Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκικά σήριαλ βλέπουν οι Έλληνες - Ο ΑΝΤ1 του Κυριακού προωθεί τον εθνομηδενισμό και το αντιπατριωτικό πνεύματου Γιώργου Καραμπελιά [από τη Ρήξη]

Το θράσος του Κυριακού ξεπερνάει κάθε όριο. 
Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που, ξεκινώντας από το άθλιο κανάλι του, επεκτάθηκαν στο Μέγκα των νταβατζήδων και στον Άλφα του γνωστού Κοντομηνά, τώρα αποτολμάει ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Το 2011 ξεκίνησε ο Σκάι, με τη συκοφαντία του ελληνισμού και της Επανάστασης του 1821. Τώρα, αφού οι Έλληνες εθίστηκαν στα τουρκικά σήριαλ, ο Κυριακού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει τον βασικό οργανωτή του οθωμανικού κράτους, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ-αλήτ της χώρας.
Όλοι οι τζάμπα μάγκες, πολιτικοί, και άλλοι ψευδοδιανοούμενοι που συνήθως διαμαρτύρονται, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το νέο έγκλημα που διαπράττεται όχι μόνο ενάντια στη ιστορία, αλλά στο παρόν και το μέλλον μας. Ακόμα και οι φασισταράδες της Χρυσής Αυγής, που ξέρουν μόνο να εμέσσουν υλακές ενάντια στη δημοκρατία, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το ανοσιούργημα του Κυριακού. Εξάλλου ο Παπαδόπουλος, τον οποίο εκθειάζουν, ήταν ο πρώτος ανοικτός υμνητής του νεοθωμανισμού που πρότεινε ομοσπονδία Ελλάδας και Τουρκίας.
Βέβαια δεν περιμένουμε από τον Σύριζα να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Και τι κάνει η κυβέρνηση που ξέρει μόνο τα δώρα των συνταξιούχων να πετσοκόβει; Πότε άραγε θα πληρώσει τα χρέη του ο Κυριακού;
Εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων να οργανώσουν μια εκστρατεία ενάντια στην προβολή αυτού του ανοσιουργήματος, και να υποχρεώσουν όλες τις πολιτικές και «πνευματικές» δυνάμεις της χώρας να πάρουν θέση, καθώς και να μποϋκοτάρουν τόσο τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και τα τουρκοκάναλα συνολικά… Αυτό άλλωστε φοβάται και ο Κυριακού και επέσπευσε κατά ένα μήνα την προβολή του σήριαλ, για να μας πιάσει στον ύπνο. Εξάλλου, όπως διαφημίζει στα τρέιλερ του σήριαλ, ο Σουλεϊμάν παντρεύτηκε μια Ελληνίδα σκλάβα του. Αυτό ακριβώς είναι το όνειρό τους: να είναι τα γιουσουφάκια των Τούρκων και του Ερντογάν. Μήπως όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο;
---------

Έχουν ξεφύγει εκεί στο πορνοκάναλο
Τα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης με πρωτεύοντα τα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια ήταν πάντα οι πρώτοι διδάξαντες της υποκουλτούρας και της «λατρείας» των υπομετριοτήτων. Είναι επίσης ευκόλως αντιληπτό ότι με την εποχή των «παχιών αγελάδων» να έχει παρέλθει, τα κανάλια αναζητούν φτηνά υποπρογράμματα για να καλύψουν τα κενά. Με την τουρκική επεκτατικότητα να οργιάζει και τους εγχώριους αν – αρμόδιους φορείς να έχουν αναγάγει την ενδοτικότητα σε «επιστήμη» είναι λογικό τα κανάλια να έχουν αναλάβει τα ηνία της προπαγάνδας του εκτουρκισμού της ελληνικής κοινωνίας.
Έτσι, τώρα, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να προβάλει μια νέα τουρκική σειρά με κεντρικό πρόσωπο τον σουλτάνο Σουλεϊμάν της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ονομάζοντας τον ως τον «απόλυτο ηγέτη», στο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς. Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από πλευράς μας είναι το: Αιδώς Αργείοι! Οι Έλληνες με την χιλιόχρονη ιστορία τους έχουν πλείστα και ποικίλα πρότυπα και δεν χρειάζονται τα υποπρότυπα των τούρκων σφαγέων. Το αίμα των Ελλήνων είναι ακόμα νωπό για να ανέχεται τοιάυτες προσβολές στο βωμό της «ελληνοτουρκικής φιλίας» των σύγχρονων ραγιάδων και προσκυνημένων.
Η τουρκική επεκτατικότητα πέραν του δόγματος Οζάλ και της λαθρομεταναστεύσεως επελάυνει και διαμέσω των ραδιοσυχνοτήτων και των τουρκοκάναλων. Ντροπή και Αίσχος!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!
Το δικαίωμα να διαθέτουν ιδιώτες ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμός το έδοσε ο αρχιμαφιόζος της πολιτικής Κ.Μητσοτάκης, αντιστρατευόμενος το Σύνταγμα, το οποίο σαφώς ορίζει ότι τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ανήκουν μόνο στο Κράτος. Η πρόνοια του Συντάγματος για εθνικό έλεγχο επί των ΜΜΕ αποβλέπει στην αποτροπή του ενδεχομένου να καταστούν όργανα εχθρικής προπαγάνδας. Δυστυχώς οι φόβοι του συνταγματικού νομοθέτου επιβαιώθησαν. Ο πράκτωρ του αμερικανοσιωνισμού Μητσοτάκης παρέδωσε την ενημέρωση και ψυχαγωγεία των Ελλήνων σε μερικά καθαρμάτα, τα οποία είναι γνωστά και σαν «νταβατζήδες» και άνθρωποι του ξένου παράγοντος.
Τόσα χρόνια μεγαλοεπιχειρηματίες λειτουργούν παράνομα και δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ για τις [προσωρινές!!!] άδειες που ανήκουν στο κράτος.
Ο Μίνωας Κυριακού, αμφιλεγόμενη προσωπικότης, μεγάλωσε στην Πολωνία, όπου είχε καταφύγει ο κομμουνιστής πατέρας του. Κατά τις αρχές της δεκαετίας ιου ’80 ενεφανίσθη μέγας και τρανός εφοπλιστής και “ντήλερ” όπλων... Άνοιξε το μαγαζί του ΑΝΤ για να ασκήσει πολιτική επιρροή σύμφωνη με τα ξένα συμφέροντα, που εξυπηρετεί. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι γενικός διευθυντής του ΑΝΤ διορίστηκε ο Εβραίος Μωρίς Αβδελάς, ο οποίος διατήρησε αυτή τη θέση μέχρι τον πρόωρο θάνατο του.
Ο ΑΝΤ του Κυριακού προωθεί τον εθνομηδενισμό και το αντιπατριωτικό πνεύμα, διότι έχει αυτή την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: