Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η δικαίωση ενός ...., "Μασόνου" και "χρυσαυγίτη" blogger !! (νεότερη ενημέρωση!)

Η ιστορία μας
Το Ιστολόγιο Αντιπαρακμή, έκλεισε 7 χρόνια. Χιλιάδες αναρτήσεις από μια ολιγομελή ομάδα συντακτών (που όσο πήγαινε και συρρικνωνόταν αφού δεν είναι εύκολο να μπορείς να αφιερώνεις καθημερινά τόσο χρόνο).
Μιλήσαμε για πατρίδα και Ορθοδοξία. Επισημάναμε έγκαιρα τους κινδύνους από την λαθρομετανάστευση και την απειλή του Ισλάμ στην Ευρώπη. Καταγγείλαμε με σοβαρότητα τα σχέδια της Νέας Τάξης (Ηλεκτρ/κό φακέλωμα, Κάρτα Πολίτη, Μασονία). Αναφερθήκαμε σε εθνικά θέματα (εκτουρκισμός Θράκης, Κύπρος, Β.Ήπειρος, ΑΟΖ), στηρίξαμε δεκάδες αγνές πατριωτικές προσπάθειες, συμμετείχαμε σε μποϋκοτάζ, αποκαλύψαμε τις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, κι όλα αυτά σε μια εποχή που το διαδίκτυο είχε πραγματικά ανάγκη για ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ και ΑΛΗΘΕΙΑ (τώρα ευτυχώς οι προσπάθειες έχουν πολλαπλασιαστεί, το διαδίκτυο γέμισε με Ελλάδα και με Ορθοδοξία). Με ευθύνη, άγχος, κούραση, ρίσκο, υπερασπίσαμε τις ιδέες μας δεχόμενοι χτυπήματα (μεταφορικά και κυριολεκτικά), απειλές, εκβιασμούς, κι όμως, κάθε φορά συνεχίζαμε ...

η λάσπη ...
Εδώ και 10 περίπου μέρες δεχθήκαμε μια απίστευτη επίθεση από το πολιτικό κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ (γράψαμε σχετικά εδώ) αλλά κυρίως από τον διαχειριστή του Hellas-Orthodoxy, που ο ίδιος δηλώνει ενεργό μέλος του του κόμματος αυτού:
 
(ΣΧΟΛΙΟ: δεν είναι λίγο "άτοπο",ο ίδιος να παραδέχεται ότι είναι μέλος του κόμματος "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" και να χαρακτηρίζει υποτιμητικά τον άλλον "χρυσαυγίτη blogger"!! 
Δηλαδή επιτρέπεται ένας blogger να ανήκει στο κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" αλλά δεν επιτρέπεται να
ανήκει στην "Χρ.Αυγή";!!
Και δικαιούται ο Hellas-Orthodoxy να κρίνει μέσα από την αναρτήσεις του την Χρ.Αυγή αλλά δεν δικαιούνται οι υπόλοιποι bloggers να κατηγορούν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ;!! 

Και δεν είναι λίγο "άκομψο" να ονομάζεις το Ιστολόγιό σου "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" και να το έχεις γεμίσει με άσχετες εμπορικές διαφημίσεις; Να κατηγορείς άλλους ως τηλεβιβλιοπώλες και πατριδεμπόρους και ταυτόχρονα να διαφημίζεις τα βιβλία σου;  Να προβάλλεις τον εαυτό σου επώνυμα λες και είσαι δημοσιογράφος.. 
τελικά είναι blogger, δημοσιογράφος ή γραφείο τύπου κόμματος;!)

Και επειδή δεν μας κάνει την τιμή να δημοσιεύει τα σχόλια που του γράφουμε στο ιστολόγιό του (ξεχειλίζει από πλουραλισμό το ιστολόγιό του ...!), του θυμίζουμε ότι την θέση μας για την Χρ.Αυγή μπορεί να την διαβάσει ενδεικτικά εδώ.


Στο προχθεσινό του παραλήρημα λοιπόν (Τετάρτη 5/2/2014, βράδυ), μετά από αρκετές ανεπίτρεπτες αθλιότητες, ανάμεσα σε άλλα μας χαρακτήρισε και ως "υποστηρικτές της Μασωνίας"!!!

Του θυμίζουμε λοιπόν ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις μας για την Μασονία, ελπίζοντας να συνειδητοποιήσει πόσο κακό του κάνουν οι κομματικές παρωπίδες: 

και ΣΗΜΕΡΑ, 
η δικαίωση μας!!!:
Πριν δύο μέρες αποκαλύψαμε (δείτε εδώ) ότι ο επί χρόνια εργάτης της Εξωτ.Ιεραποστολής, κ.Γ.Ασλανίδης, ένα εξαιρετικά σεβάσμιο πρόσωπο σε όλη την Θεσσαλονίκη,  ΑΠΕΣΥΡΕ την υποστήριξή του στην παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ, αλλά η ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνέχιζε να κάνει σπέκουλα με το όνομά του.

Σήμερα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η "επιστολή-κάλεσμα συστράτευσης" του κ.Ασλανίδη, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος!!! Έχουν παραμείνει μόνον τα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος μας!



Η επιστολή-κάλεσμα, παραδόξως, "εξαφανίστηκε" και από το facebook του κόμματος "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!!:


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το αρχικό "κάλεσμα συστράτευσης" του κ.Ασλανίδη,  φρόντισε να "εξαφανίσει" και το Hellas-Orthodoxy! 10 ημέρες μετά, του έμειναν κι αυτού μόνον τα υπολείματα από τις συκοφαντίες.
 
Χαιρόμαστε πολύ που έστω και εκ των υστέρων, παρά τον πόλεμο λάσπης που δεχθήκαμε, ΕΛΑΜΨΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Όσο για τον διαχειριστή του Hellas-Orthodoxy, του ευχόμαστε περαστικά!
ένας "Μασώνος" και "χρυσαυγίτης" blogger!


Νεότερη Ενημέρωση (1/5/2014):
O blogger Hellas-Orthodoxy περήφανος ανακοινώνει επίσημα ότι κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Έτσι εξηγείται λοιπόν  ..

Όσο για τις κατηγορίες του ότι είμαστε "μασόνοι και χρυσαυγίτες" blogger,
και επειδή  φρόντισε να εξαφανίσει τις δεκάδες αναρτήσεις και τα εκατοντάδες σχόλιά του και τα βίντεο (από το κανάλι του στο youtube) με τα οποία υποστήριζε μανιωδώς την Χρ.Αυγή και έπαιρνε συνεντεύξεις με τον Μιχαλολιάκο και άλλα στελέχη και συνέχαιρε τηλεφωνικά τον Μιχαλολιάκο το βράδυ των εκλογών στις προηγούμενες εκλογές ο οποίος του έδινε αποκλειστική συνέντευξη!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε ποιος είναι τελικά ο "χρυσαυγίτης blogger" και πόσο (παράξενα) γρήγορα αλλάζει κόμματα :


Δείτε και τις συνεντεύξεις που έπαιρνε από Χρυσαυγίτες αλλά που τα βίντεο δεν υπάρχουν πλέον στο κανάλι του αφού ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ φρόντισε να τα εξαφανίσει!!!

(το βίντεο με τη συνέντευξη Μιχαλολιάκου υπάρχει
σε ξένο κανάλι  https://www.youtube.com/watch?v=_M9HO4rKqF8 )
9 Μαϊου 2012, ανάρτηση του ΤΑΧΑΛΙΑ με την συνέντευξη Μπαρμπαρούση στο Hellas-Orthodoxy
Καλή επιτυχία κ.Σωτηρόπουλε!!

Σχετικές αναρτήσεις: 

5 σχόλια:

Νικαιλέτος Ιωάννης είπε...

Έχω ρωτήσει κι άλλη φορά, ανεπιτυχώς. Ποιος είναι ο κ. Ασλανίδης; Από ότι έχω καταλάβει, είναι κάποιος που έκανε ένα κάλεσμα προς την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, το ανακάλεσε και λογικό είναι να αποσυρθεί από την επίσημη ιστοσελίδα τους! Αυτός γιατί έκανε μια κίνηση και εκ των υστέρων την ανακάλεσε;

Έχω την αίσθηση πως τελικά είναι ανθρώπινη αδυναμία! Όλοι επιζητούμε τα 10' δημοσιότητος που μας αντιστοιχούν! Κρίμα! Γι' αυτό δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά! Ούτε στην Κύπρο, ούτε στην Ελλάδα.

Μιλτιάδης Νικαιλέτος
Δικαστικός

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ο κ.Ασλανίδης, ήταν ο υπεύθυνος του Συλλόγου Εξωτερικής Ιεραποστολής Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
(ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.ierapostolos.gr )
Είναι αδερφός του γνωστού ιεραπόστολου π.Κοσμά Γρηγοριάτη, ο οποίος κοιμήθηκε πριν 25 έτη αφήνοντας ένα τεράστιο-μοναδικό έργο στο Κογκό.

Τον κ.Γεώργιο Ασλανίδη τον γνωρίζει και τον σέβεται ΟΛΟΣ ο Ορθόδοξος κόσμος της πόλης γιατί γνωρίζει την ανιδιοτελή προσφορά του τόσα χρόνια (που συνεχίζεται φυσικά).

Ως καλοπροαίρετος άνθρωπος και πιστός χριστιανός, διαβάζοντας για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, θεώρησε ότι οι άνθρωποι είναι ότι διακηρύττουν. Έτσι με την καλή του διάθεση έγραψε το κάλεσμα συστράτευσης προς όλα τα Ορθόδοξα σωματεία-μοναστήρια της πόλης μας. Δεν γνώριζε τίποτε για την προϊστορία της Παράταξης αλλά ούτε και για τις θέσεις της σε αρκετά θέματα. Είδε έναν ιερέα ως ιδρυτή, τα σημερινά πολιτικά κόμματα έχουν απογοητεύσει όλο τον κόσμο, οπότε το είδε σαν ελπίδα -όπως το είδαμε και εμείς πριν 4-5 χρόνια.

Αρχικά έλαβε την επιστολή-απάντησή μας -γι αυτό και η "λύσσα" της ΚΟΙΝΩΝΙΑς εναντίον μας. Οπότε
αφού διασταύρωσε την επιμονή τους σε λανθασμένες θέσεις και -κυρίως- αφού διαπίστωσε ο ίδιος το ήθος τους, έσπευσε άμεσα να διαφοροποιηθεί απαιτώντας να σταματήσουν να προβάλουν το κάλεσμά του (η διαφοροποίηση του κ.Ασλανίδη τους είχε ήδη κοινοποιηθεί με επιστολές αλλά οι άνθρωποι την ΚΟΙΝΩΝΙΑ συνέχιζαν την σπέκουλα με το όνομά του ανθρώπου). Όταν το πληροφορηθήκαμε και το δημοσιεύσαμε, αναγκάστηκε πλέον η ΚΟΙΝΩΝΙΑ να το "εξαφανίσει".

Το αρχικό κάλεσμα του κ.Ασλανίδη, ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτή την διένεξη με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τις συκοφαντίες εναντίον μας όλο αυτό το 10ήμερο. Έστω και εκ των υστέρων χαιρόμαστε που ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Διαβάστε το σχόλιο που ακολουθεί. Είναι γραμμένο παλαιότερα όχι από εμάς αλλά από άλλον blogger και το αγνοούσαμε, αλλά όπως θα διαπιστώσετε καταγράφει ακριβώς τα ίδια λάθη του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τις ίδιες απαράδεκτες συκοφαντικές τους εκστρατίες:


Αγαπητέ "ανώνυμε" σχολιαστή της "Κοινωνίας".
Απο παλιά έχουμε "εκπαιδευτεί" στα σχόλιά σας τα οποία είναι πανομοιότυπα με εκείνα που συνήθως κάνουν όλα τα κομματικά στρατιωτάκια ή "αξιωματικοί". Η ίδια ξύλινη γλώσσα. Ο ίδιος πολιτικαντισμός, η ίδια αποφυγή απαντήσεων στην ουσία των επικρίσεων.


Εσείς και ο π. Βασίλειος έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αν το είχατε ξεπεράσει ίσως να είχατε γίνει πόλος έλξης των Ορθοδόξων ψηφοφόρων. Το πρόβλημά σας λοιπόν είναι ότι φαντάζεστε εχθρούς που θέλουν να εξοντώσουν τον ανεπίσημο αρχηγό του κόμματός σας.
Όποιος τολμά να έχει διαφορετική από την δική σας άποψη ή να σας επικρίνει όχι γενικά και αόριστα αλλά ειδικά και για συγκεκριμένους λόγους και ενέργειές σας, ή είναι "ιδιοτύπως δαιμονισμένος" (χαρακτηρισμός του π. Βασίλειου Βολουδάκη)ή είναι "υποτιθέμενος χριστιανός" ή είναι "μανιακός στρατιώτης του διαβόλου".


Λέτε ότι στηρίζουμε τον κ. Καζάκη και μας καλείτε να το "πούμε ξεκάθαρα"
Αν είχατε ακόμα και χαλαρή σχέση με το "πνεύμα" της πολιτικής του Καποδίστρια του οποίου αυτάρεσκα και αυθαίρετα λέτε πως είστε "συνεχιστές", θα βλέπατε σε πρόσφατες σχετικά αναρτήσεις μας ότι όχι μόνο δεν στηρίζουμε τον κ. Καζάκη αλλά αντιθέτως έχουμε τον έχουμε καταγγείλει σκληρά για κάμποσα ζητήματα που όπως τονίσαμε παραβιάζουν τις δικές μας "κόκκινες γραμμές".
Αφήστε λοιπόν το μυστρί και το πηλοφόρι με τη λάσπη κάτω αφ΄ενός διότι δεν είναι και τόσο χριστιανική μέθοδος διαλόγου και αντιπαράθεσης και αφ΄ετέρου διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεσθε ακόμα περισσότερο πολιτικά.


Μας προτρέπετε να νοιώσουμε ντροπή επειδή τολμήσαμε να αποκαλύψουμε ότι και εσείς κάνετε ανακυβισθήσεις (λαϊκιστί "κολοτούμπες").
Ντροπή πρέπει να νοιώθετε εσείς και ο "επίσημος πνευματικός" του κόμματός σας ο οποίος θεωρούσε ως "οργανωτικό θαύμα" την σκλαβιά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως αυτή θα επιβληθεί με την κάρτα του πολίτη.
Ντροπή σε σας που εξακολουθείτε να μας ρίχνετε λάσπη (πολύ χριστιανική μέθοδος) κατηγορώντας μας σαν "μανιακούς" με την κάρτα του πολίτη παραγνωρίζοντας δολίως όλα όσα έχουμε γράψει και για αυτήν και για τους λόγους της αντίρρησής μας αλλά και για όλη την πολιτική μας σκέψη η οποία έχει καταγραφεί σε χιλιάδες αναρτήσεις μας τόσα χρόνια.



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: παρατηρείτε μήπως καμιά ομοιότητα με τον τρόπο που επιτέθηκε η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και σε εμάς; Το σχόλιο παρατέθηκε ως απόσπασμα. το πλήρες κείμενο υπάρχει εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/04/blog-post_23.html

Παναγιώτης Νούνης (Panagiotis Nounis) είπε...

Δεν ξέρω εάν κατουσίαν αξίζει τον κόπο το όποιο ανώνυμο σχόλιο(;!)

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

κ.Νικαιλέτο, τώρα πρόσεξα ότι αναφερόμενος στον κ.Ασλανίδη, γράψατε: "Όλοι επιζητούμε τα 10' δημοσιότητος που μας αντιστοιχούν!".
Σέβομαι το λειτούργημα που κάνατε κάποτε, αλλά αν δεν ξέρετε κάποια πρόσωπα-καταστάσεις, καλό είναι να μην βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα.

Το ήθος και η αξιοπρέπεια του κ.Γεωργίου Ασλανίδη και της οικογένειά του είναι γνωστό στην Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει ενορία ή αδελφότητα ή μοναστήρι που να μην τον ξέρει. Έχει διακονήσει δεκάδες χρόνια. Γι αυτό και "πανηγύρισε" η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με την αρχική του επιστολή -που ευτυχώς με τη συμβολή μας, πολύ γρήγορα ανακλήθηκε. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι "επιζητούσε 10' δημοσιότητας" ο κ.Ασλανίδης! Δεν είναι μικρό παιδάκι που προσπαθεί να ανέλθει. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

Την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τα άτομά της, τα γνωρίζω από το 2009. 3 χρόνια αργότερα (το 2012), απόλυτα πεπεισμένος, έγραψα την αλήθεια για το κόμμα αυτό (στο οποίο εξ αρχής εγγράφηκα και μέλος και τους υποστήριξα ως πρόσωπο). ΞΕΡΩ λοιπόν πολύ καλά τι συμβαίνει και αυτό αποκάλυψα ως blogger. Δεν πειράζει, έμαθαν και κάποιοι τελευταίοι που δεν τους γνώριζαν, τις πραγματικές απόψεις τους και το ήθος τους.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι ενώ φαίνεται να ξεκινάει ένα νέο σχέδιο ΑΝΑΝ και έπρεπε άμεσα να ασχοληθούμε με αυτό, σπατάλησα 3 αναρτήσεις για το κόμμα του π. Βολουδάκη.