Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Οι τουρκικές θέσεις του Δημήτρη Χριστόφια


- Εκ περιτροπής προεδρία (των ελληνοκυπρίων που είναι το 80% και των τουρκοκυπρίων που είναι το 18%).

- Παραμονή 50.000 τούρκων εποίκων από την Ανατολία. Να παραμείνουν στα σπίτια μας, άσχετα αν που στον υπόλοιπο κόσμο ο εποικισμός θεωρείται έγκλημα πολέμου…

- Κάναμε πολλά (εμείς οι ελληνοκύπριοι) και πρέπει να πληρώσουμε – εμείς στρώσαμε το χαλί στην Τουρκία για να κάνει εισβολή! Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι έκαναν το 1974 πραξικόπημα πρέπει να πληρώσουμε εμείς το 2010, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας εις τον αιώνα τον άπαντα! Άσχετα αν οι τούρκοι έκαναν πραξικόπημα πριν από τους έλληνες – το 1963!

- Οι τουρκοκύπριοι είναι αδελφοί μας! Γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να τους πληρώνουμε δίνοντας τους επιδόματα, παρέχοντας τους δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα νοσοκομεία μας κτλ. - Άσχετα αν αυτοί απολαμβάνουν παράνομα τις περιουσίες μας, στηρίζουν το ψευδοκράτος και δεν πληρώνουν φόρους στην Κυπριακή Δημοκρατία!

- Είμαστε καταδικασμένοι να τα βρούμε με τα αδέρφια μας και θα τα βρούμε! Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο Β! Θα κάνουμε όσες παραχωρήσεις χρειαστούν προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα με Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία!

- Ας αφήσουμε κατά μέρους τα ατομικά μας δικαιώματα (αυτά που απολαμβάνουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες), ας ξεχάσουμε τις αποφάσεις ευρωπαϊκών και διεθνών δικαστηρίων που μας δικαιούμουν! Ας τα αφήσουμε στην πάντα αυτά για να μην κακοφανίσουμε την Τουρκία!

- Το κυπριακό είναι πρόβλημα των 2 κοινοτήτων! Η λύση θα πρέπει να είναι ενδοκυπριακή! – Με τον τρόπο αυτό συνομιλούμε με τους τουρκοκύπριους απενοχοποιώντας, τον ηθικό αυτουργό που είναι η Τουρκία! (Λες και μπορεί ο κάθε Έρογλου να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματα από το νησί)!

1 σχόλιο:

ILIAS είπε...

Ο Κύπριος κουμουνιστής πουλάει την Κύπρο!
Οι Έλληνες κουμουνιστές κάποτε πήγαν να πουλήσουν την Μακεδονία!
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!!!!!