Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση στα Γιάννενα για την Ε.Ο.Κ.Α. με ομιλητή τον αγωνιστή Γιαννη Σπανό

Χθες το βράδυ (6/4/2011), διοργανώθηκε στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, η εκδήλωση «ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ» με θέμα την επέτειο της 1ης Απριλίου, ημέρα έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη προσπάθεια της Α.Φ.Κ. Τόλμης.

Προς μεγάλη μας τιμή, επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής ήταν ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ και φιλόλογος, Γιάννης Σπανός. Με την άνοδό του στο βήμα, καθήλωσε το κοινό με τη συγκλονιστική ομιλία του για τα βιώματά του από τον αγώνα αλλά και τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει περισυλλέξει για τους απαγχονισμούς των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Εν κατακλείδι, η Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση Τόλμη ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν χθες με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Το ενδιαφέρον που επέδειξαν τόσο οι Κύπριοι, φοιτητές αλλά και μόνιμοι κάτοικοι των Ιωαννίνων, όσο και οι Ελλαδίτες αδελφοί μας για την εκδήλωση αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς. Παράλληλα, όμως, αποτελεί και δέσμευση για να συνεχίσουμε με τον ανάλογο ζήλο στο μέλλον.

Εκ του ΔΣ,

ΑΦΚ Τόλμη

http://www.afk-tolmi.net/?p=338


Σχόλιο Αντιπαρακμής:

Συγχαίρουμε τους φοιτητές της νεοσύστατης Α.Φ.Κ. Τόλμης Ιωαννίνων.

Κόντρα στα ανθελληνικά σχέδια της Νέας Τάξης και στα "τσιράκια" της (τους γνωστούς-αγνώστους), κόντρα στις ενδοτικές φωνές που καλούν σε υποχώρηση σε όλα τα εθνικά μας θέματα, χαιρόμαστε που ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ φοιτητές έχουν καρδιά που χτυπάει ΕΛΛΑΔΑ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

Τιμούν την ΕΟΚΑ και τιμούν τους αγωνιστές της!

Συνεχίστε παλικάρια. Χρέος Τιμής για όσους θυσιάστηκαν κ όσους αγωνίστηκαν.

3 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΑΙΩΝΙΟΣ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ.

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΦΥΡΜΟ-ΕΣΜΟ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ε κ τ ό ς Ε.Ε. η Türkiye!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Τα βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ:

http://www.afk-tolmi.net/?p=364