Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την Μονή Εσφιγμένου.

Την στιγμή που η Νέα Τάξη στήνει πολέμους και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις άλλοτε με "πορτοκαλί επαναστάσεις" και άλλοτε με "αραβικές άνοιξες", καθοδηγεί την χρεοκοπία κρατών και διορθώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σκηνικό της Παγκόσμιας διακυβέρνησης, μια χούφτα ασυμβίβαστοι μοναχοί (της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγ.Όρους),αν και αποκλεισμένοι εδώ και χρόνια από ξηρά και θάλασσα και παρά τις ελλείψεις τους σε τρόφιμα και φάρμακα, συνεχίζουν να κάνουν το χρέος τους:
Αρνούνται να μνημονεύσουν τον Οικουμενι(στι)κό Πατριάρχη και να αποδεχθούν τις συμπροσευχές και τα χειροφιλήματα στον Πάπα.


Διαβάζουμε σήμερα μαζικά στον τύπο τον τίτλο:"Η Μονή Εσφιγμένου για την επίθεση με μολότοφ".
Αλλά αντί για την ανακοίνωση της αληθινής Μονής Εσφιγμένου (δηλαδή του ηγουμένου και των μοναχών που ζούνε στην μονή εδώ και δεκαετίες), δημοσιεύεται η ανακοίνωση αυτών που επιδιώκουν να την καταλάβουν! Δικαστές, αστυνομικά τζιπάκια, ασφαλίτες, πυροσβέστες, σκαπτικά μηχανήματα και αλλοδαποί εργάτες συνενώνονται για να γκρεμίσουν ένα από τα τελευταία οχυρά αντίστασης στον Οικουμενισμό και στην Παγκοσμιοποίηση.


Ε λοιπόν,
Ενημερώνουμε όλους αυτούς τους φρεσκοξυρισμένους αρχιμανδρίτες και μητροπολίτες του Πατριαρχείου αλλά και τα τσιράκια τους (με ή χωρίς σχήμα), ότι η οργή του πιστού λαού κορυφώνεται. Αργά ή γρήγορα, μάταια θα αναζητούν καταφύγιο στους πολιτικούς στους οποίους στήριξαν τις ελπίδες τους και οι οποίοι τότε, πιθανότατα θα έχουν προλάβει έγκαιρα να απομακρυνθούν. Οι επόμενες "υποδοχές" του Πατριάρχη και των κομπάρσων του, ΔΕΝ  θα είναι στρωμένες με βάγια.

Γιατί από σήμερα:
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ είμαστε η Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Από σήμερα,
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στον αγώνα των αληθινών μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αυτών που επέλεξαν τον ανηφορικό δρόμο του μαρτυρίου, τον δρόμο που χάραξε ο Ιερός Χρυσόστομος, ο οποίος αν και Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, πέθανε εξαντλημένος, στον δρόμο για την 3η του εξορία.
ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ.
Μαχητής Θεσσαλονίκης, 
ένας από τους blogger του Ιστολογίου Αντιπαρακμή


Ακολουθεί η ανακοίνωση των πατέρων της Ιεράς Μονής, φωτογραφίες, βίντεο με αντιδράσεις μοναχών και λαϊκών (στην Ουρανούπολη), αλλά και δεκάδες εικόνες ντροπής και προδοσίας με οικουμενιστικά αίσχη:


Μετά τους λοστούς και τις βαριές οι Κατσουλιέρηδες τώρα και με σκαπτικό τύπου CAT προσπάθησαν να μπουν στο κονάκι μας με την βοήθεια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Όχι μόνο οι αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την προσπάθεια των Κατσουλιέρηδων που με αλλοδαπούς εργάτες προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα στο κονάκι μας. Αλλά όπως βλέπετε στην φωτό τους έδιναν οδηγίες και τους συνόδευσαν ... αλλιώς δεν θα είχε φτάσει ποτέ το σκαπτικό στην πόρτα μας. Δείτε το video και πείτε μας γιατί ως αμυνόμενοι διαπράξαμε και έγκλημα κατά ζωής. Πετάξαμε λέει εκρηκτικά μετά στουπί μετά πέτρες, την ίδια ώρα που το σκαπτικό έπεφτε στην πόρτα μας. Εκρηκτικά δεν πετάξαμε ΠΟΤΕ... αφορμή ήταν για να νομιμοποιήσουν την όποια αστυνομική επέμβαση εναντίον των μοναχών μας ... είδαν απλά ότι η αστυνομική συνοδεία απλά δεν βοήθησε και έψαχναν αφορμή για να μπουν τα ΜΑΤ να δείρουν τα γερόντια. Πότε ξανά έχετε δει αστυνομική παρουσία - συνοδεία  σε ιδιωτική προβοκάτσια; ΕΛΕΟΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:

















Διαβάστε ακόμη:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

 οι φωτογραφίες από την νέα προσπάθεια εισβολής, προέρχονται από το Ιστολόγιο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου: http://esfigmenou.blogspot.gr/

Διαβάστε επίσης:

Αυθεντική ή φωτομοντάζ η φωτογραφία στη Μονή Εσφιγμένου? 

http://antiparakmi.blogspot.com/2013/07/blog-post_31.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: