Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΝΑΙ! Το ιστολόγιο ενός αστυνομικού

Ως ιδιοσυγκρασία ΔΕΝ συνηθίζουμε να κολακεύουμε.
Έτσι εκ φύσεως έχουμε μια προσεκτική/επιφυλακτική στάση σε κάθε εξουσία. Εξ άλλου η εξουσία εύκολα φθείρει  και προϋποθέτει αρκετές ηθικές αναστολές για να μην την "πατήσεις" και "καβαλήσεις το καλάμι".

Μία μορφή εξουσίας είναι και η Αστυνομία.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που καταγγείλαμε τη στάση είτε μεμονωμένων αστυνομικών είτε -πιο συχνά- τις επιλογές της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. (σε κάποιες περιπτώσεις κατόπιν εντολών των πολιτικών της Προϊσταμένων).
Ενδεικτικά δείτε εδώ, εδώ  εδώ, εδώ , εδώ
αλλά και παλαιότερες αναρτήσεις όπως εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
Οι καταγγελίες μας ενάντια σε προκλητικές συμπεριφορές της ΕΛ.ΑΣ. είναι ΔΕΚΑΔΕΣ (μπορείτε να περιηγηθείτε επιλέγοντας την ετικέτα ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του Ιστολογίου μας)

Όπως όμως στηλιτεύουμε τα λάθη,
έτσι συμπαραστεκόμαστε στη δοκιμασία (εδώ και εδώ)
και επαινούμε κάθε όμορφο αγώνα:


Από σήμερα, το Ιστολόγιο του αστυνομικού Πασχαλιά Ιωάννη,
βρίσκεται στα προτεινόμενα ιστολόγιά μας.
Χωρίς να τον γνωρίζουμε προσωπικά και χωρίς να έχουμε επιδιώξει να μάθουμε κάτι περισσότερο για τον ίδιο, αρκούμαστε να επαινέσουμε ότι επί τέλους ένας αστυνομικός προβάλει τα αγνά ιδανικά του έθνους και της φυλής μας (Ελλάδα, Ορθοδοξία) και αξιόλογα θέματα χωρίς να φοβάται να χαρακτηριστεί ως "φασίστας".

Στους πραγματικούς φασίστες,
που διέλυσαν την Παιδεία μας, που υπηρετούν μέσα από τα ΜΜΕ και τα κανάλια την Νέα Τάξη, στα κόμματα εξουσίας, στις "λέσχες" και στις "στοές", στους φασίστες που υποστηρίζουν με ζήλο κάθε ανθελληνική κίνηση και κραυγάζουν για Παγκοσμιοποίηση,
ΕΜΕΙΣ θα συνεχίζουμε να τους προκαλούμε με τον αγνή μας αγάπη για την Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να ξεδιψάμε στα γάργαρα νερά των πατέρων και των γερόντων της Ορθόδοξης πίστης μας προβάλλοντας κάθε τι που παρέχει σταγόνες δροσιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: