Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με δράση ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ έξω απο το Προεδρικό Κύπρο

Το "ύποπτο" άτομο καταγράφηκε (τόσο η δράση όσο και η φωτογραφία του) από Ιστολόγιο της Κύπρου:


Διαβάστε την αρχική ανάρτηση :

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011



 Ποιος είναι αυτός ;

Αναζητούνται τα στοιχεία του συγκεκριμένου στην φωτογραφία
Τι έκανε; Προσέγγισε, την Δευτέρα 11/07/11 άτομα στην διαδήλωση έξω από το προεδρικό  με την πολιτική περιβολή που βλέπετε και ένα τσιγάρο στο χέρι και ζήτησε την ταυτότητα τους και άρχισε να τους προπηλακίζει. Όταν του ζητήθηκε η αστυνομική ταυτότητα του αυτός αρνήθηκε να την δείξει και συνέχισε με τις απειλές.  Αυτά όλα μπροστά σε κόσμο και ένστολους αξιωματικούς, που όταν τον ρώτησαν ποιος είναι αυτός και γιατί δεν δείχνει τα στοιχεία του, τον κάλυψε υπονοώντας ότι αυτός ο κύριος είναι υπεράνω νόμων !

Φτάνει πια η κρατική τρομοκρατία. Κανείς πάνω από τον νόμο.




Λίγες ημέρες αργότερα το άτομο εντοπίστηκε εκ νέου.

Αυτή τη φορά όμως φορούσε κουστούμι και ήταν στο πλευρό του Πρόεδρου της Κύπρου κ. Χριστόφια:



 

 

 Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011


Έστειλε το Προεδρικό προβοκάτορες;



Το βράδυ της αποφράδας 11ης Ιουλίου 2011, μετά την δολοφονική έκρηξη στο Μαρί, ένας μεγάλος αριθμός διαδηλωτών βρέθηκε έξω από τις πύλες του Προεδρικού απαιτώντας από την πρώτη μέρα παραίτηση του Προέδρου Χριστόφια και των Υπουργών του. Προφανώς το Προεδρικό δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον κόσμο, και όπως έδειχναν τα πράγματα η κυβέρνηση δεν ήταν προετοιμασμένη, αφού την έξοδο του Προεδρικού όπου συγκεντρώθηκε ο κόσμος την φρουρούσε μικρός αριθμός αστυνομικών, χωρίς αντιδιαδηλωτικές εξαρτύσεις και ιδιαίτερα προστατευτικά μέτρα. 


Κάποια στιγμή, και ενώ είχαν αποχωρήσει οι κάμερες και τα μικρόφωνα των ΜΜΕ, και χωρίς να υπάρχει πρόκληση αφού οι ψύχραιμοι διαδηλωτές είχαν ήδη ελέγξει τους πιο θερμόαιμους από το να προβούν σε επεισόδια ή να εμπλακούν σε οποιαδήποτε σύγκρουση με τους αστυνομικούς, κατέβηκαν διμοιρίες της ΜΜΑΔ από το Φρουραρχείο. Παράλληλα, ένας κύριος με πολιτική περιβολή, και συγκεκριμένα με μια άσπρη φανέλα Adidas, κάπως μελαμψός, με μουστάκι και κρατώντας προκλητικά ένα τσιγάρο, ξεκίνησε να σπρώχνει διαδηλωτές εντελώς απρόκλητα και να προπηλακίζει.

Οι παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα, αφού τονίστηκε στους πάντες πως αυτό το άτομο ενδέχεται να είναι προβοκάτορας και να προσπαθεί να προκαλέσει επεισόδια. Όταν τονίστηκε αυτό και μέσω τηλεβόα, ο εν λόγω κύριος αποτραβήχτηκε στο πίσω μέρος της αστυνομικής δύναμης και μετά εξαφανίστηκε.

Η «Κουκουβάγια» δημοσίευσε την φωτογραφία του εν λόγω κυρίου στο ιστολόγιο της εφημερίδας στις 13 Ιουλίου 2011, όπου ρωτούσαμε για το όνομα του και ποιο ρόλο παίζει τελικά. Δεν αργήσαμε να ανακαλύψουμε. Όπως βλέπετε και στην πιο κάτω φωτογραφία, ο κύριος αυτός στέκεται, φορώντας κοστούμι αυτή την φορά, πίσω από τον Πρόεδρο Χριστόφια, ενώ αριστερά του Προέδρου βλέπουμε τον Μιχάλη Μιχαήλ, ενός εκ των υπευθύνων της φυλλάδας «Γνώμη», η οποία με διάφορα ύπουλα προπαγανδιστικά τεχνάσματα προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στους ήρωες αξιωματικούς και να προστατεύσει τον Πρόεδρο (ο Μιχάλης Μιχαήλ είναι επίσης δημοσιογράφος του Astra και αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ). Η πιο κάτω φωτογραφία πάρθηκε από το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ της 15ης Ιουλίου 2011, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Προέδρου Χριστόφια μετά το μνημόσυνο πεσόντων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.



Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ποια συμπεράσματα εξάγονται; Προσπάθησε το Προεδρικό να στήσει προβοκάτσια με τους διαδηλωτές από την πρώτη κιόλας νύχτα; Σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι το πρωί, και το μόνο μέλημα του Προέδρου και της προσωπικής φρουράς του το ίδιο βράδυ της 11ης Ιουλίου ήταν να δημιουργήσει επεισόδεια για να ξεχαστούν οι ευθύνες του; Και αν το Προεδρικό ήταν τόσο αδίστακτο από το πρώτο κιόλας βράδυ που έπρεπε να πενθεί, τι να πιστέψουμε για τα γεγονότα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2011, όπου ο σχεδιασμός της Αστυνομίας επέτρεπε στους οπαδούς του ΑΚΕΛ να περνούν μέσα από την διαδήλωση των Αγανακτισμένων
Δύο προβοκάτσιες που, τώρα που καταγράφονται και τεκμηριώνονται, αμαυρώνουν και άλλο την εικόνα της κυβέρνησης Χριστόφια, η οποία αποδεικνύεται πως μετέρχεται απαράδεκτων μεθόδων, που μπορεί να οδηγήσουν και σε θύματα, ή ακόμα και σε εμφύλιο πόλεμο, με μόνο σκοπό της να γαντζωθεί στην εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική της.



(οι επισημάνσεις με έντονα δικές μας)
 
Πέρασαν ήδη αρκετές ημέρες από την καταγγελία του Ιστολογίου και ακόμη καμία απάντηση- διάψευση από την Αστυνομία της Κύπρου ή από το Προεδρικό.
Παράξενο ...!
Αν πάντως αποφασίσουν να απαντήσουν τα σχόλια της παρούσας ανάρτησης είναι ελεύθερα. Θα είναι τιμή μας να λάβουμε επίσημη ενημέρωση και φυσικά να λάμψει η αλήθεια αν υπάρχει οποιαδήποτε ανακρίβεια.
Διαφορετικά αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του ...



Διαβάστε ακόμη:

Η σκοτεινή όψη της Αστυνομίας Κύπρου

 

Να οι φασίστες: Καταγγελίες πολιτών για κακοποίηση από την Αστυνομία του καθεστώτος Χριστόφια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: