Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυθεντική ή φωτομοντάζ η φωτογραφία στη Μονή Εσφιγμένου?

Παραθέτουμε επιχειρήματα που γράφηκαν σε ιστοσελίδες και ιστολόγια και αμφισβητούν την προέλευση της φωτογραφίας. Τολμούμε να εκφράσουμε και την δική μας άποψη: Η φωτογραφία τραβήχτηκε πράγματι έξω από το κονάκι της Εσφιγμένου αλλά το μπουκάλι με την υποτιθέμενη μολότοφ είναι εμφανέστατα προϊόν φωτομοντάζ (δεν θα έχετε καμία αμφιβολία αν διαβάσετε τα επιχειρήματα που ακολουθούν και τα οποία είναι αμείλικτα). 

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι: Ποιος άραγε το έκανε και ποιος φρόντισε τόσο άμεσα να αναπαραχθεί; Συνδυάστε το και με την άμεση ανακοίνωση της "νέας" Μονής Εσφιγμένου που μιλάνε για "μολότοφ". Δείτε και τους ασφαλίτες που συνοδεύουν το σκαπτικό CAT. Και έχετε όλο το παζλ. Τα μέτρα της Νέας Τάξης εντείνονται. Κάθε εστία αντίστασης Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, πρέπει να σβήσει.


Είναι πραγματική η πρόκειται για φωτομοντάζ ?.
Εμείς να σημειώσουμε τις αντιφάσεις και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
 
1) Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι αντεστραμμένο γιατί το φωτεινό σημείο βρίσκεται από την κάτω μεριά, ενώ λογικά έπρεπε νά “ναι από πάνω, λόγω ουρανού και ηλίου.

2) Το περιεχόμενο δε φαίνεται να έχει πυκνότητα, άρα έπρεπε να σχηματίζεται αμυδρά η γραμμή του καλωδίου πίσω από το μπουκάλι.

3) Δεν υπάρχει καπνός στη φωτιά και η φλόγα φαίνεται θολή στις άκρες. Ένδειξη ότι ενδεχομένως έχει δουλέψει photoshop ή εντολή blur tool.

4) Το κενό αέρος στο πίσω μέρος του μπουκαλιού δεν είναι οριζόντιο και έχει κλίση προς τα πίσω (photoshop, εντολή rotate).

5) Ο φωτογράφος βρίσκεται σε τέτοια θέση που λογικά αν έπεφτε η μολότοφ θα φωτογράφιζε την φωτιά που θα προκαλούσε.

Ποτέ μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε, τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες τις έχουν κάνει με φωτογραφίες και βίντεο. 


Χωρίς φόβο και πάθος, κατ΄ ανάγκην, μπαίνω κι΄ εγώ στον κόπο να σημειώσω τα παρακάτω:
    1.Η πραότητα του βλέμματος και η στάση σώματος του μοναχού, δεν συνάδει με συμπεριφορά ατόμου, έτοιμου να συγκρουστεί, με εκτόξευση βόμβας μολότοφ και μάλιστα προς κατεύθυνση άσχετη με τη πορεία του βλέμματός του ρε πανηλίθιοι!!!

 2.Η θέση του χεριού δείχνει ότι ο μοναχός δεν κρατά αντικείμενο. Απλά είναι μια συνηθισμένη θέση που υποδηλώνει απορία, προς κάποιον, ο οποίος βρίσκεται, ΟΧΙ προς το βάθος εις μήκος, αλλά η συνδυάζεται με αυτόν που βρίσκεται ευθεία κάτω και τον βλέπει με ψυχική ηρεμία, σαν κάτι να του λέει, χωρίς να τον έχει στόχο τον μη…. ευλογημένο, ρε πανηλίθιοι.

 3.
– Όπως σημείωσαν πολλοί πριν από εμένα bloggers, υπάρχει βλάκωδέστατη αναντιστοιχεία, της στάθμης του ιδιαίτερα διαφανούς υγρού, με την γωνία θέσεως της φιάλης, ρε πανηλίθιοι.

 4.Η φλόγα (σημεία 4 και 7) δεν περιορίζεται στο «φυτίλι» αλλά προεκτείνεται «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» στον λαιμό της φιάλης, που υποδηλώνει ….διαρροή εύλεκτου υγρού!!!
Αν όμως υπήρχε διαρροή εύλεκτου υγρού, η φλόγα θα αγκάλιαζε τον λαιμό, αντί να φυτρώνει κατά μήκος, πάνω από τον λαιμό, ρε πανηλίθιοι!!! 
 
5. -Επίσης, το φυτίλι, θα έπρεπε να συνεχίζει εντός της φιάλης (σημείο 6) και να φαίνεται η συνέχειά του μέσα σε αυτήν λόγω διαφάνειας.
Το να είναι απλά κολλημένο το φυτίλι (σημείο 7), στο έξω μέρος του φελού (ή πώματος), το καθιστά άχρηστο και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ, αφού δεν θα μπορούσε να αντλεί εύλεκτο υγρό, έστω και διαφανές, ρε πανηλίθιοι!!!


 6.– Αν το υγρό ήταν οινοπνευματώδες, με τόση φλόγα και διαρροή, θα είχε εκραγεί άμεσα στα χέρια του μοναχού, ρε πανηλίθιοι!!!… Αν πάλι το εύλεκτο διαφανές (τρομάρα σας) υγρό, είναι ελαιούχο ή πετρελαιούχο, η άτιμη η φλόγα σας, θα έπρεπε έστω στοιχειωδώς να καπνίζει μπόμπα σας, ρε πανηλίθιοι προβοκάτορες!!!

 7.– ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ: Ο τόπος γύρο από το κονάκι, υπάρχουν κάμερες «δημοσιογραφικές» στην υπηρεσία των νεοναζί υπηρετών των σιωνιστών μπάτσων, αλλά και καμερών στη κατοχή της σκατοφυλακής σας. 


Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν σας απασχόλησε, το πως είναι δυνατόν, να υπάρχει μόνο μία φωτογραφία (η ίδια σε μακρυνό και σε δήθεν κοντινό πλάνο) και να μην έχει φωτογραφηθεί το αποτέλεσμα της βολής που φαντάσθηκε η προβοκατόρικη σκατοκεφαλή σας????  
Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν χρειάστηκε να σκεφτείτε, να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΤΕ το γεγονός της στείρας φαντασίας σας???
Παρ΄ όλα αυτά, εγώ προσωπικά, εύχομαι να γίνει μπουρλότο, όποιος αλήτης του Δένδια, τολμήσει να πειράξει έστω και μία τρίχα κεφαλής, από τους αγωνιστές Εσφιγμενίτες μοναχούς, είτε στο κονάκι, είτε στο μοναστήρι!!! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…..
Πηγή 2ου κειμένου: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2642.html

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγωνας αγωνας και παλι αγωνας ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην σε αυτον τον πολεμο και ο θεος να τους δινει δυναμη ΛΕΥΤΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Μιχάλη, χαζοί δεν είμαστε.
Δεν είναι δυνατόν να επικαλείσαι μεμονωμένες ακρότητες παλαιοημερολογητών για να δικαιώσεις τις αθλιότητες του Οικουμενικού Πατριάρχη και των υποτακτικών του.

Το πρόβλημα το προκάλεσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κων/λεως. Από τον καιρό που ήταν Πατριάρχης ο Αθηναγόρας και ο οποίος ξεκίνησε τις συμπροσευχές. Όλη αυτή η οικουμενιστική αηδία είναι το πρόβλημα. ΑΥΤΟΙ προκάλεσαν το πρόβλημα και συνεχίζουν να προκαλούν με τα συλείτουργα και τις συμπροσευχές. Στην αηδία αυτή, βρέθηκαν κάποιοι ελάχιστοι που αντέδρασαν, σταματώντας το μνημόσυνο του Πατριάρχη. Και είναι εδώ και χρόνια αποκλεισμένοι από στεριά και θάλασσα, λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες.

Τα παράπονά σου λοιπόν στους φρεσκοξυρισμένους αρχιερείς του Οικουμενικού θρόνου.

Την ενότητα της Πίστεως είπε...

Για έγγραφα σχετικά με τις βόμβες μόλτωφ που εκτόξευσαν οι σχισματικοί καταληψίες των κτηρίων της μονής Εσφιγμένου δείτε την ενότητα ΙΓ' του http://michalisgeo.blogspot.gr/2014/08/blog-post_18.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Όπως βλέπεις με σεβασμό στον διάλογο και στην ελευθερία της αντίθετης άποψης, δημοσιεύσαμε τον σύνδεσμό σου.

ΥΓ. Πολύ μεθοδική και τακτοποιημένη η εργασία σου. "Επαγγελματική δουλειά" θα έλεγα. Ή μήπως ... έτσι είναι;

Πάντα αναρωτιόμουν πως αμοίβουν τους δημοσιογράφους για να γράψουν υπέρ κάποιου ή εναντίον άλλου.
Σε εξειδικευμένα θέματα όμως πχ παλιοημερολογίτες, οικουμενισμός, είναι λογικό να απαιτούνται ειδικές γνώσεις και να προβλέπονται και οι αντίστοιχες "παροχές υπηρεσιών".