Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Οι αθλιότητες του thessaloniki gay pride

 Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" έχουν κάτι να πουν για αυτές τις φωτογραφίες

Εκτός αν  από τον "θρησκευτικό ρατσισμό",  όπως τον αποκαλούν, προστατεύεται κάθε θρησκεία, εκτός από την ορθόδοξη εκκλησία. 
Άραγε πως θα αντιδρούσαν οι μουσουλμάνοι "συμπολίτες" μας αν μια τέτοια σκηνή αφορούσε πχ Ιμάμη ή Μουφτή ;


Αναρωτιόμαστε ακόμη, πως γίνεται "γονείς", να βάζουν το παιδί τους να βλέπει τα όργια που γίνονται κατά την  παρέλαση των κίναιδων :

 ένα από τα "θεάματα" που βλέπει το κοριτσάκι της φωτογραφίας, τον μαύρο να προκαλεί με σεξουαλικούς υπαινιγμούς:

δείτε ένα ακόμη παιδάκι:

Όπως πάντα όμως, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί:


ο Μπουτάρης καμαρώνει για την "επιτυχία" του.


Για να επιβληθούν τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει προηγουμένως οι κοινωνίες να πάψουν να αποτελούνται από συμπαγείς εθνοτικές-θρησκευτικές ομάδες και να μετατραπούν σε έναν εθνοφυλετικό και πολυπολιτισμικό αχταρμά, χωρίς αρχές, αξίες και ιδανικά. Πρωτοστάτες στην προσπάθεια, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Καμαρώστε τους:

https://www.youtube.com/watch?v=fci0jvwXJzc

και για να θυμίσουμε και λίγο την νομοθεσία γιατί φαίνεται να την εφαρμόζουν επιλεκτικά οι αρμόδιοι:

Αρθ. 353. - Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ' αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 
2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.



Ενημέρωση 21/6/2014, ώρα 11 πμ
Η Θεσσαλονίκη ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: Φωτορεπορτάζ-βίντεο από την εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο ΕΝΑΝΤΙΑ στο gay pride.



Φωτορεπορτάζ:
Πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου ἡ προγραμματισμένη σύναξη διαμαρτυρίας στὸν προαύλιο χῶρο τοῦ ναοῦ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου στὴν Θεσσαλονίκη. Στὸ κάλεσμα ὀρθοδόξων καὶ πατριωτικῶν συλλόγων τῆς συμπρωτεύουσας ἀνταποκρίθηκε πλῆθος πιστοῦ λαοῦ ποὺ συναθροίστηκε εἰρηνικὰ γιὰ νὰ ἐκφράσει τὴν ἀντίθεσή του στὴν ἠθικὴ ἔκπτωση καὶ τὴν πνευματικὴ μόλυνση τῆς πόλης ἀπὸ τὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας.


Ἀρχικὰ, τὸν λόγο ἔλαβε ὁ πρόεδρος τοῦ συλλόγου πολυτέκνων Θεσσαλονίκης "Ἅγιοι Πάντες" κ. Θεοτοκάτος Ἐρωτόκριτος, ὁ ὁποῖος τόνισε τὸ μέγεθος τοῦ πολέμου ποὺ δέχεται σήμερα ἡ ἑλληνικὴ καὶ ὀρθόδοξη οἰκογένεια, ἔκφανση τοῦ ὁποίου ἀποτελεῖ ἡ προπαγάνδα καὶ ὑπερπροβολὴ τῶν ἐκδηλώσεων ὁμοφυλοφιλίας ἐνῶ ἐπεσήμανε τὴν πνευματικὴ εὐθύνη ὅλου το ἑλληνικοῦ λαοῦ γιὰ τὴν σημερινὴ κατάσταση σήψης στὴν ὁποία ἔχει περιέλθει ὁ τόπος. 


Ἀκολούθως, μίλησε ὁ ἐκπρόσωπος τῶν Ὀρθοδόξων Πολιτῶν Θεσσαλονίκης κ. Καρακατσάνης Πολύκαρπος, ποὺ ἐν συντομία ἀναφέρθηκε στὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας ὡς ἀπότοκο καὶ ἐκδήλωση τῆς γενικότερης πνευματικῆς κρίσης ποὺ βιώνουμε σήμερα καὶ τόνισε πὼς ὡς χριστιανοὶ ὀφείλουμε νὰ ἐπιδεικνύουμε ἀγάπη στὸ πρόσωπο τοῦ ὁμοφυλόφιλου ἀλλὰ νὰ καταδικάζουμε μὲ παρρησία τὸ πάθος τῆς ὁμοφυλοφιλίας. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=GkW22rEEgFc

Στὴν συνέχεια στὸ βῆμα ἀνέβηκε ἡ κ. Στεφανίδου Δέσποινα, ἡ ὁποία ὡς πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιῶν ἐξέφρασε τὶς ἔντονες ἀνησυχίες της γιὰ φαινόμενα τῶν καιρῶν μας, ὅπως τὸ gay pride, ποὺ τορπιλίζουν τὸν ἱερὸ θεσμὸ τῆς οἰκογένειας καὶ κάλεσε τούς πιστοὺς καί μη σὲ καθολικὴ μετάνοια, ὥστε νὰ εἶναι ἡ τελευταία φορὰ ποὺ διοργανώνεται ἐκδήλωση διαμαρτυρίας.

 
https://www.youtube.com/watch?v=vd9rox3d-fQ

Τέλος, τὸν λόγο πῆρε ὁ π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης, ὁ ὁποῖος ὡς κεντρικός ὁμιλητῆς τς ἐκδήλωσης διαμαρτυρίας ἔκανε ἀναλυτικὴ ἀναφορὰ σὲ συγκεκριμένα γεγονότα τῶν τελευταίων χρόνων ποὺ μαρτυροῦν τὴν προπαγάνδα ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας καθὼς καὶ στὶς μεθόδους ποὺ χρησιμοποιεῖ ἡ Νέα Τάξη γιὰ τὴν ἐπιβολῆς ὡς φυσιολογικῆς καὶ κοινωνικὰ ἀποδεκτῆς τς ὁμοφυλοφιλικῆς συμπεριφορᾶς ποὺ καταδικάζεται ὡς ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ βαριὰ πάθη ἀπὸ τὴν Ἁγία Γραφὴ καὶ τοὺς Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας.





Διαβάστε και:
Λυκούργου Νάνη ιατρού
Ναι κε Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι, δίκην οστρέου μάλιστα, πάνω στον ασάλευτο και αιώνιο βράχο της ορθόδοξης χριστιανικής διδαχής και του ορθόδοξου χριστιανικού ήθους που νοηματοδοτεί τον ανθρώπινο βίο, καταξιώνει, εξευγενίζει, ανυψώνει και ολοκληρώνει το ανθρώπινο πρόσωπο σε αντίθεση με τη βδελυκτή ομοφυλοφιλία που το αποϊεροποιεί, το ευτελίζει, το υποβαθμίζει βάναυσα, το αλλοτριώνει.
Και ακόμη χειρότερη απ την ομοφυλοφιλία, αυτή καθ’ εαυτή, είναι η ξετσίπωτη και προκλητικότατη διαφήμισή της την οποία, δυστυχώς «αβαντάρουν» παντελώς άκριτα και ανεύθυνα και κάποιοι δημοτικοί άρχοντες όπως για παράδειγμα   (η συνέχεια εδώ)


Ενημέρωση Πέμπτη 19/6/2014, ώρα 9πμ
Πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς συμμετείχαν χθες βράδυ στην αγρυπνία (1η σύναξη διαμαρτυρίας) ενάντια στο gay pride
Με κατανυκτική αγρυπνία (9μμ - 1:30 πμ), πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς -στην πλειοψηφία τους νέοι-ες, κατέκλυσαν έναν από τους μεγαλύτερους ναούς, αυτόν της Αχειροποίητου και
δήλωσαν την αντίθεσή τους στο gay pride. 
Αυτό είναι το δεξιό κλίτος του ναού. Κατάμεστο και αυτό.
Μεγάλη έκπληξη και χαρά σε όλους προκάλεσε η απρόοπτη εμφάνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμου ο οποίος συμπροσευχήθηκε για 1 περίπου ώρα και μίλησε για το θέμα. 


Το αριστερό κλίτος του ναού. Επίσης κατάμεστο.
Στο τέλος της αγρυπνίας, μίλησε και ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης. Είπε ότι τα Ορθόδοξα σωματεία ενώθηκαν με μια ξεχωριστή σύμπνοια για να δηλώσουν ότι η πόλη ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. Τόνισε ότι ακόμη και τα χειρότερα αμαρτήματα όπως η μοιχεία και η πορνεία είναι αμαρτήματα σύμφωνα με την ανθρώπινη φύση, σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία που αποτελεί μεγάλη διαστροφή. Αναφέρθηκε στην προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας ακόμη και στα Δημοτικά σχολεία. Επαίνεσε τις χώρες που αντέδρασαν και δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των gay pride, όπως Σερβία, Γεωργία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, την στάση του Προέδρου της Ρωσίας κ. Πούτιν και την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου που επίσης τοποθετήθηκε-αντέδρασε ξεκάθαρα στο θέμα. (Ακούστε την ομιλία του πατρός Θεοδώρου εδώ)

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Παρασκευή, στις 8μμ, στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου, στην εκδήλωση όπου αναμένεται να παραβρεθούν για να εκφράσουν την διαμαρτυρία- αντίστασή τους ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Θεσσαλονικέων.

  • Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
  • Διαβάστε μια ακόμη περιγραφή του τι έγινε στην αγρυπνία, εδώ  
Δείτε την ομιλία του π.Θεοδώρου Ζήση :

https://www.youtube.com/watch?v=k6xNMYN3jNM

(ειλικρινά καταπληκτική η ομιλία, έξω από τα δόντια. Δεν διστάζει να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά και να κατηγορήσει το Άγιο Όρος που υποδέχθηκε πριν 1 βδομάδα με χαμόγελα τον κ.Μπουτάρη αλλά και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος που μέχρι σήμερα δεν εξέδωσε ακόμη ανακοίνωση καταδίκης της ομοφυλοφιλίας και των gay pride)



Ενημέρωση Τρίτη 17/6/2014, ώρα 9πμ
Και η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις Συνάξεις διαμαρτυρίας για το gay pride
Με χαρά πληροφορηθήκαμε τόσο από την ιστοσελίδα (δείτε εδώ) όσο και από πιστούς που εκκλησιάστηκαν σε ναούς της μητρόπολης Θεσσαλονίκη, ότι ανακοινώθηκε στο εκκλησίασμα ενημέρωση για το θέμα, που περιελάμβανε και κάλεσμα στήριξης των Συνάξεων διαμαρτυρίας ενάντια στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων.Δείτε :


Παραθέτουμε το απόσπασμα (οι επισημάνσεις δικές μας):
"Ἐπίσης, σᾶς πληροφορῶ ὅτι Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης, ἄνδρες καὶ γυναῖκες μὲ ἐπεσκέφθησαν στὴν Ἱερὰ Μητρόπολη καὶ μοῦ παρέδωσαν φάκελο 19.500 ὑπογραφῶν, ἐγκεκριμένων, διὰ τῶν ὁποίων διαμαρτύρονται ἔντονα καὶ δυναμικὰ κατὰ τῆς παρουσίας καὶ τῆς προβολῆς τῶν ὁμοφυλοφίλων στὴν πόλη μας, στὴ Θεσσαλονίκη. Τοὺς δικαιολογῶ ἀπόλυτα καὶ συμφωνῶ μὲ τὶς ἀπόψεις τους. Γιὰ τὸν σκοπὸ αὐτὸ μάλιστα, πραγματοποιοῦν ἀνάλογη Ἐκδήλωση μὲ σχετικὲς ὁμιλίες, στὸ προαύλιο τοῦ πολιούχου μας ἁγίου Δημητρίου, τὴν ἐρχομένη Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου στὶς 8 τὸ βράδυ, στὴν ὁποία καλεῖσθε νὰ μετάσχετε ὅλοι.":


Συγχαίρουμε τον μητροπολίτη για την στάση του και έχοντας και επίσημα την ευλογία του, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε. Όπως φαίνεται, με την βοήθεια του Θεού, φέτος οι αντιδράσεις θα είναι μαζικότατες.



Ενημέρωση (Κυριακή 15/6/2014, ώρα 11 πμ):

ΑΙΣΧΟΣ: Το Youtube ΚΑΤΕΒΑΣΕ το βίντεο -ΚΑΛΕΣΜΑ για την Σύναξη Διαμαρτυρίας ενάντια στο Gay pride Θεσσαλονίκης 

ΑΥΤΗ είναι η ελευθερία του λόγου στην "πολιτισμένη Δύση":


Δεν μπορείς πλέον ούτε καν να ανακοινώσεις Σύναξη διαμαρτυρίας ενάντια στον εκφυλισμό. Το βίντεο κατέβηκε απ΄οτο Youtube σε λιγότερο από 24 ώρες. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης είναι εδώ.  
Δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ 
την απάντησή μας ενάντια στα σχέδιά τους.


το ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΕΣΜΑ που ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ:



Πριν λίγο το βίντεο ανέβηκε στο DailyMotion, δείτε το και παρακαλούμε διαδώστε το:





Νέα ενημέρωση (Κυριακή 15/6/2014, ώρα 7μμ):
Το Youtube ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ. Ελεύθερο ξανά το βίντεο-Κάλεσμα για τις Συνάξεις διαμαρτυρίας στο gay pride Θεσσαλονίκης
Τελικά με τις άμεσες αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και την δημοσιοποίηση της αυθαίρετης ενέργειας, η youtube αναγκάστηκε να επαναφέρει το βίντεο, το οποίο εμφανίζεται πλέον κανονικά. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους όσους ανέδειξαν το θέμα. Συνεχίζουμε αγωνιστικά και δίνουμε ΜΑΖΙΚΑ το παρόν στις συνάξεις διαμαρτυρίας.


ΣΧΟΛΙΟ Ιστολογίου Αντιπαρακμή:
Φυσικά στηρίζουμε τις εκδηλώσεις. ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε στην πόλη μας να επιβληθεί η ανηθικότητα, η ανοησία, η πρόκληση, η παρακμή.
Για λίγες ημέρες δεν θα προβληθεί άλλη ανάρτηση για να προβάλλεται η παρούσα στα blogroll. Καλούμε τους πάντες να παραστούν. 
Πρέπει οι συγκεντρωμένοι να είναι πολλές χιλιάδες, πολλαπλάσιοι από τον ξενόφερτο συρφετό του "gay pride".



Ακολουθεί το κάλεσμα των διοργανωτών:

Ἐκδηλώσεις διαμαρτυρίας:
Α. Ἀγρυπνία μὲ σχετικὴ ὁμιλία στὸν Ἱερὸ Ναὸ Παναγίας Ἀχειροποιήτου τὴν  
Τετάρτη 18 Ἰουνίου καὶ ὧρες 21:00-1:00
Β. Ἀνοιχτή συγκέντρωση στὸν  προαύλιο χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Δημητρίου τὴν
Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου καὶ ὥρα 20:00
Συνδιοργανωτές:

Ἀδελφότης "Χριστιανικὴ Ἐλπὶς"
Γ.Ε.Χ.A (Γονέων Ἕνωση Χριστιανικὴ Ἀγωγὴ)
Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη
Ἐταιρία Ὀρθόδοξων Σπουδῶν
Ἱεραποστολικὸς Σύνδεσμος "Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς"
Κεντρικὸς σύλλογος πολυτέκνων "Ἅγιοι Πάντες"
Ὅμιλος φίλων Ἁγίου Ὅρους "Ἅγιος Ἀθανάσιος ὁ Ἀθωνίτης"
Ὀρθόδοξη ἀδελφότητα "Ἀγάπη Χριστοῦ"
Ὀρθόδοξη ἀδελφότητα "Ὁσία Ξένη"
Ὀρθόδοξη χριστιανικὴ ἀδελφότητα "Ἀπολύτρωσις"
"Παρακαταθήκη"
ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα)
Πολιτιστικὸς σύλλογος "Ἐθνεγερσία"
Πρωτοβουλία γονέων Βορείου Ἑλλάδος
Πρωτοβουλία πολιτῶν γιὰ τὴν Πνευματικὴ Ἐλευθερία
Σύλλογος Ἁγίων Κυρίλλου καὶ Μεθοδίου
Σύλλογος "Παναγιόφιλοι"
Σύλλογος Ὀρθοδόξου Ἱεραποστολικῆς Δράσεως "Ὁ Μέγας Βασίλειος"
Σ.Φ.Ε.Β.Α. (Συντονιστικὴ Φοιτητικὴ Ἕνωση Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα)
Τομέας Ἐπιστημόνων "Μεγάλου Βασιλείου"
Φιλάνθρωπικο σωματεῖο "Μέριμνα τῶν πτωχῶν"
Χριστιανικὸς Ὀρθόδοξος Φιλανθρωπικὸς Σύλλογος Φίλων Ι. Ἡσυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου "Ἅγιος Γρηγόριος Παλαμᾶς"
Ὑποστηρικτὲς ἐπικοινωνίας
Ἀηδόνι (ahdoni.blogpsot.gr)
Ἀκτίνες (aktines.blogpsot.gr)
Θρησκευτικὰ (thriskeftika.blogspot.gr)
Ι.Μ Παντοκράτορος (impantokratoros.gr)
Ι.Ν Ἁγίου Δημητρίου Κουβαρά (agiodimitrioskouvaras.blogspot.gr)
Κατάνυξις (katanixis.blogspot.gr)
Καιόμενη Βάτος (kaiomenivatos.blogspot.gr)
Ὄρθρος (orthros.eu)
Ὅσιος Φιλόθεος Ζερβάκος (osiosfilotheoszervakos.blogspot.gr)
Ρωμαίικο Ὁδοιπορικὸ (orthodoxia-ellhnismos.gr)
Τράπεζα Ἰδεῶν (tideon.org)
Χριστοΰφαντος (hristoifantos.blogpost.gr)


Νεότερη Ενημέρωση:Δείτε βίντεο από τις αντιδράσεις στην Κύπρο, (έχουν προστεθεί στο τέλος της ανάρτησης). Πιστοί έσπασαν 4 φορές τον κλοιό των ΜΑΤ. Την ίδια χρονική στιγμή, επίσκοπος, μαζί με μοναχούς-μοναχές και πιστούς πήγε στη Βουλή και παρέδωσε 5.000 υπογραφές διαμαρτυρίας:
http://antiparakmi.blogspot.com/2014/05/cyprus-gay-pride-31-2014-1500.html 

Νεότερη Ενημέρωση:
Διαβάστε το ΚΑΛΕΣΜΑ της Συντονιστικής Επιτροπής προς τους νέους για την συμμετοχή τους στις συνάξεις διαμαρτυρίας εδώ.

27 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Τελικά το βίντεο είχε δημιουργηθεί και ανέβει από το Ιστολόγιο "Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό" που συμμετέχει στους χορηγούς επικοινωνίας, σε λιγότερο από 24 ώρες είχε πάνω από 3.000 θεάσεις. Βλέποντας την μαζική διάδοση το ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Ρωμαίϊκου Οδοιπορικού, εδώ:
http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/06/youtube-gay-pride.html#more

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Και κάτι παρήγορο:
Ανακοίνωση της Ι.Μ.Θεσσαλονίκης που καλεί τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.


Aνακοίνωση προς το Εκκλησίασμα για την Κυριακή 15- 6 - 2014 για το Φεστιβάλ Ομοφυλοφίλων (14/6/2014)
http://www.imth.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=139&newsid=896

Byron Tsigaras, EE είπε...

Paizei na exete na gamhsete kamia 10etia? Wraia eurwph, fasistes. Fatses einai autes pou exete oloi sas? Xeiroterh kai apo th maimou to mixaloliako eiste.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Αγαπητέ κακομοίρη Βύρων,
Βγάλε κ άλλο κόμπλεξ,βγάλε όση χολή έχεις μέσα σου,αρχιφασίστα "αντιφασίστα".Για κάτι τέτοιους σαν εσένα είχε πει ο Τσώρτσιλ "Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες".Αν έχεις τα κότσια,έλα την Παρασκευή στη συγκέντρωση να μας τα πεις αυτά,αλλά μάλλον δεν τα έχεις γιατί η θέση σου είναι στο gay pride,να γίνετε πολλές.Συγχωρείτε με οι υπόλοιποι για τη γλώσσα ΜΟΥ,αλλά κάτι τέτοια υποκείμενα μόνο έτσι καταλαβαίνουν!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Αν και ως σχόλιο δεν είναι άξιο λόγου, το σχολιάζω κομμάτι κομμάτι:

"Paizei na exete na gamhsete kamia 10etia?"
Πόσο περιορισμένη είναι η σκέψη σου.. περιστρέφεται μόνον γύρω από το σεξ και προσπαθεί να τα εξηγήσει όλα με βάση αυτό.
Αισθάνεσαι πόσο αξιολύπητος είσαι;
Άσε που αν σε άκουγαν οι ομοϊδεάτες σου θα σε κατηγορούσαν ως "σεξιστή"!

"Wraia eurwph, fasistes."
Μάλλον προτιμάς την Ευρώπη, ΜΗ χριστιανική. Όπως είναι πχ τώρα η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ, η Συρία,η Νιγηρία, η Αίγυπτος (στις κατεχόμενες από τους Ισλαμιστές αντάρτες περιοχές).
Προφανώς είναι δικαίωμά σου.
Αλλά αφού δεν σου αρέσει η χριστιανική Ευρώπη (ας την πούμε χριστιανική γιατί σε κάποιο βαθμό οι χριστιανικές αξίες την έχουν επηρεάσει),ή πήγαινε στην Ινδία (με τους ομαδικούς βιασμούς και τις δολοφονίες των βιασθέντων γυναικών), γιατί δεν πας να ζήσεις αλλού; Σε κρατάει κανείς εδώ δεμένο;


Όσο για το "Φασίστες".
Το έμαθες το ποίημα βλέπω!
Όποιος διεκδικεί μια ζωή με ιδανική, αξίες, αξιοπρέπεια, είναι "φασίστας"! Χαίρομαι που γνώρισα εσένα, που δεν έχεις μονολιθική σκέψη, που είσαι ένας πλουραλιστής, ελεύθερος, δημοκράτης, που σέβεται την "διαφορετικότητα" -εκτός αν πρόκειται για χριστιανούς (που είναι φασίστες και έχουν φάτσες μαϊμούς)!!


"Fatses einai autes pou exete oloi sas? Xeiroterh kai apo th maimou to mixaloliako eiste."
Όπα, όπα, ξεφεύγεις τελείως, μήπως είσαι πράγματι ρατσιστής; Γιατί κρίνεις τον άλλον με βάση τη "φάτσα" ή τη ράτσα του;
Ξέρεις, όσο ήμουν μικρός νόμιζα ότι οι όμορφοι-ες, είναι τυχεροί γιατί τους έκανε ο Θεός αυτό το δώρο, την φυσική ομορφιά.
Τώρα, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο άσχημα να μην είσαι όμορφος (να είσαι δηλαδή "σαν το Μιχαλολιάκο τη μαϊμού!). Αφού δεν μπορείς να ελκύσεις με την φυσική σου ομορφιά, μπορεί να στραφείς να βελτιώσεις την ψυχή σου, και έτσι να έλκεις, όχι τους επιφανειακούς, που κοιτάνε μόνον την εμφάνιση, που έρχονται και φεύγουν, αλλά όσους κοιτάνε πιο βαθιά, στην ψυχή και την αγάπη που έχει ο καθένας μέσα του.

Θα σου κάνω ένα δώρο. Ειλικρινά δώρο. Αν τύχει ποτέ να μάθεις για καμιά αγρυπνία, πήγαινε να δεις πως είναι. Υπάρχει σκοτάδι, ελάχιστο φως από τα καντήλια, ήσυχες ψαλμωδίες, κατανυκτική ατμόσφαιρα και κυρίως: το Σώμα και το Αίμα Του. Παράδεισος αδερφέ.

Byron Tsigaras, EE είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=sN1DFbsG2uA

Ti wraia xristianikh agaph, pou synopsizetai sta "genethsia diastrofh" "pneumatikh molynsh". Sygxarhthria, mhpws na xrhsimopoihsoume kai xhmiko eunouxismo?

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Κάποιος πρέπει να πει την αλήθεια.
Το φυσιολογικό είναι ο άντρας να συνευρίσκεται με την γυναίκα. Έτσι τους έπλασε ο Θεός. Αυτό θα πει φυσιολογικό. Αυτό γίνεται στη φύση.

Τώρα αν υπάρχουν άρρωστοι που από την ακόρεστη διάθεση ψάχνουν άλλους συνδυασμούς (με ομοφυλόφιλους με ζώα κλπ), η εκκλησία οφείλει να πει την αλήθεια. Η εκκλησία σε καλεί στην Βασιλεία των Ουρανών και με τα κάθε είδους όργια, δεν θα καταλήξεις εκεί.

Φυσικά η προβολή του εκχυδαϊσμού, του κιναιδισμού, είναι πνευματική διαστροφή. Ο άνθρωπος γίνεται κτήνος.

Όταν κάθε πικραμένος βγαίνει στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει να διαμαρτυρηθούν οι πιστοί όταν μια μειοψηφία επιδιώκει να εξευτελίσει την πόλη τους.

Byron Tsigaras, EE είπε...

Kaneis de s apagoreuei na mazeuteite ena matso amorfwtoi na diamartyrhtheite. Apla h diafora einai oti oi LGBT koitane th douleia tous, enw eseis prospatheite na xwtheite ekei p de sas spernoun. Oute milhsan autoi gia dikia sas pneumatikh molynsh, pou ligo na exei diavasei kaneis biblo vlepei ti tha pei diastrofh. Pateras na phdaei tis kores tou k.o.k.. "Ο Λωτ φοβόταν να μείνει στη Σηγώρ, γι' αυτό έφυγε και κατοίκησε στα βουνά σε μια σπηλιά μαζί με τις δύο κόρες του. Εκεί, μια μέρα οι κόρες του αφού τον μέθυσαν, κοιμήθηκαν μαζί του και απέκτησαν παιδιά.
Η μεγαλύτερη γέννησε γιο και τον ονόμασε Μωάβ, ο οποίος υπήρξε ο γενάρχης των Μωαβιτών. Γέννησε και η μικρότερη γιο και τον ονόμασε Αμμών (Αμμάν), ο οποίος είναι ο γενάρχης των Αμμωνιτών (Γέν. 19,30-38)." Ti wraia, opws sth fysh!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

1) Γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όχι Greeklish

2) Το μάθαμε το κόλπο, αντιγράφουμε ότι νεοειδωλολατρικά επιχειρήματα βρούμε, και έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη.

Αφού λοιπόν ξέρεις να ψάχνεις και να αντιγράφεις, μπορείς με τον ίδιο τρόπο που βρήκες την κατηγορία, να βρεις και την απάντηση.

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/07/sykofanties-kata-toy-lwt-h-paraplhroforhsh-twn-arhaiolatrwn.html

3) Όπως βλέπεις δεν φοβάμαι να δημοσιεύσω κανένα σχόλιό σου. Με την συζήτηση εσύ εκτίθεσαι. Θα εστιάσω και πάλι στην ουσία: Κανείς δεν υποχρέωσε τους ομοφιλόφιλους να σταματήσουν την αμαρτία και την διαστροφή τους. Δικαίωμά τους να συνεχίζουν, είναι ελεύθεροι να πηδιούνται με όποιον τρόπο θέλουν. Αλλά όταν την διαστροφή τους την κάνουν σημαία και προσπαθούν να την επιβάλλουν στην κοινωνία μας, τότε έχει και η πλειοψηφία δικαίωμα να αντιδράσει.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το επόμενο σχόλιό σου ξεκινάει με τη φράση:
"1)VARIEMAI na allaksw glwssa. 2)..."

Δυσκολεύεσαι να πατήσεις Alt-Shift ή να κάνεις ένα απλό κλικ στο εικονίδιο της γλώσσας και να επιλέξεις Ελληνικά ε;;

Φαίνεται σε είχαν πολύ καλομαθημένο οι δικοί σου.. για να βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε.
Μεγάλωσες όμως τώρα και πρέπει να σε βοηθήσουμε να μάθεις κανόνες.

Για να μην ισχυριστείς ότι σου κόβουμε τα σχόλια, μέχρι τώρα τα προβάλαμε όλα, αν και ήταν σε Grekklish -παρά την πάγια τακτική μας.
Είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

κοινωνιολόγος είπε...

προς τους φίλους μου και από άλλα blog Μαχητή Θεσσαλονίκης και Δημήτριο Αναστασιάδη (καλά ρε Δημήτρη, γιατί δεν παίρνεις ένα ψευδώνυμο όπως όλοι να μιλάς στο ιντερνετ; δεν φοβάσαι μην σε φάνε; δεν είναι ντόμπροι σαν και σένα, τους μάθαμε τόσα χρόνια, είναι σκέτη αλητεία)

μην ασχολείστε με παπαγαλάκια της νέας τάξης πραγμάτων, δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια και το νόημα της ζωής, χάνουμε το χρόνο μας, ότι και αν τους πούμε, γιατί επιλέξανε στρατόπεδο ενάντια στην πραγματικότητα

ο γέρον Παΐσιος, όταν πήγαινε κανένας πνευματικά αδιάφορος ή τουρίστας δεν τους δεχόταν, τους απομάκρυνε, άλλοτε με τρόπο και άλλοτε χωρίς τρόπο, τζάμπα θα πάει ο κόπος μας να τους μιλήσουμε έλεγε. καμία σχέση με τους αγαπούληδες του οικουμενισμού που λένε σε όλα ναι (yesmen)! οπότε μη χαλάτε την ζαχαρένια σας, αφήστε τους όπως λέει η Αποκάλυψη στις επιλογές τους, τον κριτή που παραδέχεται η ψυχή τους.

κοινωνιολόγος είπε...

ξέρει κανείς ποιοι ψάλανε στην αγρυπνία;

δεν πήγα, έβλεπα μουντιάλ

Unknown είπε...

Byron Tsigaras μάλλον αμόρφωτος είσαι και φαίνεσαι μιάς και εσύ σου αρέσει να γράφεις με greeklish.
Αν θες να μιλάς για πνευματική μόλυνση τα καταφέρνεις μια χαρά με τα συγγραφόμενα σου!
Στην βίβλο, αναφέρει ημιμαθή αυτά που λές ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ο Λώτ δεν ήθελε καθόλου να κάνει αυτές τις παραφύσιν πράξεις, οι κόρες του τον μέθυσαν και χωρίς να ξέρει τι του γίνεται τον αποπλάνησαν. ΌΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ! από την γραπτή παράδοση της Εκκλησίας μας γράφει ότι μετά που ξεμέθυσε και κατάλαβε τι έκανε ο Λώτ έπεσε σε μεγάλη μετάνοια και ζητούσε συγχώρεση από τον Θεό για τις βαριές αμαρτίες του, και που τελικά τα κατάφερε να πάρει συγχώρεση μετά από χρόνια. Εάν δεν το είχε κάνει ο Λώτ να ζητήσει μετάνοια, θα του έριχνε ο Θεός μεγάλη τιμωρία.

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Αγαπητέ κοινωνιολόγε,
Δε φοβάμαι κανέναν τους,γιατί αν πάθω κάτι θα καρφωθούν ότι αυτοί το έκαναν,ΕΊΝΑΙ πολύ απλό.Άσε που είναι θρασύδειλες κότες κ μόνο απειλές είναι ικανοί να εξαπολύουν.Έχω πείρα από τους Χρυσαυγιτες που με απειλούσαν τηλεφωνικά,είδαν ότι δε μασούσα κ τότε κάποιος από αυτούς υποδύθηκε τον πρώην άνδρα της μνηστής μου που δεν έχει παντρευτεί ποτέ νομίζοντας ότι έτσι θα μας χωρίσουν οι ηλίθιοι κ τελικά έκαναν πίσω.Να σου πω κάτι αδελφέ;Όταν το 2000 γλύτωσα θαυματουργικα από μπλόκο Ισραηλινών στρατιωτών μαζί με άλλους προσκυνητές στο Όρος των Ελαιών έχοντας το δάκτυλο στη σκανδάλη κ στοχεύοντας μας,εμένα μάλιστα ο ένας ΜΟΥ είχε κολλήσει το αυτόματο στον κρόταφο μέσω του κλειστού τζαμιού από τη θέση του συνοδηγού,ήμασταν όλοι σε μίνι λεωφορείο,αφού λοιπόν γλύτωσα από εκεί,είχε ξεκινήσει η δεύτερη Ιντιφάντα τότε,από τότε δε φοβάμαι κανέναν καραγκιόζη.

κοινωνιολόγος είπε...

έχει δίκιο ο κύριος O.k.manpowerup kapadritis


η Αγία Γραφή αναφέρει και την πτώση του Λωτ, αλλά και την θαυμαστή μετάνοιά του!

ο Λωτ μετανόησε και πήγε στον θείο του τον Αβραάμ στον οποίο εξομολογήθηκε το αμάρτημά του!

ο Αβραάμ του έδωσε τα 3 ραβδιά που του χαρίσανε οι τρεις άγγελοι κατά την φιλοξενία του Αβραάμ στη δρυ του Μαμβρή

ο Αβραάμ είπε στον ανηψιό του Λωτ και πνευματικό του παιδί ότι τότε θα καταλάβει ότι συγχωρέθηκε το αμάρτημά του, όταν δει τα τρία ξερά ραβδιά να βγάλουν ρίζες, κλαδιά και φύλλα και να ξαναγίνονται χλωρά!

ο Λωτ με πίστη πήρε τα τρία ραβδιά από τον παράδεισο και τα έμπηξε στη γη

ο Λωτ πήγαινε με ένα κανάτι κάθε μέρα στον Ιορδάνη ποταμό να πάρει νερό για να ποτίσει τα τρία ξερά ραβδιά. Αν έβρισκε κανέναν στον δρόμο που του ζητούσε νερό του έδινε, όσο περίσσευε το έχυνε και ξαναγυρνούσε στον Ιορδάνη ποταμό να το ξαναγεμίσει!

ο Λωτ πήγαινε κάθε μέρα επί σαράντα χρόνια και πότιζε τα ξερά ραβδιά μέχρι που έγιναν ένα δέντρο τριμερές με ξύλο από κέδρο, πεύκο και κυπαρίσσι!

Από το δέντρο του Λωτ έγινε το τίμιο ξύλο που σταυρώσανε τον Σωτήρα Χριστό.


όποιον και να ρωτήσεις στο Όρος την ξέρει την ιστορία

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας για ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.: "Είστε όαση στην πολιτική μας ζωή!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο τομεάρχης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Αναστασιάδης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμία.Ο κ.Αναστασιάδης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το αγωνιστικό-ομολογιακό του φρόνημα και τον προέτρεψε να συνεχίσει στην ίδια γραμμή,την γραμμή των Πατέρων μας.Με τη σειρά του,ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα για τον αγώνα του,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Κίνημά μας αποτελεί όαση στην πολιτική μας ζωή και ευχήθηκε το αγωνιστικό μας φρόνημα να αποτελέσει πρότυπο για μίμηση και από άλλες πολιτικές δυνάμεις.Τέλος,μας ζήτησε να μεταφέρουμε τα σεβάσματά μας στον πνευματικό μας καθοδηγητή,πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Σαράντη Σαράντο.
Και από τη θέση αυτή,ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο τα έτη του να είναι πολλά και ευλογημένα και να συνεχίσει να ελέγχει τους εχθρούς της Εκκλησίας και της πατρίδας μας προς ωφέλεια όλων μας.
Γραφείο τύπου και πληροφοριών Πανελληνίου Προοδευτικού Κινήματος
panprok.blogspot.gr

pappasadrian είπε...

Αγαπατε αλληλλους σε νεες περιπετειες!

Με το καλο επιθεση και σε αλλες μειονοτητες, τωρα που κανει πλατη και η χρυσαυγουλα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Μάθε πρώτα τι διδάσκει η εκκλησία μας, διάβασε κανένα ευαγγέλιο, διάβασε κανέναν πατέρα ή για κάποιο σύγχρονο γέροντα, πληροφορήσου ότι διδάσκει την αγνότητα και την μετάνοια και όχι τον σοδομισμό και τον κιναιδισμό, και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα απομονώνοντας επιλεκτικά χωρία.

Κανείς δεν μισεί τους ομοφυλόφιλους, μακάρι να καταλάβουν το λάθος τους, την διαστροφή τους και να μετανοήσουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με το πρόσχημα της "αγάπης" δεν θα πούμε την αλήθεια.
Και σίγουρα δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι πόλεις μας "σόδομα και γόμορα".


Όσο για τις "επιθέσεις στις μειονότητες"(!), ενδιαφέρθηκες εσύ ποτέ πραγματικά για μειονότητες; μίλησες ποτέ για τον εκτουρκισμό των Πομάκων από το τουρκικό Προξενείο;
μίλησες για τους Έλληνες της β.Ηπείρου;
για τους ελάχιστους Έλληνες που απέμειναν σε Ίμβρο και Τένεδο;

Από πότε η σεξουαλική διαστροφή σε μετατρέπει σε "μειονότητα" υπό προστασία;

Στο τέλος του "αχταρμά", πετάμε και τη φράση :"κάνει πλάτη η χρυσαυγούλα" στο άσχετο
(που την είδες την "χρυσαυγούλα", έχεις πυρετό ή παραισθήσεις;),
για να δημιουργούμε εντυπώσεις.

kostas.lacon είπε...

Ελπίζω σύντομα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να τιμωρεί αυστηρά τη ρατσιστική ρητορική μίσους κατά των ομοφυλόφιλων συμπολιτών μας.
Είναι απαράδεκτο αίσχος στην Ελλάδα του 2014 να εκδηλώνεται ατιμωρητί και τόσο ανερυθρίαστα ένας χυδαίος και απαίσιος κοινωνικός ρατσισμός υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας.
Θα δεχόσασταν κύριοι χριστιανοταλιμπάν σε δημόσιες συνάξεις τους οι μουσουλμάνοι να σας αποκαλούν κολασμένους άπιστους και να ζητούν να πληρώνετε κεφαλικό φόρο ως άπιστοι ή να ζητούν να εξισλαμιστείτε αν θέλετε να κρατήσετε στη θέση του το κεφάλι σας ...υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής τους ελευθερίας ???

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Πολύ χαίρεσαι για το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι ότι πέρα από τους ορθοδόξους πιστούς θα φιμώσει και κάθε δυνατότητα έκφρασης σκέψης.
Όταν το διαπιστώσεις, ίσως είναι πολύ αργά.

Που τον βλέπεις τον "κοινωνικό ρατσισμό"; Όταν κάποιος ενημερώνει τους πιστούς ότι κάνει είναι αμαρτία, αφύσικο και διαστροφή, αυτό λέγεται "κοινωνικός ρατσισμός";

Μας εγκαλείς που "εκδηλώνεται ατιμωρητί". Δηλαδή έπρεπε να συλληφθούμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην εκδήλωση και να τιμωρηθούμε!!


Η 2η σου παράγραφος στερείται κάθε λογικής. "Χριστιανοταλιμπάν" δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ στην Ορθοδοξία. "Απίστους" μας αποκαλεί το Κοράνι που καλεί σε "τζιχάτ", που σημαίνει ιερός πόλεμος. Επίσης το Ισλάμ από τότε που γεννήθηκε ήταν πάντα αντίθετο σε κάθε έννοια "θρησκευτικής ελευθερίας".


Αντί να εκλιπαρείς για την επιβολή του αντιρατσιστικού νόμου, προτείνω να δοκιμάσεις να βγάλεις τις παρωπίδες, πίστεψέ με, θα βλέπεις καλύτερα. Τότε θα καταλάβεις τι προσέφερε η Ορθοδοξία και ο χριστιανισμός στον κόσμο. Εκτός αν προτιμάς έναν άνθρωπο δούλο των παθών του. Σε κάθε περίπτωση, η εκκλησία θα συνεχίσει να σου επισημαίνει το λάθος αλλά και να σε αφήνει να επιλέξεις.

Unknown είπε...

Κοινωνιολόγε, στην Αγρυπνία έψαλλαν οι Χασανίδης Γιάννης και Λιάκος Γιάννης

Unknown είπε...

Στο σχόλιο του "Μαχητής Θεσσαλονίκης": "Όποιος διεκδικεί μια ζωή με ιδανική, αξίες, αξιοπρέπεια, είναι "φασίστας"!

Όχι, αυτός που διεκδικεί αυτά σαφέστατα δεν είναι φασίστας. Φασίστας γίνεται όταν προσπαθεί να εμποδίσει άλλες κοινωνικές ομάδες να διεκδικήσουν αυτά που εκείνοι θεωρούν ως δικές τους αξίες.

Και, ναι, η αξίωση για τη μη εκδήλωση των ομοφυλόφιλων, ήταν ενέργεια φασιστική. Άλλο πράγμα διαφωνώ με την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους και άλλο πράγμα ζητώ την απαγόρευση της εκδήλωσής τους.

Οι δρόμοι της πόλης, ανήκουν σε όλους.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Α μάλιστα, παρελαύνοντας και προκαλώντας "διεκδικούν δικαιώματα"!!!
Μπορείς να μου πεις ποια ακριβώς δικαιώματα διεκδικούν;

Σπίτι τους δεν τους απαγορεύει κανείς να κάνουν ότι θέλουν. Συνεπώς κανείς δεν τους στερεί τις 'παρά φύσιν' επιλογές τους.
Αν θεωρούνε δικαίωμα το να μεταφέρουν την κρεβατοκάμαρά τους στο δρόμο, τότε έχουμε και εμείς, η πλειοψηφία δικαιώματα: να περπατάμε στο δρόμο με τα παιδιά μας χωρίς κάποιοι να εξευτελίζουν την ανθρώπινη φύση και να προκαλούν.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Κάποιοι φοβούνται ότι κολλάει!!!

Αν είχαν ίσα δικαιώματα (ναι και τα κληρονομικά) δεν θα χρειαζόταν να κάνουν παρελάσεις. Αν φοβάστε... να μην πάτε...!!!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Α μάλιστα, κι εσύ επιμένεις ότι απλά διεκδικούν δικαιώματα ..Τις φωτογραφίες με την προσβολή του ιερέα τις βλέπεις;;
Αν αναζητήσεις κι άλλες φωτογραφίες, θα διαπιστώσεις την σαβούρα, την παρακμή, το τέλμα, την αηδία να μετουσιώνονται .

Αν θέλετε να διεκδικήσετε κι άλλα προνόμια, (γιατί προς το παρόν έχετε το μονοπώλιο σε αρκετούς χώρους πχ στην τηλεόραση, στην τέχνη, κλπ, εκεί αν δεν γίνεις ομοφυλόφιλος, αν "δεν σε πηδήξουν", δεν έχεις μέλλον, όπως έλεγε κι ο Μάνος Χατζηδάκης, για να πας μπροστά ή πρέπει να είσαι αριστερός ή ομοφυλόφιλος) να το κάνετε χωρίς να προσβάλλεται όλους τους υπόλοιπους.

Unknown είπε...

Αν σας ενδιαφέρει (που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει, αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε) η παρέλαση του pride είναι απλώς το εορταστικό αποκορύφωμα των εκδηλώσεων που στο κυρίως πιάτο τους περιλαμβάνουν συζητήσεις, ομιλίες και διαλέξεις για ζητήματα ατομικών ελευθεριών, κοινωνικών δικαιωμάτων, ζητήματα συνταξιοδοτικών, ασφαλιστικών, κληρονομικών κλπ. καλύψεων που στερούνται τα ομόφυλα ζευγάρια, ζητήματα ταυτότητας κοινωνικού φύλου, ενδοοικογενειακή βία σε βάρος ομοφυλόφιλων ατόμων, θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, ιστορικές αναφορές (π.χ. η αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων στη ναζιστική Γερμανία και το Ολοκαύτωμα), προβολή ταινιών (μη πορνογραφικές, εννοείται) και ένα σωρό άλλα ζητήματα της σύγχρονης πραγματικότητας. To ότι κάποιοι εξ υμών επικεντρώνονται αποκλειστικά σε μερικούς... πισινούς (που κι αυτούς ο Θεός τους έδωσε, τι να κάνουμε;) δεν σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να κρυφτούν στην ντουλάπα όπως ήταν κρυμμένοι για δεκαετίες.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Α μάλιστα, συζητήσεις κάνετε και ομιλίες!Α έτσι .. και σας παρεξηγήσαμε!!
Ε λοιπόν αν θέλετε απλά να συζητάτε με ευπρέπεια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Όταν όμως προκαλείτε δημόσια στην πόλη μας, όταν επιμένετε στην προβολή της διαστροφής μέσα στους δρόμους, τότε είναι αυτονόητο ότι θα αντιδρούμε.
Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει προσεχώς να ανεχόμαστε παρέλαση κτηνοβατών, παιδεραστών κλπ (γιατί και αυτοί έχουν δικαιώματα με το σκεπτικό σου, "να βγούνε κι αυτοί από την ντουλάπα").


Όσο για τους "πισινούς που έδωσε ο θεός" (έχετε εξαιρετική ικανότητα να διαστρεβλώνετε και να παρουσιάζετε θέματα όπως σας βολεύει), σε ενημερώνω ότι ο θεός έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Αυτοί είναι ζευγάρι. Σε αυτούς είπε ο Θεός "αυξάνεσθε και πληθύνεστε". Αυτούς ευλόγησε ο Χριστός στον Γάμο της Καννά. Δεν έπλασε τραβεστί, ομοφυλόφιλους, και κάθε είδους παρά την φύσιν άλλους συνδυασμούς.