Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Χριστόφια, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΥΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!


Το ΑΚΕΛ έπεσε από τα σύννεφα. Μόνο το ΑΚΕΛ όμως. Όπως ήταν ηλίου φαεινότερο, και εντελώς αναμενόμενο, οι Τούρκοι χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού δεν θα έχουν κανένα κόστος, κατάθεσαν ολοφάνερες πλέον συνομοσπονδιακές θέσεις. Κι όχι μόνο αυτό, μας ζητούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να κάνουμε δεχτούς όλους τους Τούρκους υπηκόους ως μόνιμους κατοίκους στην Κύπρο!!!!!

Αναλυτικά, στο όνομα της ισότητας με τους Έλληνες πολίτες, (πλήρη μέλη της ΕΕ, όπως και οι Κύπριοι), απαιτούν να έχουν πλήρες δικαίωμα διακίνησης, εγκατάστασης, απόκτησης περιουσίας και εργασίας στο νησί!!!!!!!!!! Δηλαδή, εκεί που ο Χριστόφιας διεκδικεί την παραμονή ΜΟΝΟ (!) 50000 εποίκων, οι Τούρκοι του λένε “πριτς!! Όχι μόνο δεν το ξεκουνάει κανείς, αλλά θα ερχόμαστε ΟΣΟΙ θέλουμε, ΌΠΟΤΕ θέλουμε, για εγκατάσταση στην Κκιούπρους”!!!!!!!!!!!

Μάλιστα κυρίες και κύριοι!!!!!!! Εδώ μας οδήγησε η ευφάνταστη, ευελικτή, εμπνευσμένη στρατηγικώς και τακτικώς πολυεπίπεδη δράση του προέδρου μας, κ. Χριστόφια!!!! Και φυσικά, συνεπικούρησε και η εκπληκτική χημεία και ιδεολογική του συνάφεια με τον Ταλάτ, για να μη ξεχνιόμαστε...

Τώρα ο Χριστόφιας τρέχει να χωστεί κάτω από τις φούστες του συμβουλίου αρχηγών (ούτε καν του Εθνικού Συμβουλίου!!!!!!!!!!! Γιατί άραγε;; μήπως επειδή οι Αβέρωφ, Κολοκασίδης, Λυσσαρίδης και Πασπαλίδης δεν θα του χαριστούν, και θα του δώσουν να καταλάβει για τις ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ που φέρει για την εξέλιξη αυτή;;;;;).

Γιατί ο Πρόεδρος μας φέρει ΑΣΗΚΩΤΕΣ ευθύνες. Γιατί είναι ο πρόεδρος μας που επέμενε να μπει σε συνομιλίες παρ΄όλο που ήταν προφανέστατο ότι δεν υπήρχε κοινή βάση συζήτησης. Ήταν ο Πρόεδρος μας που έγραψε στα υποδήματα του τα παλαιά όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην ΔΗΣ(ΑΚΕΛ)Υ φυσικά), τα οποία επεσήμαναν ότι η προσπάθεια αυτή στηρίζεται στον αέρα και ότι θα οδηγήσει σε αδιέξοδο, που θα το φορτωθεί η δική μας πλευρά!!! Και πριν αλέκτωρα λαλήσαι τρις, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν...

Ήταν ο πρόεδρος μας που επέμενε στο αγγλικής προέλευσης γελοίο ευφυολόγημα “λύση από του Κυπρίους για τους Κυπρίους”, ενώ κάθε μέρα και ώρα αυτοδιαψεύεται λέγοντας ότι ο Ταλάτ δε μπορεί να τραβήσει μια γραμμή σε μια κόλλα αν δεν πάρει άδεια από την Άγκυρα.

Ήταν ο πρόεδρος μας που προσπαθούσε να μας πείσει ότι υπάρχει κοινό έδαφος για έναρξη συνομιλιών, εφόσον στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΗ συμφωνία της 23ης Μαϊου συμφώνησαν με τον Ταλάτ για ΔΔΟ. Μα ποια ΔΔΟ κ. Πρόεδρε;;; Στα λόγια οι Τούρκοι είναι πρώτοι!!

Πάρε τώρα στα μούτρα την ΔΔΟ που μας υποσχέθηκες!! Τουρκικό βέτο σε όλες τις περιπτώσεις, ξεχωριστό FIR στα κρατίδια, εσωτερική ιθαγένεια, ξεχωριστή διαχείριση φυσικών πόρων, τα κρατίδια να έχουν δικαίωμα να συνάπτουν συμφωνίες με ξένα κράτη: ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!! Επειδή την ονομάζουν ομοσπονδία, σημαίνει ότι έτσι είναι;; Αλλά όταν επέμενε ο Τάσσος για ΔΔΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, λοιδωρούσαν οι ακελικοί και οι νενέκοι...

Επίσης: οι Τούρκοι ζητούν το νέο κράτος να είναι επαναβεβαίωση του συνεταιρισμού, και ότι οι συμφωνίες που συνήψαν τα κρατίδια (δηλαδή οι συμφωνίες που παρανόμως συνήψε το ψευδοκράτος) να αναγνωρίζονται και να συνεχίζονται από το νέο κράτος: ΙΔΟΥ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ.

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα, η υπογραφή μας δηλαδή ώστε οι ΤΟΥΡΚΟΙ να γίνουν μέλη της ΕΕ χωρίς να είναι η Τουρκία μέλος της: ΙΔΟΥ η νομιμοποίηση και η συνέχιση, δια της υπογραφής μας, του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Τι έχεις να πεις τώρα πρόεδρε;;; Οι “γενναίες” σου παραχωρήσεις, πού μας οδήγησαν;; Στο χείλος της αβύσσου!!! Και εσύ πας για... εντατικές!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστόφια σήκω φύγε από τις συνομιλίες τώρα και μη μου θέλεις και nobel ειρήνης!

Πάνος είπε...

Ουδέν κακόν αμιγές καλού λέγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Λοιπόν, τουλάχιστον από όλη αυτή την γκάφα,αντιλήφθηκε και το ΑΚΕΛ, πως τόσα χρόνια, δεν είναι οι ακραίοι Έλληνες Κύπριοι εθνικιστές που φταίγανε για το τέλμα στο Κυπριακό. Δεν είναι ο δήθεν αδιάλλακτος Τάσσος Παπαδόπουλος ή ο δήθεν σκληροπυρηνικός Σπύρος Κυπριανού.

Επιτέλους αντιλήφθηκαν στο ΑΚΕΛ τι παέι να πεί Τούρκος και τι πάει να πεί Τουρκία. Κι ότι ο Τούρκος, δεν καταλαμβαίνει από καλωσύνες, προσφορές και καλή θέληση.

Η Τουρκία καταλαμβαίνεί μόνον όταν αντιστέκεσαι και αποδεικνύεις έτοιμος να παλέψεις και πέσεις αν χρειαστεί, αλλά επιφέροντας της κόστος.

Ανασυγκρότηση λοιπόν:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑΣ

ΑΠΑΓΓΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΦΙΚΤΗ, ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ-ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ (ΟΧΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ) ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΝΟΙΞΗΣ (ΟΧΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ) ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ Κ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ --> ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ: ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Elpizo na katalavan auta pou les Pano...

Κκουλλάς είπε...

Έπρεπε να γίνει όλη τούτη η ιστορία για να καταλάβουν δηλαδή οι του ΑΚΕΛ ?
Και οι υπόλοιποι που ήξεραν, πχ οι του ΔΗΣΥ τι έκαναν ως "αντιπολίτευση" τόσο καιρό ?

Η πολιτική ηγεσία μας στην πλειονότητα της βρωμά, ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι ακόμα να φωνάζουν μια άλλη άποψη