Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Εικόνες και βίντεο ΝΤΡΟΠΗΣ, από την παραλία της "πολυπολιτισμικής" Θεσσαλονίκης


17 Νοεμβρίου 2013. Υποτίθεται όλη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., είναι στο πόδι για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Υποτίθεται ...

Δείτε τις εικόνες ντροπής, που λήφθηκαν στις 12:45 το μεσημέρι, στην παραλία της Θεσσαλονίκης:Για να μην έχετε καμία αμφιβολία, δείτε και το βίντεο που τραβήξαμε:Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στην απαράδεκτη ανοχή στο λαθρεμπόριο που διεξάγεται από λαθρομετανάστες (οι περισσότεροι Νιγηριανοί), τόσο του νυν, όσο και του πρώην Δημάρχου, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ. (η οποία είναι η μόνη αρμόδια, με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας).
Στα  πιο κεντρικά σημεία της πόλης (οδός Τσιμισκή, Αριστοτέλους, παραλία, ακόμη και μπροστά στον Λευκό Πύργο), την ίδια στιγμή που οι νόμιμοι καταστηματάρχες κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον μη μπορώντας να ανταποκριθούν στα χαράτσια και στα τέλη, το λαθρεμπόριο ανθεί.  
  • Γεωργιανές διακινούν τα λαθραία τσιγάρα,  
  • Κινέζοι ρούχα-μικροαντικείμενα και  
  • μαύροι έχουν κυριολεκτικά καταλάβει τους κεντρικούς πεζοδρόμους, υποχρεώνοντας τους διερχόμενους (κυρίως τις γυναίκες) να σταματήσουν για να τους δείξουν με το ζόρι τα διάφορα αξεσουάρ που πουλούν (κάτι υφασμάτινα βραχιόλια).
Όλα αυτά, μόλις λίγα μέτρα μακρυά από το αστυνομικό τμήμα Λ.Πύργου.


Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η ΑΔΙΚΙΑ, αυτός ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σε βάρος των Ελλήνων;


ΥΓ. Σήμερα στις 9 πμ, περπατούσα στη Στρατηγού Καλλάρη (κάθετη οδός στην παραλία). Μια ηλικιωμένη κυρία, αν και καλοντυμένη μάζευε κάποια χαρτόνια και πλαστικά που άγνωστοι είχαν πετάξει έξω από τον κάδο ανακύκλωσης.
-"Τα αφήνουν έξω από τον κάδο;", την ρώτησα
- "Όχι, πέρασαν το πρωί κάποιοι 'ιδιώτες' για να πάρουν αντικείμενα από τον κάδο και πέταξαν όλα τα υπόλοιπα στο δρόμο. Τους ζήτησα να τα βάλουν και πάλι μέσα αλλά ...
Φοβάμαι  να μιλήσω πλέον. Κλειδωμένη μέσα είμαι  και δεν τολμάω να βγω από το σπίτι μου. Εσείς εδώ μένετε; "
-"Δυστυχώς όχι",  της απάντησα ..

Ξέρετε ποιοι είναι οι 'ιδιώτες' στους οποίους αναφέρθηκε η κυρία, που πέταξαν τα είδη της ανακύκλωσης έξω από τον κάδο;;
Είναι οι χιλιάδες τσιγγάνοι από Βουλγαρία και Ρουμανία που ζουν πλέον μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, εμπορευόμενοι παράνομα το περιεχόμενο των δημοτικών κάδων ανακύκλωσης..


... στην "πολυπολιτισμική" Θεσσαλονίκη
Νιγηριανοί, Κινέζοι, Γεωργιανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι: Η Θεσσαλονίκη γίνεται και πάλι "πολυπολιτισμική". Όπως έγινε και με την άλωση της από τους Τούρκους. Τότε, μετά τις σφαγές των ντόπιων Ελλήνων κατά την άλωση της πόλης, έφεραν τους Εβραίους από την Ισπανία καθώς και μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Έτσι "έγινε" η Θεσσαλονίκη "πολυπολιτισμική".
Αποκτενώνοντας τους ντόπιους και φέρνοντας ξένους εποίκους, πολύ εύκολα μετατρέπεις κάθε πόλη σε "πολυπολιτισμική".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ιστορία δεν διδάσκει, γι αυτό και επαναλαμβάνεται.

Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις μας:
1. Έκκληση για βοήθεια στη περιοχή Ροτόντας και Καμάρας της Θεσσαλονίκης
2. Η Μεγάλη Εβδομάδα της Θεσσαλονίκης - Χάθηκε άραγε το κέντρο της πόλης;
3. Το παραεμπόριο στη Θεσσαλονίκη στο "γκέτο" της Ροτόντας. Εικόνες ντροπής!
4. Εικόνες ντροπής στη Ροτόντα (Θεσσαλονίκη).

καθώς και την ετικέτα μας : "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: