Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το πολιτικό "ήθος", από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, σε βίντεο (νεότερες ενημερώσεις)

Αυτό που σίγουρα απουσιάζει από την πολιτική μας ζωή, είναι το ήθος.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, στα Γιαννιτσά, σε τελετή μνήμης για θύματα των Ναζί, εκατοντάδες αριστεριστές, προσέβαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο, φωνάζοντας καθ όλη τη διάρκειά του, τα δικά τους συνθήματα τους ("ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ", κλπ κλπ. Όπως βλέπετε, αντί να ζητήσουν συγνώμη για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ελλάδα, εμφανίζονται αμετανόητοι) .
Αν δεν σέβονται ούτε τον Εθνικό μας Ύμνο, τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς για την πατρίδα μας;

Δείτε το 1ο βίντεο :
(στην αρχή ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος-όσο μπορεί να ακουστεί από τα συνθήματα αριστεριστών):



Από την άλλη μεριά,
πριν 2 εβδομάδες, μέλη της Χρυσής Αυγής, διέκοψαν το μνημόσυνο εις μνήμης των χιλιάδων Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών που θυσιάστηκαν στο Βίτσι, και συνέχιζαν για πολύ ώρα την οχλαγωγία και τις διαμαρτυρίες την ώρα της θρησκευτικής τελετής, επιδιώκοντας να εκμεταλλευθούν κομματικά την εκδήλωση (γράψαμε αναλυτικά εδώ).

Δείτε το 2ο βίντεο 
και παρατηρείστε ότι δεν σεβάστηκαν ούτε κατ' ελάχιστο την θρησκευτική δέηση:


Προχθές, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στο Μελιγαλά,  διέκοψαν και πάλι αντίστοιχη τελετή, προκάλεσαν την αποχώρηση συγγενών και διοργανωτών, και συνέχισαν την τελετή ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. (διαβάστε ενδεικτικά από ειδησιογραφική ιστοσελίδα)


Όταν ο άλλος δεν σέβεται μια θρησκευτική τελετή (πολύ περισσότερο όταν αυτή αφορά  νεκρούς, τους οποίους υποτίθεται ότι ο ίδιος, τιμά), και επαναλαμβάνει με θράσος περίπου τα ίδια, δύο βδομάδες αργότερα, προσβάλλοντας τους συγγενείς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης,  τι μπορούμε να ελπίζουμε;;;


ΥΓ. Για όσους βιαστούν να μας κατηγορήσουν ότι τοποθετούμαστε κομματικά, ας
κάνουν τον κόπο να κάνουν ένα κλικ εδώ, για να δούνε τις πολυετείς μας αποκαλύψεις για τις διαδοχικές προδοσίες της ΝΔ σε ΔΕΚΑΔΕΣ θέματα.
Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε κάθε ΠΑΡΑΚΜΗ και κάθε ΒΛΑΚΕΙΑ.
Και δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλοί που τους το επισημαίνουν. Και όταν "καβαλάς το καλάμι" και δεν υπάρχει κανείς να σου φωνάξει "πρόσεξε", τότε ...,
μάλλον κινδυνεύεις να πέσεις.


Νεότερη ενημέρωση 1:
Διαβάζουμε ότι στον Μελιγαλά, υψηλόβαθμα στελέχη της Χρ.Αυγής, επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τον πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας κ.Στέργιο Χάμο (επειδή κάλεσε στην Λάρισα τον Περίανδρο!).
Διαβάστε την καταγγελία του Πατριωτικού Συνδέσμου εδώ
αλλά και τις απειλές που δέχθηκε ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο, εδώ
Αντίστοιχοι προπηλακισμοί διαβάζουμε ότι έγιναν και στην νεολαία του ΛΑΟΣ (δείτε εδώ).

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο, ότι κάποιοι έχουν "καβαλήσει το καλάμι" και ξεχνούν ότι όσο πιο πολύ ανεβαίνεις, τόσο πιο απότομη είναι και η πτώση.


Νεότερη ενημέρωση 2:
Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ απειλεί με σφαγές:


Δείτε τον και "επί τω έργω":





Είπαμε,
πολιτικό "ήθος"...

Νεότερη ενημέρωση Νο 3 (μία ημέρα μετά) :
Δυστυχώς οι εκλήσεις μας δεν εισακούστηκαν. Ένας αριστεριστής ράπερ είναι νεκρός, ο δολοφόνος κατηγορείται ότι σχετίζεται με την Χρ.Αυγή και οι κάθε είδους καλοθελητές, εκμεταλλεύονται πολιτικά το γεγονός για να προκαλέσουν νέα ένταση. Έπεσε άραγε η Χρ.Αυγή στην "παγίδα"; Ή μήπως ευθύνεται και η ίδια;;;
Διαβάστε, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: