Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τόση "Δημοκρατία" ... είχαμε να δούμε από τη Χούντα!

Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα,
αυτό που αλυσόδεσε με μνημόνια την πατρίδας μας, αυτό που εξαθλίωσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά και τις επόμενες γενιές,
αυτό που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας,
 

οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εγκληματικές οργανώσεις,
με τους Υπουργούς, τους συνδικαλ(η)στές, τα κάθε είδους λαμόγια,
με τις λίστες, τις off-shore, τις τραπεζικές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες, τους μεγαλοεργολάβους και τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ,
όλοι αυτοί οι Ροταριανοί, Lions, Μασόνοι και τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης,

προχώρησαν σήμερα αιφνιδιαστικά σε

- συλλήψεις βουλευτών
- σε κατ οίκον έρευνες
- σε κατασχέσεις υπολογιστών
- σε εισβολή ακόμη και στα γραφεία στη Βουλή,
- σε εκτενείς παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών.
"Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και μάλιστα από το 1987". Έτσι μας διαβεβαιώνουν οι δικαστικές αρχές και τα εντάλματα σύλληψης και  "λύσσαξαν" να το επαναλαμβάνουν νυχθημερόν όλα τα ΜΜΕ.
Το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι:
αφού το κράτος γνώριζε ότι υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση εδώ και 25 χρόνια, γιατί δεν συνελάμβανε τα μέλη της; 
Άρα είτε ΔΕΝ ήταν εγκληματική οργάνωση
είτε όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν ήταν συμμέτοχοι στην εγκληματική αυτή οργάνωση.


Είναι δυνατόν, κάθε φορά μέλος ενός κόμματος δολοφονεί, να συλλαμβάνεται η ηγεσία του ως "εγκληματική οργάνωση"; Τότε γιατί δεν χαρακτηρίστηκε ως "εγκληματική οργάνωση" η ΝΔ, με την δολοφονία του Τεμπονέρα από στέλεχός της (δείτε εδώ);
Γιατί δεν ονομάζονται "εγκληματικές οργανώσεις" τα κόμματα που εισβάλουν στα Πανεπιστήμια με ρόπαλα;
73 δολοφονίες και 580 τραυματισμοί από το 1974 μέχρι σήμερα  από την αριστερή τρομοκρατία (δείτε όλα τα ονόματα εδώ), κι όμως, ΚΑΝΕΙΣ δεν χαρακτήρισε τα αριστερά κόμματα που μάλιστα έστελναν συνηγόρους υπεράσπισης ως "εγκληματική οργάνωση".
Κανείς τους δεν τόλμησε να ανακοινώσει ότι παρακολουθούσε επί μήνες τηλέφωνα βουλευτών.


Για 1η φορά από το 1974, έχουμε διώξεις, παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών, συλλήψεις βουλευτών κοινοβουλευτικού κόμματος. Για πρώτη φορά έχουμε μαζικές εκτοπίσεις υψηλόβαθμων αστυνομικών, ώστε οι διάδοχοί τους να μην αντιδρούν στις παράνομες διαταγές που θα λαμβάνουν. Ανακοίνωση (δείτε εδώ) διακοπής χρηματοδότησης σε κοινοβουλευτικό κόμμα ΠΡΙΝ καν ψηφιστεί (θα έρθει στη Βουλή την Δευτέρα)!
Συλλήψεις βουλευτών χωρίς προηγούμενη άρση της ασυλίας τους από τη Βουλή.
Ένα σωρό ακόμη "δημοκρατικές" πρωτοβουλίες όπως επιστρατεύσεις ακόμη και εκπαιδευτικών (περασμένο Ιούνιο), διαρκείς απαγορεύσεις συγκεντρώσεων (δείτε τις σημερινές απαγορεύσεις της συγκέντρωσης των Εφέδρων στην Αθήνα εδώ, και της Πατρ.Κίνησης Καβάλας εδώ), ακόμη και επαναλαμβανόμενες απαγορεύσεις διανομής τροφίμων!!
Τόση "Δημοκρατία" ..., είχαμε να δούμε από τη Χούντα!
Περαστικά μας..Η θέση μας  γενικά για την Χρυσή Αυγή (για όσους ενδιαφέρονται να τη μάθουν):

Με την Χρ.Αυγή πάντα είχαμε τις διαφωνίες μας σε ιδεολογικό επίπεδο (εκεί η διαφορά ήταν μάλλον χαοτική) αλλά και σε μεθόδους πολιτικής δράσης (πχ προκλητική αμφίεση με ξένα πρότυπα που απωθεί, συχνά καπελώματα πατριωτικών εκδηλώσεων, πλήρη αδυναμία συνεννόησης, κλπ).

Προεκλογικά, βλέποντας την άδικη φίμωσή της (δείτε ενδεικτικά την προεκλογική φίμωση της ιστοσελίδας της, εδώ), είχαμε την στοιχειώδη υποχρέωση να την προβάλουμε, και να την επαινέσουμε όταν δημόσια για πρώτη φορά, αποποιήθηκε το ναζιστικό-παγανιστικό της παρελθόν και δήλωνε σεβασμό στην πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Έκτοτε επαινέσαμε θετικές παρεμβάσεις της στη Βουλή (δείτε ενδεικτικά εδώ) και την υπερασπίσαμε όταν δεχόταν άδικες επιθέσεις.

Τους τελευταίους μήνες διαπιστώσαμε την στροφή της οργάνωσης προς το παρελθόν της (εθνικοσοσιαλισμό και παγανισμό). Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό προέκυψε ως αποτέλεσμα οίησης από τα υψηλά ποσοστά δημοσκοπήσεων ή με "άνωθεν εντολή" ή ως αποτέλεσμα εσωκομματικών ζυμώσεων. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι όμως έλεγαν ότι, μετά την Ύβρη, οι Θεοί, στέλνουν την Νέμεση.
Παρά τις προειδοποιήσεις μας (ενδεικτικά εδώ,κι εδώ), δυστυχώς η Χρ.Αυγή δεν είχε την στοιχειώδη ευφυΐα να μην πέσει στη φάκα.

Πάντως αυτό που ζούμε στις μέρες μας, από τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά για να συνεχίσουν να μας ξεπουλάνε με κοινοβουλευτική πλειοψηφία, προκαλεί τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Ελληνικού λαού. Γνωρίζουμε τα αφεντικά τους.  Και γι αυτό καλούμε όλο το λαό ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ για την προστασία του Συντάγματος, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.


ΥΓ. Σε κάτι ανόητους-αμετανόητους αριστεριστές, ή ακόμη και "πατριώτες", που χαίρονται εκδικητικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, τους υπενθυμίζουμε ότι το διεθνές σιωνιστικό σύστημα είναι αδίστακτο : δεν αποκλείεται να έρθει και η σειρά σας.
Μαχητής Θεσσαλονίκης- Ιστολόγιο αντιπαρακμή.

1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Κανείς δεν βλέπει την εκτροπή;

Μοιάζει αδιανόητο. Ένα κόμμα τέθηκε εκτός νόμου και η κοινή γνώμη φαίνεται να πανηγυρίζει. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο; Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος, ώστε να χαρακτηριστεί κάθε δύναμη ανατροπής των φαύλων της μεταπολίτευσης ως τρομοκρατική οργάνωση; Αύριο Καμμένε που χαίρεσαι, θα έρθει η σειρά σου να βγεις εκτός νόμου, αν ξεπεράσεις το 15%. Αυτόν τον εκφασισμό της κρατικής εξουσίας δεν τον βλέπει κανείς;

Η κατηγορία για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος"

Το ληστρικό κόμμα, το
ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει διαλυθεί με βάση την ίδια κατηγορία; Ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν "αντιπρόεδρός" του για χρόνια; Ο Τσοχατζόπουλος δεν κατήγγειλε και ορθώς τον Σημίτη και άλλους υπουργούς του μιζοκόμματος ως συνυπογράφοντες τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ; Γιατί τότε δεν κινήθηκαν ανάλογες διαδικασίες; Αυτοί δεν χρεωκόπησαν την χώρα; Ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος την χρεωκόπησαν; Αλλά και για να υιοθετήσουμε την άποψή τους, η Χ.Α. δεν είναι δημιούργημα της εξαθλίωσης; Αν δεν είχαν χρεωκοπήσει την χώρα με την διαρκή λεηλασία του δημοσίου χρήματος, θα ήξερε σήμερα κανένας, πέρα από καμιά χιλιάδα ανθρώπους, την Χ.Α.; Ποιος είναι λοιπόν ο τρομοκράτης; Άλλο είναι τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, στα οποία μπορεί να εμπλέκονται στελέχη ή και βουλευτές της Χ.Α. και για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσουν και άλλο η κήρυξη ενός κόμματος εκτός νόμου. Γιατί αυτό που έγινε σήμερα είναι εν τοις πράγμασι απαγόρευσης λειτουργίας της Χ.Α.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2013/09/blog-post_9661.html