Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Είναι ο Μίκης Θεοδωράκης Χρυσαυγίτης;




Η πρακτική είναι γνωστή! Όποια άποψη είναι αντίθετη με τη δική τους είναι φασιστική! Όσοι μιλούν για Ελλάδα και πατρίδα είναι εθνικιστές! Έτσι, με την ίδια ακριβώς λογική, ο Μίκης Θεοδωράκης ο οποίος λέει πράγματα που τους ενοχλούν βαφτίστηκε Χρυσαυγίτης!

- Απολαύστε επίπεδο δημοκρατίας και σεβασμό της αντίθετης άποψης από άτομα μάλιστα που παριστάνουν τους προοδευτικούς : http://xekathara.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html

Έγινε Χρυσαυγίτης λοιπόν τώρα ο Μέγας δημοκράτης και αντιστασιακός Μίκης Θεοδωράκης επειδή τον τελευταίο καιρό λέει πράγματα που ενοχλούν τους ψευτοαριστερούς ψευτοδιανοούμενους.

Φασίστας λοιπόν ο αγωνιστής της δημοκρατίας Μίκης Θεοδωράκης επειδή τολμά και λέει την άποψη του για τα εθνικά θέματα , επειδή αγωνιά για την πατρίδα του και επειδή ξεφτιλίζει τους ανεγκέφαλους - αναρχικούς – τρομοκράτες!

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ε όχι λοιπόν! Ο κόκκινος φασισμός δεν θα περάσει!!!


ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ:

Διαβάστε πρώτα, προσεχτικά όμως, για το ποιος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, για τους αγώνες που έχει κάνει για τη δημοκρατία, για το καλλιτεχνικό έργο που έχει χαρίσει σε όλο τον κόσμο και θα καταλάβετε πόσο μικροί είστε για να τον βάζετε στο στόμα σας – πόσο μάλλον να τον βρίζετε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ακούσαμε και αυτό!!!!!!!!

Παναγιώτης είπε...

Κόκκινη Χούντα

Stavros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.