Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο τρομοκράτης Πέτρος Ευθυμίου και η προστασία των ''δημοκρατικών θεσμών'' της (κατοχικής) κυβέρνησης. Ντοκουμέντα.

Στα 5μιση χρόνια ύπαρξης του Ιστολογίου μας, ουδέποτε ταυτιστήκαμε ή υποστηρίξαμε κάποιο πολιτικό κόμμα.  Επιλέξαμε και συνεχίζουμε να καταθέτουμε τη γνώμη μας χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Επειδή όμως η διαστρέβλωση της αλήθειας -με αφορμή το περιστατικό με τον Πέτρο Ευθυμίου- έχει ξεπεράσει κάθε όριο, παραθέτουμε τα παρακάτω ντοκουμέντα  και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:


Ντοκουμέντο 1ο: 
Ο Πέτρος Ευθυμίου, ναι ο πρώην υπουργός Παιδείας,  λέει ότι εκπαιδεύτηκε ως τρομοκράτης στη Γαλλία. Δείτε το απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξή του :

Δείτε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κ.Ευθυμίου όπου επιβεβαιώνει ότι πήγε στη Γαλλία όπου εκπαιδεύτηκε με πλήρη εκπαίδευση στα όπλα και στα εκρηκτικά εδώ:



Ντοκουμέντο 2ο: 
Πως η καθαρά φραστική αποδοκιμασία
και μια κανάτα με νερό
παρουσιάστηκε ως "βιαιοπραγία" και προπηλακισμός"
τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (που επιμένοντας να φλερτάρουν τόσα χρόνια με τους λαθρομετανάστες βλέπουν τα ποσοστά τους να καταρρέουν και προσπαθούν να "σταματήσουν" την άνοδο των ποσοστών της Χρ.Αυγής).

Δείτε το πλήρες βίντεο και πείτε μας που τον βλέπουν τον προπηλακισμό και τις βιαιοπραγίες:


Σχολιασμός του βίντεο:
"Ευθυμίου, τι τους λες ρε, τα φάγατε όλα τα λεφτά" φωνάζει ο πρώτος,
ένας ηλικιωμένος άντρας ακούγεται να φωνάζει "γιαούρτια δεν έχετε", 
ακολούθησαν οι αποδοκιμασίες "κλέφτες" "λαμόγια" και "Αλήτες προδότες πολιτικοί" 
(φραστικές αποδοκιμασίες χωρίς κανέναν προπηλακισμό)



και όπως βλέπετε (η φωτο είναι από το βίντεο) καθώς περνάει η ώρα τα ίδια τα μέλη της Χρ.Αυγής στέκονται μπροστά κάνοντας αλυσίδα για να προστατέψουν τον κ.Ευθυμίου και να μην εκτραπεί η κατάσταση (ακούγονται και οι προτροπές "πίσω-πίσω" για να αποκλιμακώσουν οι ίδιοι την ένταση).




Παρατηρήστε ακόμη ότι στο τέλος του βίντεο ο τέως Υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ.Ευθυμίου συνεχίζει να παραμένει στην καρέκλα του καπνίζοντας ατάραχος. Το φλιτζάνι με τον καφέ και ο χυμός πορτοκάλι επάνω στο τραπέζι του κ.Ευθυμίου μαρτυρούν ότι ούτε τραπέζια έσπασαν ούτε τίποτε. 




Σε αντίθεση με όσα μας λένε τα ΜΜΕ και τα κόμματα, παραμένει "ατσαλάκωτος", χωρίς κανένα σημάδι ξυλοδαρμού, ή βιαιοπραγίας  εναντίον του. 
 Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο κ.Ευθυμίου, επίσης ατάραχος διαβάζει τις κάρτες των υποψηφίων της Χρ.Αυγής.



Δείτε τώρα πως το παραπάνω περιστατικό το διαστρεβλώνουν εσκεμμένα τα πολιτικά κόμματα (που μας κατάντησαν ξένους στην ίδια μας την πατρίδα) για να αποτρέψουν τη διαρροή ψηφοφόρων τους προς τη Χρυσή Αυγή:

ο σχολιασμός είναι από το Hellas-Orthodoxy :
Αναρωτιόμαστε, όμως: Πού είδες ρε ΒΛΗΜΑ τους κουκουλοφόρους χθες; 
Πότε έκρυψαν τα πρόσωπά τους οι Χρυσαυγίτες, που τολμάς και εξισώνεις ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που προστατεύει εδώ και δεκαετίες η κλίκα σου;
Αλήθεια, μιας και μιλάς τόσο για...ναζί, μπορείς να μας πεις ποιος υπέγραψε δήλωση υποταγής στη Μέρκελ; Εσύ ή...ο Μιχαλολιάκος; (...)
Υ.Γ. Ψιτ και πού είσαι: Μην...ξανοίγεσαι τόσο για δωσιλόγους και συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή, γιατί θα αναγκαστούμε να υπενθυμίσουμε μερικά ονοματάκια όπως Ράλλης, Παπαδόγγονας, Έβερτ κλπ...!





Ποιοι  
όμως ξεπουλάνε την πατρίδα μας ;
(6 ακόμη ντοκουμέντα)

Στο παρελθόν αναφερθήκαμε στο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ξεπούλημα της Ελληνικής μας Θράκης, τοποθετώντας υποψηφίους πρόσωπα που σχετίζονται με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.


Ντοκουμέντο 3ο: 

Δείτε την παλαιότερη μας ανάρτηση  (με αποκαλυπτικές φωτογραφίες) εδώ:


Ντοκουμέντο 4ο:
Δείτε και τη σημερινή κατάντια (εκλογές 2012) εδώ:
 
Ποιο ήταν άραγε το νόημα της συνάντησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου με Μάντατζη, Χατζηοσμάν και έτερες σεσημασμένες πρακτοράντζες του Προξενείου Κομοτηνής;
     Στίς 9 Ἀπριλίου 2012 ἕνα ξεχωριστό δεῖπνο παρατέθηκε στό ὀρεινό χωριό Πετρόλοφος τοῦ Ἕβρου. Στό ἀληθινά δυσπρόσιτο (γιατί ἐκεῖ;) μειονοτικό χωριό συναντήθηκαν τρεῖς βουλευτές τοῦ ΠΑΣΟΚ ἀπό τούς ἰσάριθμους νομούς τῆς Θράκης. Οἰκοδεσπότης ἦταν ὁ βουλευτής Ἕβρου Γιῶργος Ντόλιος, πού ἦταν καί ὁ μοναδικός πλειονοτικός συνδαιτημόνας στήν ὁμήγυρη. Παρεκάθησαν ὁ (σήμερα) ἀνεξάρτητος βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ὁ βουλευτής Ροδόπης Ἀχμέτ Χατζηοσμάν, ὁ πρόεδρος τοῦ προξενοσυλλόγου «Σέτσεκ» Ἀλή Πεντζάλ, ὁ δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου Μεχμέτ Τσιλιγκίρ, ὁ ἐπικεφαλῆς γιά τόν Ἕβρο τῶν μαθημάτων Κορανίου τοῦ τουρκομουφτῆ Κομοτηνῆς Ἀμπντουραχήμ Κουρού (ναί, εἶναι ὁ ψευτοϊμάμης τοῦ Δερείου πού λυσσομανοῦσε κατά τῆς δασκάλας Χαρᾶς Νικοπούλου) καί κάτοικοι τῆς περιοχῆς.


Ντοκουμέντο 5ο:
διαβάστε εδώ:
 Υποψήφιος της ΝΔ,στη Θράκη...συνιστά στον Α.Σαμαρά να "μην αρνείται τη τουρκική ταυτότητα"!
 •Η Ν.Δ. σας έκανε πρόταση ή εσείς μόνος σας προταθήκατε για βουλευτής ;

Εγώ ταυτόχρονα είμαι ο μόνος Τούρκος αιρετός στην νομαρχιακή οργάνωση της Ν.Δ. Τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της νομαρχιακής Κώστας Ναλμπάντης μου πρότεινε να γίνω αντιπρόεδρος στην νομαρχιακή της Ν.Δ. στον νομό. Εγώ του είπα πως αυτή είναι μια καλή πρόταση αλλά ότι αυτό το θέμα πρέπει να το αξιολογήσω αφού συζητήσω με άλλους φίλους.

Στις συγκεντρώσεις που κάναμε θέσαμε τα μειονοτικά θέματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε ποια είναι τα προβλήματα της εδώ τουρκικής μας μειονότητας και το τι πρέπει να κάνουμε. Συζητήσαμε πρώτα το θέμα της εκπαίδευσης, των μουφτειών, τα βακούφια και ένα άλλο επίσης σημαντικό θέμα, τα οικονομικά προβλήματα.Εδώ αφού μίλησαν όλοι οι άλλοι Τούρκοι φίλοι και όταν ήρθε η σειρά μου είπα πως η ανταλλαγή απόψεων που έγινε εδώ ήταν πολύ καλή και ανέφερα πως σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Είπα πως εάν το κόμμα μου πει πως ¨Βρήκαμε καλύτερο ή πιο μορφωμένο από εσάς, κάνε βήμα πίσω¨εγώ είμαι έτοιμος να κάνω αυτήν τη θυσία και είμαι έτοιμος να στηρίξω τον άλλο υποψήφιο. Αυτό θέλω να το πω πάλι, πιστεύω πως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην οπτική γωνία της Ν.Δ. προς την μειονότητα.



Ντοκουμέντο 6ο:
διαβάστε εδώ:


Η προεκλογική "αξιοπρέπεια" της ΝΔ στην Θράκη
  

Όπως είναι γνωστό, στις 29/3 επισκέφτηκε την Κομοτηνή ο πολιτικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σε μια καθαρά προεκλογική βίζιτα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (και – κατά τη γνώμη μας – απόλυτος ορισμός του πολιτικού ΤΙΠΟΤΑ) ήρθε στην περιοχή για να μαζέψει καμιά μειονοτική ψήφο για το κόμμα του. Φυσικά το γεγονός ότι παριστάνει τον υπουργό Άμυνας αυτής της χώρας δεν τον φρέναρε καθόλου από τα ταπεινωτικά παζάρια, τους γελοίους χαριεντισµούς µε ντόπιους πράκτορες της Άγκυρας και τις βλακώδεις ποµφόλυγες (αυτές οι τελευταίες άλλωστε είναι και η ειδικότης του).
Έφερε λοιπόν ως προεκλογικό δωράκι στη µειονότητα τη διαγραφή του προστίµου για τη νοµιµοποίηση των αυθαιρέτων µέσα από την πληρωµή του χαρατσιού της ΔΕΗ, σαχλαµάρισε λιγάκι στον Σύλλογο Επιστηµόνων Μειονότητας και επισκέφτηκε δύο µουσουλµανικούς δήµους.
Τέλος, φωτογραφήθηκε (1η φωτό) και µε τούς υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Ροδόπη, τον Ερχάν Ιµάµογλου από τα Δειλινά και τον Ιντρίς Αχµέτ από τις Σάπες. Ας μας επιτραπεί λοιπόν ένα σχετικό σχόλιο.
 
Ο Ερχάν Ιµάµογλου, παλιός…γνώριµος του «Αντιφωνητή», δηλώνει βεβαίως Τούρκος (όπως και ο Ιντρίς) και επ’ αυτού καµµία συζήτηση δεν δέχεται, όπως άλλωστε είναι δικαίωµά του. Όµως αυτό δεν του αρκεί.
Στην προσωπική του σελίδα στο facebook π.χ., όπου µόνιµο φόντο είναι ένα κολάζ φωτογραφιών του Κεµάλ, έχει αναρτηµένη τη διπλανή αφίσα (2η φωτό) των τουρκικών Ενόπλων Δυνάµεων για τους ήρωες της Καλλίπολης του 1915. Ρωτώ την κοινή λογική σας:
Ποιά πατρίδα, ποιά συµφέροντα, ποιές προτεραιότητες θα εξυπηρετούσε άραγε ο Ερχάν, αν εκλεγόταν;
Ποιο κέρδος έχει η ΝΔ µέ την υποψηφιότητα αυτή; Και τι λέει ο…υπουργός Άµυνας, τροµάρα µας;
«Αντιφωνητής», 2/4/2012


Ντοκουμέντο 7ο:
Διαβάστε εδώ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ!

Να τον χαίρεσαι μεγάλε πατριώτη Αντώνη!!!
Η πρώτη επίσκεψη του Αντνάν Πετσενέκ ως υποψηφίου της ΝΔ ήταν στην "Τουρκική Ένωση Θράκης" και τον ψευδομουφτή και πρακτορίσκο της Άγκυρας Αχμέτ Μετέ:


Ντοκουμέντο 8ο: 
Δείτε και εδώ

Φωτογραφία βουλευτή μπροστά από την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»!

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία του βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Τσετίν Μάντατζη, που πρόσφατα διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής διακρίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπροστά από την σημαία της Τουρκίας και την σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης» που κάποιοι οραματίζονται...

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα της Θράκης «Αντιφωνητής», δείχνει τον βουλευτή μπροστά από την σημαία. Να σημειωθεί ότι Τσετίν Μάντατζη δεν διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ για την επίμαχη φωτογραφία αλλά γιατί κρίθηκε... αντιμνημονιακός!
Άραγε γνωρίζει ο κ. Μάντατζη τι αντιπροσωπεύει το μαύρο-πράσινο πανί με την ημισέληνο, μπροστά στο οποίο έβγαλε φωτογραφία;



Ντοκουμέντο 9ο:
Δείτε τέλος εδώ:

Νέα προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ: Υπερασπίζεται την "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Ένωση Ξάνθης

Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, με λύπη διαπιστώνει κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν.
Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει βαθιά εμποτισμένος με ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η "Επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ" σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιμείνει στην απαγόρευση σύστασης της "Τουρκικής" Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ).



Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
και ποιοι ξεπούλησαν  
και συνεχίζουν να ξεπουλάνε την πατρίδα μας;;;



(μια επίσκεψη στο Ιστολόγιο ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-STOP αρκεί να σας πείσει για την νέα Ιστορία ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που γράφουν στη Θράκη τα "Ελληνικά" πολιτικά κόμματα)

9 σχόλια:

osr είπε...

δηλαδή αυτοί που συμμετείχαν στην ΕΟΚΑ ήταν τρομοκράτες;

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Δηλαδή είσαι πολύ έξυπνος.
Σπάνια συναντά κανείς τέτοια ευφυΐα.
Είμαι περήφανος για σένα παιδί μου.
Πόσο έξυπνα στελέχη βγάζει τελικά το ΑΚΕΛ!
Τόσα χρόνια στις κατασκηνώσεις του κόμματος από πιτσιρίκι εδονόπουλο, δεν πήγαν χαμένα..



Πάντως οι ήρωες της ΕΟΚΑ δεν θα έλεγαν ότι προπηλακίστηκαν
ούτε ότι κινδυνεύει η δημοκρατία (των εντολοδόχων της Νέας τάξης)
αν τους έριχνε κάποιος μια κανάτα νερό.

osr είπε...

ας δούμε τι ακριβώς γράφετε:

"Ο Πέτρος Ευθυμίου, ναι ο πρώην υπουργός Παιδείας, λέει ότι εκπαιδεύτηκε ως τρομοκράτης στη Γαλλία"

και μετά βάζετε απόσπασμα από την συνέντευξη του που λέει τα εξής:

"Το 71 πήγα στο Παρίσι και έκανα πλήρη εκπαίδευση στα όπλα και στα εκρηκτικά"


το 71 ως γνωστόν στην ελλάδα είχαμε στρατιωτική χούντα που σκότωνε εξόριζε φυλάκιζε φίμωνε καταπίεζε τον ελληνικό λαό

κατά τη γνώμη σας αυτός που βάζει βόμβες κατά του χουντικού καθεστώτος είναι τρομοκράτης;

axilleask3 είπε...

Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Δηλαδή όποιος εκπαιδεύεται σε ξένη χώρα σε όπλα και εκρηκτικά και βάζει βόμβες δεν είναι τρομοκράτης;;

Τι είναι;
ειρηνοποιός;
Από τα όπλα και τα εκρηκτικά βρέθηκε να διαμαρτύρεται τώρα για λίγες σταγόνες νερό;

osr είπε...

οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ εκπαιδεύτηκαν στα όπλα και έβαζαν βόμβες

ήταν τρομοκράτες;

δηλαδή συμφωνείτε με το φορειν οφις

συγχαρητήρια!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

γράφεις κ ξαναγράφεις το 1ο σου σχόλιο.

Υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές:
Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ έκαναν έναν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
Αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας τους και την Ένωση με τη μάννα Ελλάδα.

δεύτερον:
οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ υπέστησαν πολλά βασανιστήρια και έφτασαν μέχρι και στην αγχόνη. Βλέπεις καμιά ομοιότητα με τον κ.Ευθυμίου που βάζει δημοσιογράφους και Πασόκους να ψεύδονται ότι τάχα προπηλακίστηκε;

Το βλέπεις το φλιτζάνι με τον καφέ;
Τον βλέπεις τον χυμο πορτοκάλι;
Τον βλέπεις τον Ευθυμίου;
Σου φαίνεται να έχει προπηλακιστεί;

osr είπε...

δεν με απασχολούν οι ξεφτιλισμένοι πασόκοι που ειναι η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης και δεν είναι ο κάθε άχρηστος πέτρος ευθυμίου το θέμα


να θέσω ένα ερώτημα

ο Παναγούλης που έβαλε βόμβα κατά του δικτάτορα Παπαδόπουλου ήταν τρομοκράτης;

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

ρε φίλε
το θέμα της ανάρτησης δεν είναι αν είναι ή όχι τρομοκράτης ο Ευθυμίου.

Αλλά το πως παρουσίασαν τα ΜΜΕ το περιστατικό. Που από μια κανάτα νερό παρουσιαζόταν ως "προπηλακισμός" και "φασισμός" και "ναζισμός" κλπ κλπ.

Η αναφορά στο πρόσωπο του Ευθυμίου είναι για να συγκρίνει τις δικές του πράξεις (όπλα εκρηκτικά κλπ) με τις πολύ πιο ειρηνικές πράξεις των Χρυσαυγιτών.