέας τάξης;

http://teleytaiosaggelos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9726.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Στην πορεία για την προσευχή των Ισλαμιστών στην Αγ.Σοφιά (προς το Τουρκικό Προξενείο), θα υπάρχει φυσικά περιφρούρηση.

Η δική τους συγκέντρωσή είναι 3 ώρες αργότερα, στις 9μμ, και σε κλειστό χώρο. Δεν νομίζω να θέλουν να κάνουν ανακαίνιση στον χώρο τους!


Είναι οι γνωστοί οικολόγοι πράσινοι.
Διοργανωτής τυπικά παρουσιάζεται κάποιος Κώστας Τερζόπουλος:
http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html
Αυτός εμφανίζεται στα κανάλια, υποψήφιος των Οικολόγων Πρασίνων!


Με λίγη αναζήτηση θα διαπιστώσετε ότι συμμετέχει μόνιμα σε κοινές δράσεις με τις υπόλοιπες αριστερίστικες ομάδες (για την ακρίβεια 50 άτομα συνιστούν ισάριθμες ομάδες, για να φαίνονται πολλοί).
Δείτε τους και εδώ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2010/04/25-2.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Τι συμβαίνει;,και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ έμεινε ανήμερα της άλωσης δίχως ¨προσευχές¨.

Και αυτός ο Ρώσος βρήκε μέρα για να στείλει τελεσίγραφο στους Ευρωπαίους και εμμέσως στους Τούρκους να μην περνούν πολεμικά πλοία από τα Στενά του Βοσπόρου προς την Μαύρη Θάλασσα.

Φωτο από http://dhaber.com.tr/28-mayis
¨Καθαρή προειδοποίηση απηύθυνε η Ρωσία στην Γαλία, ότι η γαλλική φρεγάτα κλάσης La Fayette, η Surcouf (F711) που έστειλε το ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα θα γίνει στόχος των βομβαρδιστικών της και θα έχει την τύχη του αντιτορπιλικού κατευθυνομένων βλημάτων USS Donald Cook, το οποίο όχι απλώς στοχοποιήθηκε αλλά και υπέστη και «νέκρωση» των οπλικών του συστημάτων κατά την διάρκεια εικονικής προσβολής του από δύο Su-24 Fencer της ναυτικής Αεροπορίας!¨ defencenet.gr 29 ΜΑΙΟΥ 2014

Δεν γνωρίζω αν αυτό έπαιξε ρόλο ή τίποτε άλλο συγκλονιστικό διαδραματίστηκε μέσα στον εσωτερικό χώρο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και οι προσευχές προς το παρόν περιορίζονται στον έμπροσθεν περιβάλλοντα χώρο της σύμφωνα με ανακοίνωση; ή αναβλήθηκαν λόγω πένθους εξ αιτίας της τραγωδίας στο ορυχείο; Άραγε γιατί τότε επιμένουν και το μεταθέτουν για μεθαύριο;
Η Ένωση του συλλόγου των νέων της Ανατολίας καλεί τα μέλη της σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε από τα κεντρικά γραφεία της στην Κωνσταντινούπολη να προσέλθουν το πρωί του Σαββάτου στις 31 Μαΐου 2014 έμπροσθεν της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για να προσευχηθούν με την συμπλήρωση 561 χρόνων από την κατάκτηση της Πόλης.
Πιστεύουν ότι θα συγκεντρωθούν από το πρωί 100.000 άτομα από όλα τα μέρη της επικράτειας και ο ιμάμης θα κατευθύνει τις προσευχές τους από το Κάαμπα και οι οποίες αργότερα το απόγευμα θα συνεχιστούν στο Kocaeli İsmet Paşa Στάδιο . Μάλιστα δηλώνουν ότι θα προσευχηθούν και για τα θύματα του ορυχείου στην πόλη Σόμα.
¨¨ Εδώ ανοίγουμε μία παρένθεση. Ο συγκεκριμένος σύλλογος δραστηριοποιείτε στην ευρύτερη περιοχή της τραγωδίας του ορυχείου και ήταν αυτός που συγκέντρωνε υπογραφές από τον προηγούμενο Νοέμβριο για να ανοίξει και να λειτουργήσει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σαν τζαμί. Μήπως πρέπει να δούνε και άλλες ¨τραγωδίες¨ για
να κατανοήσουν που ανήκει τελικά η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;;; εύχομαι ολόψυχα να μην δούνε.¨¨
Σε αυτή την συγκέντρωση-προσευχή επίσης θα διατρανώσουν την πεποίθηση τους ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πρέπει να αποκτήσει νόμιμο καθεστώς λειτουργίας τζαμιού, όπως το απαίτησαν με προηγούμενη συλλογή υπογραφών.
Τονίζουν μάλιστα ότι η λειτουργία της Αγίας Σοφίας σαν Μουσείο έγινε με πλαστογράφηση της υπογραφής του Κεμάλ, όπως φέρεται από δημοσιεύματα του τύπου.
Προσέρχονται μάλιστα μπροστά στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιατί το θεωρούν κορυφαίο σημείο της κατάκτησης του Μωάμεθ του πορθητή και ¨το στέμμα της ισλαμικής παρουσίας στην Ευρώπη¨.
Καλοσωρίζουν μάλιστα και νεολαίους από άλλες ισλαμικές χώρες για να συμμετάσχουν στο Fethiye İstanbul’umuzu με το σύνθημα ¨Κωνσταντινούπολη , Μέκκα , Μεδίνα και Ιερουσαλήμ¨ . Πηγές http: http://www.foxhaberadana.com/ http://www.mavikocaeli.com.tr/haber/fethin http://www.timeturk.com/tr/
Όμως δηλώσεις έκαναν και ο πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου Tbmmbaşk Cemil Cicek και ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την σημασία της επετείου και την παγκόσμια αξία της στον πολιτισμό!! http://www.haberjet.net/
Σας τον χαρίζουμε ωρέ αυτόν τον ¨πολιτισμό¨ που παράγει διαχρονικά φρίκη και αιμοδοτεί την σύμφυτη διαστροφή σας.
Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο στις 31 Μαίου για να δούμε ο τούρκος τι θα κάνει τελικά;
Καθότι είναι απρόβλεπτος και μπαμπέσης,
Ὀμως έχασε το timing του εντυπωσιασμού ανήμερα της επετείου της άλωσης.
Μετα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που βαίνουν επιδεινούμενες θα συνιστούσαμε μετά την παρέλευση των εορταστικών εκδηλώσεων της ΑΛΩΣΗΣ της Πόλης υπό του Μωάμεθ να σκέπτονται πως θα διαχειρισθούν την ΑΝΑΛΗΨΗ της Κωνσταντινούπολης υπό ΤΩΝ…………..
Ανήμερα της ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ. 29 ΜΑΙΟΥ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7791.html